Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Ν Τ Ρ Ο Π Η! ΙΔΟΥ ΤΟ 'ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ' ΤΩΝ ΑΛΕΞΗΔΩΝ! Αντί τζάμι στο περιπολικό, ένα 'νάϋλον'!!!!!





ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ  Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ  Ν Τ Ρ Ο Π Η!  Μια άκρως δυσάρεστη , απέραντα αρνητική φωτογραφία  δημοσιεύει η ιστοσελίδα 'nafpaktianews.gr' και η οποία δείχνει ένα περιπολικό, που ανήκει στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, με… 'νάϋλον 'αντί για τζάμι στη θέση του συνοδηγού!!!!!

Το άς το πούμε ..."τζάμι", είναι όπως-όπως κολλημένο, με ταινία ...χαρτοκιβωτίων! 

(ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ, ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΕΤΩΝ, ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ λ.χ. ΛΑΣΤΙΧΑ, ΜΠΟΥΖΙ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ, ΛΟΥΡΙΑ, ΛΑΔΙΑ και χίλια δύο άλλα, για την ασφάλειά τους! 
Λεφτά βεβαίως υπάρχουν, όχι για την Αστυνομία, όχι για την αντιμετώπιση της αγρίας εγκληματικότητος των αλλοδαπών, αλλά για ΝΕΑ ...'hot spots', όλο και πιό πολλά, όλο και σε περισσότερους Νομούς της χώρας, όλο και πιό μεγάλα...)

ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ, η απόλυτη διάλυση, η φοβερή κατάντια του ελληνικού Δημοσίου στον τόσο πολύ ευαίσθητο και ΚΟΜΒΙΚΟΤΑΤΟ τομέα της Δημόσιας Τάξεως («Προστασίας του - αλλοδαπού - Πολίτου»).

Όχι. Ο "αρμόδιος" υπουργός, δεν πρόκειται να παραιτηθεί. Ούτε ο γενικός γραμματέας του. Δεν πρόκειται να παραιτηθεί ΚΑΝΕΙΣ! Δεν ντρέπεται κανείς, δεν ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ κανείς, δεν "χολοσκάει" κανείς!
'Πρώτη φορά αριστερά'...
(Τήν ίδια ΑΚΡΙΒΩΣ περιφρόνηση έδειξαν και οι προηγούμενοι, οι Σαμαρο-"βενιζέλοι", για να είμαστε ακριβοδίκαιοι).

"ΙΩ.ΚΑΠ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!