Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Την πέρασαν για ...ΤΡΕΛΛΗ, όταν ζήτησε από τον ιατρό, να της ΒΓΑΛΕΙ από πάνω της ένα 'τ σ ι π ά κ ι!


Αποτέλεσμα εικόνας για RFID CHIP

(ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! "ΑΥΤΑ" ΜΑΣ ΤΑ "ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ" ΟΣΟΝΟΥΠΩ;)
Αν κάποιος μπει σε ένα νοσοκομείο, υποστηρίζοντας ότι παρακολουθείται και ότι θέλει να του αφαιρεθεί η συσκευή ...εντοπισμού, υπάρχει μια πολύ "καλή" πιθανότητα, αντ’ αυτού να καταλήξει σε ψυχιατρικό ίδρυμα!

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΟΜΕΝΟ 'ΤΣΙΠΑΚΙ' ΜΕΣΑ ΣΤΟ
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, (ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ), ΕΧΕΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ...ΚΟΚΚΟΥ ΡΥΖΙΟΥ!!!
Ωστόσο, σύμφωνα με έναν ιατρό στις ΗΠΑ, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του για να προστατεύσει την ασθενή του, αυτό το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Οκτώβριο και δεν είχε την κατάληξη που ίσως φαντάζεστε.


Η εν λόγω ασθενής, ήταν μια 28χρονη γυναίκα η οποία ισχυρίστηκε, ότι είχε μια συσκευή εντοπισμού 'GPS', που της φύτεψαν (!) στο σώμα της. 

Στην αρχή ο ισχυρισμός την έκανε να μοιάζει με τρελλή, αλλά η γυναίκα έδειχνε να έχει σώας τας φρένας και επίσης είχε ένα σημάδι τομής στο πλευρό της... 

Αποτέλεσμα εικόνας για RFID CHIP

Έτσι, ο ιατρός αποφάσισε να την εξετάσει, ενώ το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου έμεινε έκπληκτο, όταν τελικά της έκαναν μια ακτινογραφία.

Σχετική εικόνα

«Ενσωματωμένο στο δεξί της πλευρό, είναι ένα μικρό μεταλλικό αντικείμενο, ελάχιστα μεγαλύτερο από ένα κόκκο ρυζιού. Αλλά είναι εκεί. Είναι κατηγορηματικά εκεί. 
Έχει ένα 'tracker' (εντοπιστή) μέσα της! Και κανείς δεν μιλούσε για μερικά δευτερόλεπτα – και μάλιστα σε ένα γεμάτο κόσμο 'ER' (επείγοντα ιατρεία) – κι αυτό λέει πολλά».

"A tracking chip was removed in October 2015 from a patient who was a victim of human trafficking."

Τελικά αποδείχθηκε, ότι δεν ήταν μια συσκευή 'GPS', αλλά ένα 'τσιπ RFID'!!! 
«Χρησιμοποιείται για να επισημάνετε τις ...γάτες και τους σκύλους! Και κάποιος την είχε "ΜΑΡΚΑΡΕΙ" (!) σαν ζώο, σαν να ήταν κατοικίδιο κάποιου που ανήκει».

Σχετική εικόνα
TO KEIMENO ANΩΤΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 'ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ' ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ
ΘΕΟΛΟΓΟΥ. ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ...."ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ"!

Κατά κάποιο τρόπο, αυτό το κάνει ακόμα πιο ανατριχιαστικό από μια συσκευή 'GPS'. Τα 'RFID chips', έχουν ένα πολύ μικρό εύρος. Για να είναι αποτελεσματικά για την παρακολούθηση κάποιου, το άτομο θα πρέπει να βρίσκεται περιορισμένο σε μια περιοχή, όπου ο σωστός εξοπλισμός είναι σε θέση να στείλει, ή να λάβει σήματα από το 'τσιπ'...

Ο ιατρός στην συνέχεια ανακάλυψε, ότι αυτή η γυναίκα ήταν θύμα  σ ω μ α τ ε μ π ο ρ ί α ς.

Σχετική εικόνα

Η επιστημονική φαντασία, έχει προειδοποιήσει για τις δυνατότητες των συσκευών παρακολουθήσεως εδώ και χρόνια, αλλά συνήθως σε σχέση με το πώς μια κυβέρνηση θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτή την τεχνολογία. Ωστόσο κάποιοι χρησιμοποιούν αυτήν την τεχνολογία στον πραγματικό κόσμο, για σκοτεινούς σκοπούς και αυτό το κάνει ακόμα πιο άρρωστο από κάθε φαντασία…

Και μην ξεχνάτε, όλα ξεκίνησαν με σκυλάκια και γατάκια. Τόσο αθώα…

[Πηγή : 'i-gata.gr'/ "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!