Σάββατο 27 Μαΐου 2017

ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, 26-5-2017


Πάτησαν Ελλάδα με C-130 τα λείψανα 17 ηρώων της Κύπρου
 
Παρατίθενται κατωτέρω οἱ σημαντικώτερες εἰδήσεις τῆς ἡμέρας, κατανεμημένες σὲ ἑνότητες καὶ ἀξιολογημένες μὲ χρωματικὴ διαφοροποίησι, γιὰ τὴν 26-5-2017.

                                                                                                                              «Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα»


 
ΙΣΤΟΡΙΚΑ


ΕΘΝΙΚΑ





ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ





ΚΥΠΡΟΣ








ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ







ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ


ΠΟΛΙΤΙΚΑ





ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ





ΣΚΑΝΔΑΛΑ



ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ



ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ






ΔΙΕΘΝΗ












ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ


ΥΓΕΙΑ


ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ


ΑΛΛΑ


 

 

1 σχόλιο:

  1. Αξίζει θερμότατα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ η εκλεκτή συνεργάτιδά μας Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα, για πολλοστή φορά. Οι επιλογές της πάντοτε καλοδιαλεγμένες και αναντιρρήτως αξιόλογες. Θα σταθούμε όμως στην πρώτη, της σημερινής αποδελτιώσεως, σχετικώς με το τρίτο "ειδικό παιδί", του ΜΕΓΑΛΟΥ ηγέτου της Γαλλίας του 20ου αιώνος, του Στρατηγού Καρόλου Ντέ Γκώλλ.
    Όσοι δεν έτυχε, ή δέν αναζήτησαν να μελετήσουν σε βάθος την ζωή και το έργο αυτού του πολύ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥ ανδρός, πραγματικώς ΧΑΝΟΥΝ.
    Δυστυχώς, η κάποτε υπερήφανη Γαλλία, που ΚΑΙ το πυρηνικό της πρόγραμμα που την κατέστησε Υπερδύναμη το οφείλει στον Στρατηγό Ντέ Γκώλλ, εδώ και δεκαετίες, αναδεικνύει ηγέτες ΛΥΠΗΡΕΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ και ...κάτω!
    47 χρόνια μετά τον θάνατό του, είναι πολύ παραπάνω απο ΕΝΤΟΝΑ τα σημάδια της απουσίας του στην γαλλική πολιτική ζωή...
    Υπογραμμίζουμε όμως, ότι ο σκληροτράχηλος και όντως ΑΓΕΡΩΧΟΣ στρατηγός, υπήρξε ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ φίλος της Ελλάδος, όπως προκύπτει και απο συγκεκριμένες ενέργειές του και από τα απομνημονεύματά του.
    Υπονομεύθηκε ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ στην διάρκεια της πολυετούς του παρουσίας, κυρίως απο εξωγενείς παράγοντες, μακράν της Γαλλίας...
    Κάτι μας θυμίζουν αυτά...
    ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!