Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΟΜΑΝΑΕΙ Η ΚΟΜΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είδαμε χθες, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στη βουλή, αναφέρθηκε εκτενώς και με αδιάσειστα ιστορικά ντοκουμέντα, στην προδοσία της Μακεδονίας μας από την κουκουεδία(δηλαδή το ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προέρχεται από το ΚΚΕ και ουδέποτε έχει αποκηρύξει τις προδοτικές και αντεθνικές θέσεις του για «ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη» και «σλαβομακεδονικό λαό» και τα ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου).


Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που λυσσομανάει η κομμούνα κατά της Χρυσής Αυγής: γιατί λέει αλήθειες για το εγκληματικό και προδοτικό παρελθόν των κομμουνιστών στη βουλή και γιατί αυτές οι αλήθειες ακούγονται για πρώτη φορά εκεί μέσα, από το «σωτήριον» έτος 1974. Επιπλέον δε, μεταδίδονται υποχρεωτικώς ζωντανά από την τηλεόραση κι έτσι ακούγονται σε κάθε ελληνικό σπίτι! Βλέπετε, είχαν… καλομάθει τόσα χρόνια με τους ψοφοδεξιούς του «τιμούμε τους αγώνες της αριστεράς», οι οποίοι ποτέ τους δεν θέλησαν και δεν τόλμησαν να μιλήσουν για την ιστορική αλήθεια.


Κι είναι πολύ σπουδαία η αποκατάσταση της ελληνικής Ιστορίας, διότι πάνω στο εγκληματικό και προδοτικό παρελθόν τους, το οποίο εμφανίζουν ως… ηρωικό και… αντιστασιακό, θεμελίωσαν  οι κομμουνιστές την ιδεολογική τους κυριαρχία στην ελληνική κοινωνία!

Μόνο και μόνο γι’ αυτό, λοιπόν, ακόμα κι αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε οπωσδήποτε να την… ανακαλύψουμε!



[Πηγὴ]https://ethnikismos.net/2018/01/16/%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%b9-%ce%bb%cf%85%cf%83%cf%83%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-2/

«Τριβέλι Πᾶνος» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!