Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (ΚΑΙ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!



ΕΔΩ, ΑΥΤΑ ..."ΚΟΒΟΝΤΑΙ"! Μπορεί ο πόλεμος που προκάλεσαν οι χαϊδεμένοι της Δύσεως και του διεθνούς σιωνισμού, τζιχαντιστές, να μαίνεται στην Συρία, αλλά τα Χριστούγεννα εορτάσθηκαν κανονικά, από τα περίπου 2.000.000 των Ελληνορθοδόξων της χώρας.

Αποτέλεσμα εικόνας για syrian president in monasteryΜάλιστα, (επισημαίνει ο αρθρογράφος κ.Αθ.Βασιλόπουλος, στο ιστολόγιο 'πασπαρτού'), ο ίδιος ο πρόεδρος της χώρας, Μπασάρ αλ Άσαντ, παρ΄ότι μουσουλμάνος, επισκέφθηκε την ΟΝΟΜΑΣΤΗ γυναικεία ΟΡΘΟΔΟΞΗ Μονή στην πόλη Σεϊντνάγια, βορείως της Δαμασκού και εόρτασε τα Χριστούγεννα μαζί με ...
τις μοναχές και ΟΡΦΑΝΑ παιδιά, που φιλοξενούνται σε ορφανοτροφείο της Μονής!

Αποτέλεσμα εικόνας για syrian president in monastery























Και με την ευκαιρία, ας θέσουμε κι ένα ερώτημα, προς «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους»: είναι προφανές, ότι εκείνοι που πρέπει περισσότερο απ’ όλους τους υπολοίπους Σύριους να φοβούνται τους τζιχαντιστές, είναι τα 2.000.000 των Ελληνορθοδόξων. 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ  Ε Υ Γ Λ Ω Τ Τ Η  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ Ο
ΣΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ (ΜΑΣ) ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ! ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ!
Κι όμως, ούτε ένας εξ’ αυτών δεν βρίσκεται ανάμεσα στα καραβάνια των «προσφύγων», που καταφτάνουν στην Ελλάδα! Και μη μας πουν που το ξέρουμε… Έστω κι ένας αν υπήρχε, θα τον παρουσίαζαν θριαμβευτικά τα ΜΜΕ, για να φέρουν σε δύσκολη θέση την Εκκλησία και να δημιουργήσουν κύμα συμπάθειας για τους «χριστιανούς πρόσφυγες». 

Αποτέλεσμα εικόνας για syrian president in monastery

Γιατί άραγε δεν φεύγουν οι χριστιανοί από την Συρία; Μήπως γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων που χειραγωγεί το κύμα των «προσφύγων» προς την Ελλάδα και την Ευρώπη γενικότερα, ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ Χριστιανούς αλλά μόνο μουσουλμάνους, γιατί ο σκοπός της μεταφοράς τους δεν είναι ΤΑΧΑ η σωτηρία τους «από τη φρίκη του πολέμου», αλλά ο ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ της Ελλάδος και της Δύσεως;


Αποτέλεσμα εικόνας για syrian president in monastery

Αποτέλεσμα εικόνας για syrian president in monastery



ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΧΑΛΕΠΙ...
ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΙΣ "ΒΡΗΚΑΝ" ΤΑ (ΨΕΥΔΟ-) ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ
ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ... "ΑΠΛΩΣ" ΔΕΝ ΤΙΣ "ΒΡΗΚΑΝ"...


"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. - ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    - ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!