Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟΝ "ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ" ΟΛΟΙ, ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ..."ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΣ" ;;; (Λίγες σκέψεις...)

Αποτέλεσμα εικόνας για αμεριψα δεαδ
ΜΑ, ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ "ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ" ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ...
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ; ΤΙ ...ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
Αποτέλεσμα εικόνας για TRUMP

Σχετική εικόνα










Αποτέλεσμα εικόνας για TRUMP



Αποτέλεσμα εικόνας για TRUMP



























Αποτέλεσμα εικόνας για TRUMP



Αποτέλεσμα εικόνας για TRUMP


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Στήβ Μπάνον, επικεφαλής στρατηγικός αναλυτής και ανώτερος σύμβουλος του Trump, για την καμπάνια του ακροδεξιού προέδρου και τώρα διορισμένος στο Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας ,είχε κάνει έκκληση για ένα χριστιανικό ιερό πόλεμο σε ομιλία του σε διεθνές συνέδριο παλαιότερα προκειμένου να προστατεύσει Αμερική και Ευρώπη από το σατανικό Βατικανό και τις ισλαμικές δυνάμεις. Καίγονται τώρα όπως ο διάβολος από τον αγιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια άλλη τρομακτική έκθεση που κυκλοφόρησε στο Κρεμλίνο που έχει εκδοθεί από το Συμβούλιο Ασφαλείας ( SC ) αναφέρει ότι έξι υπάλληλοι της Ομοσπονδιακής Υπηρεσία Ασφαλείας ( FSB συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για προδοσία για κατασκοπεία για την αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών ( CIA ), έχουν αποκαλύψει ότι το Βατικανό έχει συνάψει σύμβαση με το Μεξικό Juárez Cartel να δολοφονήσει τον Donald Trump .
    Υποβοήθηση του Βατικανού στα σχέδιά τους για τη δολοφονία του ηγέτη προέδρου Trump,σύμφωνα με έκθεση των μυστικών αρχείων του Βατικανού, ο πάπας Πάπας Πίος ΧΙΙ ή πάπας Χίτλερ, ήταν μόνος που γνώριζε ότι ο ναζιστής συνεργάτης του ο George Soros, έκανε την περιουσία του από κλοπή της περιουσίας των Εβραίων της Ουγγαρίας, που εξοντώθηκαν κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου με τη βοήθεια των Ναζί. Ο Σόρος βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο Donald Trump για πολλά εγκλήματα κι όχι μόνον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!