Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ; Κ ρ υ π τ ο - ι ο υ δ α ϊ κ ό κράτος η Ελλάδα ;;;;;;;;;;;;;;


Αποτέλεσμα εικόνας για δημήτριος Μιχαλόπουλος

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ  'Π Λ Α Κ Α'!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑ-ΑΚΟΥΣΘΕΙ, ποτέ μα ποτέ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ  ΚΑ - ΤΑ - ΓΓΕ - ΛΕΙ!
(Είναι απο τηλ. εκπομπή του Ιανουαρίου του 2010).

ΜΙΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ πρ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Αθηνών, Ιστορικός και συγγραφέας, ο κ.Δ.Μιχαλόπουλος, ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΗΛΩΣΑΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΓΕ ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑ ΤΗΝ ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! (Τον ξήλωσαν και απο την Σχολή Πολέμου!!!)

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΩΣ, "ΣΦΗΝΩΣΑΝ" ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ...1994, ΕΧΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ...ΦΥΓΕΙ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΥΝΑΕΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ!

22 ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!





ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...

ΓΙΑΤΙ; 
Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΣΤΟΝ ΠΑΟ, ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ που "ΔΕΝ" την "βρήκε" η αστυνομία, ΣΤΟΥΣ "ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ" ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ, ΣΤΙΣ "800" ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ, ΣΤΑ βλακώδη ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ, ΣΤΗΝ ..."ΚΑΛΗ" ΧΙΛΛΑΡΥ ΠΟΥ 'ΤΙ ΚΡΙΜΑ' ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ, ΣΤΟΝ ..."ΚΑΚΟ" ΤΡΑΜΠ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΔΕΣ ...ΚΕΡΔΙΣΕ, ΣΤΙΣ "ΠΟΝΕΤΙΚΕΣ" ΜΚΟ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, κλπ, κλπ, κλπ...
ΚΑΙ "ΠΑΝΤΑ" ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΑΔΑ...

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Κατά την άποψη του υπογράφοντος ως "Παπαφλέσσας" οι Έλληνες είναι π"ΠΑΝΤΑ" ΧΩΡΙΣ ΧΡΙΣΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΑΔΑ. Μάλισταα !!! Οφείλεται να γνωρίζεται κ. "Παπαφλέσσα" μου ότι οι Έλληνες και Χριστό και Παναγία και Ελλάδα έχουν στην καρδιά τους. Εκείνοι οι οποίοι δέν έχουν τίποτε από τα ανωτέρω,είναι οι ρασοφόροι λύκοι που κατάκλυσαν την Ορθόδοξη Ελλάδα και την Εκκλησία του Χριστού. Και όχι μόνο πρόδωσαν το ποίμνιο του Χριστού,αλλά κατασπαράσσουν και οι ίδιοι μη έχοντας Ιερό και όσιο,ενώ ταυτοχρόνως επιδίδονται σε κάθε είδους όργια προς ικανοποίηση του σιχαμερού και βδελυρού σαρκίου τους. Να μην μπούμε σε λεπτομέρειες, άλλωστε η μπόχα τους έχει φθάσει στους μυκτήρες του Υψίστου. Ο καταταλαιπωρημένος,ο προδομένος αυτός λαός, οδηγούμενος στην έσχατη "λύση", ένεκα των οικονομικών βασανιστηρίων και παντός είδους διωγμών από πολιτικούς επίορκους απατεώνες και προδότες και πάσης αρχής και εξουσίας,έχουν τώρα και ως κατήγορους τους υποτίθεται "πνευματικούς ποιμένες" τους. Ως άλλοι Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές σπεύδουν να λιθοβολήσουν την μοιχαλίδα, ενώ οι ίδιοι γέμουν πάσης ακαθαρσίας. Μας κουνάνε επιδεικτικά το δάκτυλο,αυτοί οι οποίοι από πολλών δεκαετιών, εργάζονταν άοκνα -όντες στην υπηρεσία του αντίχριστου,να διαλύσουν το Σώμα του Χριστού,συλειτουργούντες με τους πάσης φύσεως σατανάδες της οικουμένηςστην ήπειρο τηςς Αυστραλίας,αυτοί που έμπαζαν αφειδώς αγέλες άθεων αλλοεθνών στο περιβόλι της Παναγίας προσφέροντάς τους εργασία ή "άλλου είδους υπηρεσία",αυτοί που γέμισαν τις τράπεζες με ράβδους χρυσού και αργύρου,μεταποιούντες πολύτιμα τάματα αθώων πιστών,αυτοί που έσπευδαν προς επίτευξη συναλλαγών με το Κατάρ ενώ ο λαός οδηγείτο στο απόσπασμα,αυτοί που δανείζονταν από τα Ιησουητικά σατανικά τάγματα προς ικανοποίηση της φιλοδοξίας τους,αυτοί που εξέδιδαν Θρησκειολογικά περιοδικά,αυτοί που ως ιερείς δήλωναν αριστεροί (άρα οπαδοί του Ιουδαϊσμού της Καμπάλας και άθεοι),αυτοί που πετιούσαν το Σταυρό προκειμένου να αγκαλιάσουν το κατακτητικό Ισλάμ, αυτοί που συναγελάζονται με κάθε είδους διεφθαρμένο ψυχή τε και σώματι πολιτικό απόπατο,φορτώνουν σήμερα τα εγκλήματά τους στο γονατισμένο θύμα τους. Μάθε λοιπόν κύριε "Παπαφλέσσα" μου ότι, ότι μόλις ο κληρικός εισέρχεται στον ναό πλέον,ο Άγιος δραπετεύει από την πίσω πόρτα. Η παναγία μας έχει δραπετεύσει κι Αυτή προ πολλού από το " ΑΓΡΙΟ" όρος. Αλήθεια θέλω να μου απαντήσετε αν κατά την άποψή σας υπάρχουν Ιερείς που να γνωρίζουν τους ενορίτες τους και τα όρια της ενορίας τους. Οι επίσκοποι μετετράπησαν σε πολιτικούς "Μήδους Σατράπες" κατά την ρήση του Μεγάλου Έλληνος Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη. Αλήθεια κ. "Παπαφλέσσα" μου,που να βρίσκεται άραγε Ο Αρχηγός της πίστεώς μας σήμερα? Πάντως όχι στις πλαστικές παντόφλες του Παϊσιου. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.
    Υ.Γ. Γιατί πριν την Μεγάλη Είσοδο απαγγέλλεται ο 50ος ψαλμός ο οποίος,ούτε λίγο ούτε πολύ,από τον τελευταίο στοίχο διαφαίνεται ότι αποτελεί μια ξεκάθαρη παράκληση για την έλευση του αντίχριστου. Και εξηγούμαι: Για ποιον θα θυσιαστούν οι μόσχοι με την ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντα? Όχι για Τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό βεβαίως !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!