Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ!!! ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΨΕ-ΜΜΑ-ΤΑ, ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ! (Μαζικές αιτήσεις μετεγγραφών!)

ΚΑΙ ΚΑΤΙ  ...."ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ" ΤΗΣ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΣΤV' ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...

Αποτέλεσμα εικόνας για επεισόδια σε σχολείο στο πέραμα


Αποτέλεσμα εικόνας για επεισόδια σε σχολείο στο πέραμα

Έτσι αφ' ότου μάθανε ότι η βούλησή τους να προφυλάξουν τα παιδιά τους, από τα όσα θα επακολουθήσουν θα απαντηθεί από την «πρώτη φορά αριστερά» με ΜΑΤ και χημικά, οι 115 από τους συνολικά 120 γονείς 
του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου, υπέβαλλαν ΜΑΖΙΚΩΣ(!) αίτηση μετεγγραφής για να μεταφέρουν τα παιδιά τους μακριά από τον  κ ί ν δ υ ν ο !

Αποτέλεσμα εικόνας για επεισόδια σε σχολείο στο πέραμα
ΟΙ ...ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ  & ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ, ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΜΠΑΛΛΟΝΙΑ!!!! ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ... ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΙ Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ  Α Ψ Ο Γ Η !
Έτσι πλέον μπορούμε να πούμε ότι η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, με την συμπαράσταση Πασόκ – Νέας Δημοκρατίας και των υπολοίπων κομμάτων του ΑΘΛΙΟΥ αντισυνταγματικού τόξου, ΚΛΕΙΝΟΥΝ σχολεία για τα Ελληνόπουλα - ΜΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΠΙΑ! - και τα μετατρέπουν σε σχολεία ...λαθρομεταναστών.

Αποτέλεσμα εικόνας για επεισόδια σε σχολείο στο πέραμα
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΑ  ΚΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ  ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΙΑ 'MERCEDES' (ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 'ΚΑΚΑΓΙΑΣ'),  ΠΟΥ ΜΙΣΘΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ, ΜΗΠΩΣ
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙ, ΜΗΠΩΣ ΛΕΜΕ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ
'ΚΩΔΙΚΟ' ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ;;;;;;;;
 ΚΑΙ ΠΟΣΟ;;;;
ΕΧΟΥΜΕ ...ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ;
ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ...ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ, Ή ΟΧΙ;



Και όλος αυτός ο απολυταρχισμός, επειδή τα κονδύλια που εδόθησαν για την δημιουργία δομών εκπαιδεύσεως μέσα στα 'hot spot', όπως γράφεται σε πλήθος δημοσιευμάτων του Τύπου,  τα ...έφαγαν κάποιοι επιτήδειοι στις ΜΚΟ και η κυβέρνηση καλύπτει το σκάνδαλο, προφανώς με το αζημίωτο.

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Γιατί βάζετε ομοιωματικά στην λέξη σταλινικώς,αφού Σταλινικοί είναι αυτοί οι Ιουδαίοι. Κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας τώρα. Σχετικώς με τους αλληλέγγυους που αναφέρεστε,όσο ήταν τα λευκά κράνη "ανθρωπιστές" άλλο τόσο είναι κι αυτοί. Διατεταγμένοι υπηρεσία του Σόροου εκτελούν τα καθίκια.Εμείς δεν είμεθα πλέον Χώρα-κράτος,αλλά κέντρο διερχομένων, χάβρα των Ιουδαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!