Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Α Σ Τ Ι Κ Ο Σ ΧΑΡΤΗΣ! ΦΕΥΓΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΞΩ...




(ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! "ΧΑΝΟΝΤΑΙ" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΞΩ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ - των δολοφονικών Μνημονίων - ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ..."ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ", ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΣΕΡΒΙΡΙΣΤΟΥΝ" ΠΑΛΙ!)
Έναν νέο χάρτη, με στοιχεία (έως τα τέλη του 2015…) για τις μεταναστευτικές τάσεις σε κάθε χώρα της Ευρώπης, δημοσίευσε η αγγλική εφημ. 'Daily Mail'. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, η Ελλάδα βρισκόταν τότε στην 14η θέση, καθώς είχε μεταναστεύσει το 8% των Ελλήνων σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης – λόγω  Μ ν η μ ο ν ί ω ν.

Πρωταθλήτρια στην μετανάστευση είναι... 
η Βοσνία (με ποσοστό 43%!) και ακολουθούν Πορτογαλία, Κροατία, Σκόπια, Αλβανία και Μαυροβούνιο.

Εντύπωση κάνει το χαμηλότερο ποσοστό της Ισπανίας, με μόλις 2,7%, ενώ πολύ χαμηλά ποσοστά έχουν επίσης και οι Σκανδιναβικές χώρες.

Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργάκης


Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργάκης

Πάντως, είμαστε σίγουροι πως όταν δημοσιευθούν τα επικαιροποιημένα στοιχεία, θα αποδειχθεί, ότι η Ελλάδα… βελτίωσε τη θέση της. 

Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργάκης


Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργάκης


Και είμαστε ακόμα πιο σίγουροι, πως – εφ' όσον συνεχίσουν να κυβερνούν την χώρα, οι ΣΑΠΙΟΙ της μεταπολιτεύσεως και των Μνημονίων - τα επόμενα χρόνια η Ελλάδα, θα ...«κερδίσει» μια ακόμα θλιβερή πανευρωπαϊκή πρωτιά – όπως εκείνες στην ανεργία, στην ανεργία των νέων, στους φόρους, στα χαράτσια, στην ακρίβεια και τα λοιπά! (απο την ιστοσελίδα 'εθνικισμός').

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. "ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! " Ρε μπας κι είσαι ο μνημονιακός Βιβλιοπώλης - βολευτής και μας δουλεύεις άγρια???
    -----------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!