Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Έκθεση (ΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑΣ!) ενδεκάχρονης με θέμα την χρονομηχανή. Ε π έ λ ε ξ ε την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 1821!


Σχετική εικόνα

ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ... ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΡΑΖΩΣΕ, ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!
'ΕΥΓΕ' ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ 11ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ 'ΤΡΙΣ ΕΥΓΕ' ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ!

Αποτέλεσμα εικόνας για 1821 επανασταση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ 07/03/2017...

No automatic alt text available.

Αποτέλεσμα εικόνας για μαντω μαυρογενους
ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ.

[Το αλιεύσαμε απο το 'facebook']

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

4 σχόλια:

  1. Απίστευτο!!Τέτοια ευγλωττία και τέτοια εις βάθος ερμηνεία ιστορικών γεγονότων και προσωπικοτήτων είναι δυσεύρετα χαρίσματα για ένα παιδί 11 ετών. Από ότι αποδεικνύεται διαχρονικά οι ορθοδόξως βαπτισμένες ελληνικές διάνοιες είναι όντως φωτισμένες και αν η γονεϊκή γαλούχηση είναι και ρωμαίικη τότε έχουμε μια συγκλονιστική μαγιά ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αὐτὴ ἀκριβῶς εἶναι ἡ μαγιὰ γιὰ τὴν ὁποία μιλοῦσε ὁ Μακρυγιάννης καί, δόξα τῷ Θεῷ, ὑπάρχει καὶ εἶναι ὑπέροχη!

      Διαγραφή
  2. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ "ΠΑΛΕΥΟΥΝ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ. ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ 'ΜΙΚΡΟΝ ΛΕΙΜΑ'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο καλλιέργεια 11 χρονών παιδί ! είναι τουλάχιστον αξιοθαύμαστο αν μη τι άλλο , ένα τεράστιο εύγε στους γονείς του πρωτίστως , αλλά και απερίφραστο θαυμασμό για αυτή την θερμή ελληνοπούλα , που μου φύσησε και παλι την ελπίδα στην ψυχή ότι δεν χάθηκαν όλα, εύγε και πάλι εύγε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!