Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ Ο ΡΟΜΑ, ΕΣΤΕΙΛΕ 7 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ!!! (Υπάρχει λέτε κράτος; Μήν είστε πολύ σίγουροι...)




Το πόσο έχουν αποθρασυνθεί διάφοροι τύποι, οι οποίοι έχουν αντιληφθεί, ότι το περιεχόμενο της «πολιτικής ορθότητος», τους δίνει το δικαίωμα να ...«ξεσαλώνουν» τελείως, φαίνεται από το παρακάτω δημοσίευμα συστημικής εφημερίδος, όπου υπό τον τίτλο «Έκανε δύο διαρρήξεις μετά την καταγγελία για βασανισμό» και υπότιτλο «Ο ρομά που έστειλε 7 αστυνομικούς στο εδώλιο, εισέβαλε σε κρεοπωλείο και δημαρχείο», διαβάζουμε τα εξής απίστευτα και όμως αληθινά:
“Απτόητος συνεχίζει τη δράση του ο 43χρονος Ρομά, ο οποίος κατάφερε να κάνει με τις καταγγελίες του στο Εσωτερικών Υποθέσεων… άνω κάτω την Αστυνομία.

Αποτέλεσμα εικόνας για περιπολικά

Ο σεσημασμένος άνδρας, ο οποίος έστειλε στο εδώλιο του κατηγορουμένου 7 (!) αστυνομικούς, έχει καταφέρει μετά την καταγγελία του περασμένου Σαββάτου, να συλληφθεί δύο φορές μέσα σε διάστημα λίγων ημερών για διαρρήξεις. 

Αποτέλεσμα εικόνας για δημαρχείο Άνω Λιοσίων

Το βράδυ της Τετάρτης προσπάθησε να «ανοίξει» ...
το Δημαρχείο των Άνω Λιοσίων, μία αποθήκη σπιτιού και ένα αυτοκίνητο! 

Αστυνομικοί τον αντιλήφθηκαν, τον συνέλαβαν και υποστηρίζουν ότι ο δράστης, τους είπε ότι θα έχουν την ...τύχη των συναδέλφων τους(!) που πήγαν κατηγορούμενοι από την αναφορά του στο Εσωτερικών Υποθέσεων!!!

Η ιστορία έχει προκαλέσει «θύελλα» στην Αστυνομία λόγω των σφοδρών αντιδράσεων που προκάλεσε η απόφαση, να βγουν σε διαθεσιμότητα 5 (ανάμεσά τους ένας αστυνομικός διευθυντής) από τους 7 ενστόλους! 

Αποτέλεσμα εικόνας για περιπολικά

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Πέμπτη όταν ο 43χρονος Ρομά προσήχθη στο Α.Τ. Λιοσίων διότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, κρατούσε ένα καδρόνι και κινούνταν απειλητικά κατά ηλικιωμένου. 

Η πράξη του έγινε αντιληπτή από αστυνομικό διευθυντή που περνούσε με τον οδηγό του από το σημείο. 
Την επόμενη ημέρα κατήγγειλε στο Εσωτερικών Υποθέσεων, ότι ...κακοποιήθηκε κατά την προσαγωγή του. Σε βάρος 7 αστυνομικών σχηματίστηκε δικογραφία για κακουργηματικές πράξεις, τις οποίες ο Εισαγγελέας μετέτρεψε σε πλημμελήματα.

Το εντυπωσιακό είναι, ωστόσο, ότι ο 43χρονος ρομά μόλις μία ημέρα μετά την καταγγελία του, διέρρηξε κρεοπωλείο στο Μενίδι και αφαίρεσε την ταμειακή μηχανή με 200 ευρώ. 

Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος μένει σε κοντινό σημείο, τον αντιλήφθηκε, τον καταδίωξε και με τη βοήθεια αστυνομικών που έφτασαν στην συνέχεια τον ακινητοποίησε. 
Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τη σε βάρος του δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος...

Τρεις ημέρες μετά, συνελήφθη ξανά στην προσπάθειά του να διαρρήξει το Δημαρχείο στα Άνω Λιόσια.

Στην αρχική του κατάθεση δήλωνε, ότι «εργάζομαι ως κοινωνικός βοηθός. Η θέση μου είναι από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα 'Action Multi Roma Hellas', να μεσολαβώ προκειμένου να μεταφέρονται τα προβλήματα των τσιγγάνων στο κράτος». 
Για την προσαγωγή του στις 2 Μαρτίου ανέφερε, ότι αφορμή για το συμβάν με τον ηλικιωμένο, στάθηκε μία σφουγγαρίστρα που δέχθηκε στο κεφάλι από ένα μπαλκόνι... ("Πειστικότατος" ο κύριος...)

Για την αντίδραση του 'Εσωτερικών Υποθέσεων', εξέδωσε ανακοίνωση το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Αττικής, που έκανε λόγο για πολλά περιστατικά στα οποία κατηγορούνται αστυνομικοί με αίολες κατηγορίες, με αποτέλεσμα να αθωώνονται από την Δικαιοσύνη αλλά να έχουν ήδη στιγματιστεί. 

«Ζητάμε από το Εσωτερικών Υποθέσεων να μας δώσει στοιχεία, από το 2011 έως το 2016 που να δείχνουν πόσες δικογραφίες σχηματίστηκαν σε βάρος αστυνομικών και πόσοι από αυτούς καταδικάστηκαν τελεσίδικα», αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου, Βασίλης Ντούμας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ενώσεως Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Γιώργος Σταματάκης, προσθέτει, ότι «ο άνθρωπος που κατήγγειλε ότι βασανίστηκε, μία ημέρα μετά έτρεχε με μία κλεμμένη ταμειακή μηχανή στα χέρια! 

Αφού έχει συλληφθεί δύο φορές (!) μέσα σε λίγες ημέρες και αφήνεται ελεύθερος, το μόνο που έχει να κάνει είναι να συνεχίσει το έργο του. 
Για τρίτη φορά θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. 
Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι για πόσο καιρό οι συνάδελφοι θα μείνουν χωρίς δουλειά»”.

Πραγματικά απύθμενο θράσος από τον κατ’ εξακολούθηση διαρρήκτη, ο οποίος βρήκε την «έξυπνη πατέντα», κάθε φορά που τον συνελάμβαναν. 
Δήλωνε ...«κακοποιημένος» και άντε μετά οι αστυνομικοί να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες… 

Βεβαίως, το θράσος του εν λόγω ρομά (για τον οποίον δεν θα παραξενευτούμε καθόλου, εάν μάθουμε ότι σχετίζεται και με κάποια από τις ολιγάριθμες «αντιρατσιστικές» ομαδούλες, που προκαλούν τον γέλωτα και την αηδία, με τις εκτός τόπου και χρόνου παρεμβάσεις τους) πηγάζει από την τακτική που εγκαινίασαν ορισμένοι πολιτικά φαιδροί εθνομηδενιστές, ο «δικαιωματισμός» των οποίων σε θεσμικό επίπεδο, όξυνε την αναίδεια διαφόρων παραβατικών στοιχείων σαν του συγκεκριμένου ρομά.

Ποιος αστυνομικός, θα τολμήσει πλέον να επιτελέσει σωστά το καθήκον του, εάν γνωρίζει ότι κινούμενος σύμφωνα με τον νόμ,ο θα βρει τον μπελά του από την καταγγελία κάποιου κλέφτη, ή άλλου είδους παραβάτη για «κακοποίηση», «βασανισμό», «ξυλοδαρμό», κ.τ.λ.; 

Υπό άλλες συνθήκες η συγκεκριμένη υπόθεση θα θύμιζε απλώς «κρύο ανέκδοτο». Τώρα, όμως, με δεδομένο ότι 5 αστυνομικοί βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, επειδή κανένας δεν έλεγξε την αξιοπιστία και την σοβαρότητα της καταγγελίας για… κακοποίηση του παραβάτη ρομά, μιλάμε για μια τραγωδία, της οποίας το περιεχόμενο βρωμάει πολύ, μα πάρα πολύ, καταλήγει ο κ.Γ.Μάστορας απο το ιστολόγιο 'εθνικισμός'.

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. ΄Αγγλοι,Γάλλοι, Πορτογάλοι,Γύφτοι και Οθωμανοί έλεγε παλαιά ο καραγκιόζης,όλοι επάνω στην Ψωροκώσταινα. Να δούμε ως πότε, πάντως στο πίσω μέρος του μυαλού τους, άπαντες οι προδότες κάθε εξουσίας, πρέπει οπωσδήποτε να βάλουν την εικόνα με τίτλο "έκτακτα στρατοδικεία"! Τότε να δούμε ποιος θα γελάσει καλύτερα και ποιου τα βρακιά θα μείνουν αλέρωτα. Κανένα έγκλημα ποτέ δεν έμεινε χωρίς τιμωρία,πόσο μάλλον αυτό το τερατώδες κακούργημα εις βάρος ενός ολόκληρου λαού. Μια λαϊκή παροιμία λέει: "Γλυκοτρώγεις? θα πικροχ....ς " και μάλιστα πολύ πικρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!