Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!...

Σχετική εικόνα
ENAΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ 'ΜΥΘΟΣ' ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ 'FBI' ΓΙΑ 4 & ΠΛΕΟΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, TZ.ENTΓΚΑΡ  ΧΟΥΒΕΡ.
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ;
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

ΚΑΙ 'ΜΥΘΟΣ', ΟΣΟ ΚΑΙ 'ΘΡΥΛΟΣ'!
ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΧΑΡΑΞΕ" ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΙΚΟΣΤΟ ΑΙΩΝΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ 'F.B.I.'. 
Ένας άνθρωπος που σέβονταν βαθιά, άν όχι φοβότουσαν, όλοι οι διατελέσαντες κατά σειρά Πρόεδροι των ΗΠΑ, απο την (προπολεμική) εποχή του Χέμπερτ Χούβερ και του Φραγκλίνου Ρούσβελτ, έως τον Ρίτσαρντ Νίξον.
Έμεινε στην θέση του αρχηγού του 'FBI' ...48 χρόνια!

Αποτέλεσμα εικόνας για j.edgar hoover


Αποτέλεσμα εικόνας για j.edgar hoover
Ο ΧΟΥΒΕΡ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΝΙΞΟΝ...
Ήτοι απο το 1924 έως και το 1972!!!
Όντως ένα μοναδικό στην Ιστορία Παγκόσμιο 'ρεκόρ'!
Απεβίωσε στα 77 του χρόνια και για την πορεία και το έργο του έχουν γραφεί αμέτρητα βιβλία...

Σχετική εικόνα
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ 'FBI', XAMOΓΕΛΑΣΤΟΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 2 ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΕΝΝΕΝΤΥ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΖΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΔΕΞΙΑ. (ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑ-ΘΟ-ΛΟΥ
ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ...)
ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, Ο ΕΝΑΣ
ΤΟ 1963, Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ 1968!

ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ... Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΘΑ "ΑΝΟΙΞΕΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ, ΜΕΤΑ ΤΟ ...2025 !!!
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Άς ξεχωρίσουμε όμως, για να είμαστε και επίκαιροι(...), τι ακριβώς έλεγε για τους κομμουνιστές:

Αποτέλεσμα εικόνας για σφυροδρέπανο

"Κάθε κομμουνιστής, που βρίσκεται σε οποιαδήποτε χώρα, που κυβερνάται με σύστημα διαφορετικό απο το κομμουνιστικό, παρουσιάζει πάντοτε τον εαυτό του, ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ και ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ...

Παραπονείται ΔΙΑΡΚΩΣ, ότι δεν αναγνωρίζεται η αξία του και όλοι τον ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ!

Όλα του φταίνε!

Τίποτα δεν βρίσκει σωστό, τίμιο, ηθικό...

Έγινε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος για να εξασφαλίσουμε την ειρήνη και μετά απο αυτόν, έκπληκτοι αντιληφθήκαμε ότι, βοηθήσαμε, σώσαμε και ΑΝΔΡΩΣΑΜΕ, τον μεγαλύτερο εχθρό της ειρήνης"!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για j.edgar hoover

[Αυτά, δεν γράφονται πουθενά στην Ελλάδα, την μοναδική χώρα της Ευρώπης, που σχεδόν ανέκαθεν "κυβερνούν" οι μαρξιστές σε κάθε χώρο, σε κάθε επίπεδο, είτε δεν είναι στην εξουσία, είτε  είναι...]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Εντγκαρ Χούβερ: ηθικολόγος και λάτρης της πορνογραφίας
    Σε βιβλίο ο «μυστικός κόσμος» του τέως διευθυντή του FBI

    Εντγκαρ Χούβερ: ηθικολόγος και λάτρης της πορνογραφίας



    Ανήλικοι εραστές, ομοφυλοφιλικές σχέσεις, και μια τεράστια συλλογή πορνογραφίας... Αυτός ήταν ο μυστικός κόσμος του Τζ. Εντγκαρ Χούβερ, σύμφωνα με μια νέα βιογραφία που μόλις κυκλοφόρησε στα βιβλιοπωλεία στις ΗΠΑ.

    Ο πανίσχυρος και άτεγκτος ως προς τα σεξουαλικά ήθη των Αμερικανών της εποχής του διευθυντής του FBI είχε δημιουργήσει την μεγαλύτερη συλλογή πορνογραφικού υλικού στην ιστορία, για να ικανοποιεί τις αχόρταγε σεξουαλικές ορέξεις του, αποκαλύπτει το «Τζ. Εντγκαρ Χούβερ και Κλάιντ Τόλσον: Ερευνώντας τα Σεξουαλικά Μυστικά των Πιο Διάσημων Ανδρών και Γυναικών της Αμερικής» του Ντάργουϊν Πόρτερ.

    Σύμφωνα πάντα με το βιβλίο, ο Χούβερ είχε επίσης μια τεράστια συλλογή από πορνοταινίες, τις οποίες είχαν γυρίσει αστέρες του Χόλιγουντ προτού γίνουν διάσημοι. Τις παρακολουθούσε για να ερεθίζεται - ή για να εκβιάζει τους πρωταγωνιστές. Ανάμεσά τους ήταν πορνογραφικές ταινίες που είχε γυρίσει το 1934 ο νεότατος τότε Φρανκ Σινάτρα, όταν ήταν αδέκαρος και αλήτευε στη Νέα Υόρκη.

    Στον Χούβερ άρεσαν επίσης «κλασικές ερωτικές λιθογραφίες» που έδειχναν άνδρες με τεράστιους φαλλούς, τις οποίες κρεμούσε στο λουτρό του.

    Μεταξύ άλλων αποκαλύψεων, το βιβλίο γράφει ότι ο Χούβερ και ένας από τους στενούς φίλους του έκαναν και οι δύο σεξ με έναν έφηβο, ύποπτο τον οποίον είχε συλλάβει το FBI. Μετά ο Χούβερ τον άφησε ελεύθερο και εξαφάνισε την υπόθεση από τα αρχεία.

    Φήμες για την προσωπική ζωή του Χούβερ κυκλοφορούν επί δεκαετίες. Η πιο διαδεδομένη ήταν ότι του άρεσε να φοράει γυναικεία ρούχα και ότι είχε ομοφυλοφιλική σχέση με τον στενό φίλο του και υποδιευθυντή του FBI Κλάϊντ Τόλσον.

    Στο βιβλίο του ο Πόρτερ αποκαλύπτει ότι το πορνογραφικό υλικό είχε κατασχεθεί από εφόδους του FBI, γιατί εκείνη την εποχή η πορνογραφία ήταν παράνομη. Αυτό δεν εμπόδισε τον Χούβερ να το χρησιμοποιεί για δική του ευχαρίστηση.

    «Τον ενδέφερε ιδιαιτέρως η συλλογή πορνογραφικών ταινιών που είχαν γυρίσει σταρ του σινεμά προτού γίνουν διάσημοι. Το πιο διάσημο παράδειγμα ήταν η Τζόαν Κρόφορντ. Λέγεται ότι του άρεσε ιδιαιτέρως μια πορνοταινία στην οποία ο πολύ νέος Φρανκ Σινάτρα έπαιζε τον «ληστή με την μάσκα». Ο Χούβερ συνέλεγε με μεγάλη μανία γυμνές φωτογραφίες διάσημων πρωταγωνιστών του Χόλιγουντ, ανάμεσά τους του Τόνι Κέρτις, του Μπαρτ Λάνκαστερ, του Γουόρεν Μπίτι όταν ήταν έφηβος, του Ελβις Πρίσλεϊ, του Τσάρλτον Ιστον και του Τζέιμς Ντιν», γράφει ο Πόρτερ.

    Λέει ότι την ώρα που ο Χούβερ έκανε κατήχηση περί ηθικής σε μια ολόκληρη χώρα, ο ίδιος ήταν αχαλίνωτος στις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές σχέσεις του και δεν είχε καμμία αναστολή.
    Σε ένα επεισόδιο του 1947, ο φίλος του Γκάϊ Χοτέλ, ειδικός πράκτορας επικεφαλής του γραφείου του FBI στην Ουάσιγκτον, ανέκρινε ένα 17χρονο αγόρι, ύποπτο για κλοπή.

    Ο Χοτέλ βρήκε τον νεαρό γοητευτικό, και ταξίδεψε αεροπορικώς μαζί του μέχρι το Μαϊάμι, όπου ο Χούβερ έκανε διακοπές σε ένα ξενοδοχείο. Το βιβλίο γράφει ότι Χούβερ και Χοτέλ έκαναν σεξ με τον έφηβο, και μετά του αγόρασαν ένα αεροπορικό εισιτήριο και τον έστειλαν πίσω στο σπίτι του. Οι κατηγορίες εναντίον του αποσύρθηκαν.
    Ο Χούβερ ήταν ο πρώτος διευθυντής και απόλυτος άρχων στο FBI επί σχεδόν 40 χρόνια, μέχρι τον θάνατό του, το 1972.
    Ηταν παιδπβιαστης του αισχιστου ειδους επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας τέταρτος βιογράφος του Χούβερ, ο Κερτ Τζέντρι, τον περιγράφει ως "παρανοϊκό και υποχόνδριο που μεταβλήθηκε σε εθνικό ήρωα κυνηγώντας όσους δεν ακολουθούσαν τα δικά του πρότυπα σεξουαλικής συμπεριφοράς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!