Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

ΣΕ ..."ΑΔΙΚΗΣΑΝΕ" κ.Γιάννη "μας"; Διαμαρτύρεται ο 'Μπουτάρ-πασάς', επειδή τον παίρνουν στο τηλέφωνο και τον λένε ...κω@@τουρκο & κω@@εβραίο !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για μπουταρησ εβραιοσ

(ΑΧ! ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΙΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΣΕ ΑΔΙΚΟΥΝΕ... ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ" ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΥΠΟ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ... KAI THN ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ...)
Στις επιθέσεις και την κριτική που δέχεται αναφορικά με τις ενέργειες της διοικήσεως του δήμου για την προσέγγιση Τούρκων και Εβραίων τουριστών, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης...

Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα
ΒΡΕ ΤΟΝ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟΝ ...ΑΔΙΚΟΥΝ!
ΣΑ ΔΕΝ "ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ"...TΣ, ΤΣ, ΤΣ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε, από τον επικεφαλής της παρατάξεως «Εντάξει» Σταύρο Καλαφάτη σημείωσε, ότι οι τουρίστες έρχονται μετά και από ενέργειες του δήμου και με προσωπικό του κόστος...

«Να σε ρωτήσω κάτι πολύ απλό, ποιος ανέβασε τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης; Πώς έρχονται οι Τούρκοι στη Θεσσαλονίκη;
Δεν έρχονται για τα γλυκά μας τα μάτια, είδαν διάφορες ενέργειες και με προσωπικό κόστος, όχι κόστος σε χρήμα. Εμένα ρωτήστε πόσοι με παίρνουν τηλέφωνο και με βρίζουν, και κω@ότουρκε και κω@οεβραίε !!! 

Αποτέλεσμα εικόνας για μπουταρησ εβραιοσ
TOYΡΚΙΚΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ! ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙΣ "ΤΡΕΛΛΑ" , ΤΙ ΝΑΚΑΝΟΥΜΕ;
["ΙΩ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']
Αποτέλεσμα εικόνας για μπουταρησ εβραιοσ
ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Η  ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 'ΧΟΥΡΙΕΤ', ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑ, Ε, ΚΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ "ΣΗΜΑΙΝΕΙ" ΑΥΤΟ...
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟΝ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Πώς ήρθαν οι 100.000 Τούρκοι στη Θεσσαλονίκη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Κατά τη δευτερολογία του ο δήμαρχος, κατηγόρησε τον Σταύρο Καλαφάτη, απαντώτας στην τοποθέτησή του, για κακή αντιπολίτευση. «Είσαι υποχρεωμένος να κάνεις αντιπολίτευση Σταύρο. Σας κατηγορώ για κακή αντιπολίτευση» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Κινείστε μόνο για την παράταξή σας (την ΝΔ). Το ίδιο λειτουργεί και ο ομόσταυλός σας ο κ. Τζιτζικώστας» σημείωσε.

Σχετική εικόνα
AYTOΣ ΒΡΕ ΓΙΑΝΝΗ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ; ΜΠΑΣ
ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ...ΔΙΔΥΜΟ ΣΩΣΙΑ;
ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΜΩΣ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Εμείς να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τον κύριο Μπουτάρη, που τον παίρνουν τηλέφωνα και τον ...ταράζουν. 
Προτείνουμε να  ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΩΣΤΕ να βρει την ηρεμία του και αυτός αλλά και εμείς…

[Στοιχεία απο το ιστολόγιο 'elkosmos.gr'/ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

1 σχόλιο:

  1. Να στε καλά, μας κάνετε πότε πότε να σκάμε και κανένα χαμόγελο! Έστω και πικρό. Μιλάμε ο άνθρωπος είναι πουλημένος ψυχή τε και σώματι. Γιουσουφάκι μιλάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!