Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΕΙΝΑΙ ...ΣΙΓΟΥΡΟ; ΕΙΝΑΙ Ελληνίδα(;;;) Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η Μ.Γιαννακάκη;;; (ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ...ΤΟΥΡΚΩΝ!!!!)


Αποτέλεσμα εικόνας για μαρια γιαννακάκη

ΕΛΕΟΣ! ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ...ΑΠΕΙΡΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ...ΒΛΑΚΕΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ!

Με ανάρτησή της στο 'Facebook', αργά το βράδυ της Κυριακής, η Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαιρούλα Γιαννακάκη, (η κολλητή της Ρεπούση, όταν ήσαν μαζί στην ανύπαρκτη Δημάρ) κατηγορεί για ...ρατσισμό (!) την Ολλανδική κυβέρνηση, επειδή απαγόρευσε στους Μογγόλους υπουργούς του Ερντογάν, να κάνουν προεκλογική εκστρατεία μέσα στο Ολλανδικό έδαφος!
Αποτέλεσμα εικόνας για μαρια γιαννακάκη


ΙΔΟΥ η ανάρτηση της Μαιρούλας, για να φρί-ξε-τε: "Η απόφαση της Ολλανδικής κυβέρνησης, συνιστά παραβίαση των δικαιωμάτων (!) των Τούρκων πολιτών, που διαβιούν επί του εδάφους της, κλείσιμο του ματιού στο ...ακροδεξιό και ξενοφοβικό ακροατήριο και δεν τιμά την παράδοση της ανεκτικότητας, που χαρακτηρίζει αυτή την χώρα αιώνες τώρα. Αλλοίμονο, αν η απάντηση της Ευρώπης στον Ερντογάν, είναι να αρχίσει να του μοιάζει".

Και το ακόμη πιό φοβερό είναι, ότι αποκάτω σχολιάζει ο Κωνσταντινουπολίτης δημοσιογράφος του "Σκάϊ" Μανώλης Κωστίδης και ΣΥΜΦΩΝΕΙ με την Μαιρούλα!...

[Πηγή: 'ισχύς'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

3 σχόλια:

  1. Δηλώσεις ταξίαρχου Νίκου Ταλά για τους πρόσφυγες
    https://www.youtube.com/watch?v=zYpAxIj0SYg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα επόμενα λεπτά ο Ιταλός υπάλληλος είδε τους Τούρκους να μαζεύουν περίπου 3.000 Έλληνες, να τους στριμώχνουν σε τρία σπίτια και να τους καίνε ζωντανούς. Μέρες αργότερα κόντεψε να χάσει τα λογικά του όταν στο νοσοκομείο της Σαμψούντας είδε περίπου 40 κοριτσάκια, ηλικίας
    6 έως 12 ετών, να περιθάλπονται από τους βάρβαρους βιασμούς που υπέστησαν από Τούρκους.
    Τον μητροπολίτη, μαζί με δύο Έλληνες δημοσιογράφους, τον οδήγησαν οι Τούρκοι στην άκρη της ευρωπαϊκής συνοικίας της Σμύρνης. Του έβαλαν μια άσπρη πετσέτα ώστε να τον βλέπουν όλοι, κι άρχισαν να του ξεριζώνουν τα γένια και να του κόβουν τα αυτιά και τη μύτη. Δίπλα παρίσταντο Γάλλοι ναυτικοί, οι οποίοι σοκαρίστηκαν από το θέαμα, αλλά δεν έλαβαν καμία θέση, αφού είχαν αυτές τις διαταγές». ο Τούρκος υπολοχαγός Γιαλτσίν, πήγε να πάρει από ένα αμπέλι σταφύλια, όταν άκουσε φωνές. Είδε κάποιους Τούρκους στρατιώτες να βιάζουν μια γυναίκα και στη συνέχεια να την πυροβολούν στα γεννητικά όργανα. Όταν την είδε νεκρή ο λοχαγός, είπε “η αποστολή στέφθηκε με επιτυχία”. Επίσης, σε ομαδικό τάφο στην Κύπρο ανακαλύφθηκε και πιπίλα μωρού. Αυτό δεν είναι γενοκτονία;»
    Από τα βιβλία του ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ και συγγραφέα Χάρη Τσιρκινίδη. "Έχω όπλο την αγχόνη","Επιτέλους τους ξεριζώσαμε","Το κόκκινο ποτάμι", και "Αγώνες χωρίς δικαίωση" μέσα από τα διπλωματικά αρχεία ξένων κρατών. Να τα στείλετε σ΄αυτό το σούργελο την αστοιχείωτη παλιολινάτσα μήπως καταφέρει και τα διαβάσει για να βγάλει το σκασμό γιατί απ'ότι φαίνεται χρησιμοποιεί μόνον την φαιά ουσία του αιδίου της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελληνικός Πληθυσμός Κωνσταντινούπολης ανά δεκαετίες:
    1935 κάτοικοι 125.000
    1945 "'" 103.000
    1955 "'" 86.000
    1965 "'" 76.102
    .....
    1990 ¨"'" 3.000
    2017? ?? Μετρούνται στα δάκτυλα των χεριών. Το "ποίμνιο του δοσίλογου μαφιόζου "Πατριάρχη"
    Από τα θαμμένα βιβλία : Δημητρίου Καλούμενου Δημοσιογράφου " Η σταύρωση του Χριστιανισμού" Όποιος δεν το έχει να το προμηθευτεί. Να αναρτήσετε φωτογραφίες του βιβλίου σχετικές με την "Τουρκική φιλία", να τα δεί αυτό το "ξεβράκωτο τίποτα",η γραμματέας του απόλυτου μηδέν και της εγκεφαλικής ανυπαρξίας,μήπως και μας απαλλάξει από την επίδειξη της μασέλας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!