Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ; ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ;;; Για προστασία των ...Σκοπίων;;; (Έχουμε τάχα ...'Εθνική Κυριαρχία'; Μπάάάά...)

ΑΝ ΤΩΡΑ "ΑΥΤΟ" , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 1.000% ...ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;


Αποτέλεσμα εικόνας για γερμανοί Αστυνομικοί στο Κιλκίς
ΟΧΙ, ΟΧΙ, Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ, Ή ΤΗΣ ΚΑΡΛΣΡΟΥΗΣ, Ή ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ, ΑΛΛΑ
ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ!
ΟΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ...ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΜΗΝ ΜΠΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ "ΜΑΣ" !!!!!!!!!!!ΕΡΩΤΗΣΗ : ΕΧΕΙ (τάχα) ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Η ΕΛΛΑΣ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ...ΤΟ "ΑΛΛΟ" ΜΕ ΤΟΝ
ΤΟΤΟ, ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;;;
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΣΕΙΑΤV']

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΑ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ...ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!!!
Εμβρόντητοι οι κάτοικοι του Κιλκίς, είδαν μεγάλο Γερμανικό Αστυνομικό κλιμάκιο "προστασίας" των κοινών ευρωπαϊκών μας συνόρων, μάλιστα με 5 λεωφορειάκια 'VW', που γράφουν επάνω 'P O L I Z E I' !!!
Αποτέλεσμα εικόνας για german policeman

Όχι απλώς το παράδοξο, όχι απλώς το παρανοϊκό, αλλά ΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ & ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ βέβαια είναι, ότι οι αλλοδαποί (Γερμαναράδες!) συνοριοφύλακες δεν φυλούν για να μην μπει κάποιος από τα Σκόπια στην Ελλάδα, αλλά να μην ...βγει κάποιος από την Ελλάδα προς τα Σκόπια (και μετά να βρεθεί, όλως …τυχαίως, στην Γερμανία)!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για german policeman

Υπό μία έννοια, σαν να λέμε δεν προστατεύουν τα ευρωπαϊκά σύνορα, αλλά τα ...σκοπιανά. 

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;

Αυτά που ξέραμε, ότι στις χώρες της Δύσεως ελέγχεται υπό προϋποθέσεις, μόνον η είσοδος και η έξοδος είναι απολύτως ελεύθερη (με την εξαίρεση των περιπτώσεων, όπου υπάρχει δικαστική απόφαση απαγορεύσεως) ας τα ξεχάσουμε λοιπόν...

[Μπάς και κανένας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ βο(υ)λευτής, έστω ένας βρέ αδέλφια, "πιστεύει" πώς, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ πρέπει να καταθέσει ερώτηση σε ...τουλάχιστον 3 υπουργεία, για αυτό το όνειδος με τους Γερμανούς αστυνομικούς στα σύνορά μας; 
Που μας τους "κουβαλήσανε" μόνον και μόνον, ΥΠΕΡ της εδαφικής ακεραιότητος των ....Σκοπίων;;;

"Κανονικά", έχουμε την ταπεινή γνώμη, πώς είναι τόσο 'ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ' υπόθεση, που θα έπρεπε  Ο-ΛΟ-ΚΛΗ-ΡΗ  η κοινοβουλευτική ομάδα ...κάποιου κόμματος, να συνυπογράψει και να αναδείξει ΔΥΝΑΜΙΚΩΣ στην Βουλή, το εξόφθαλμα αντεθνικό αυτό ζήτημα! 
Γνωρίζουμε ασφαλώς και ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ, ότι όπως και άπειρα άλλα - καθημερινώς - θέματα, ΔΕΝ πρόκειται να κουνηθεί ...φύλλο!]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. Δεν είναι τίποτε, μην ανησυχείτε,τα της γειτονιάς σας είναι. Για το καλό σας,αφού δεν έχετε πλέον Χωροφυλακή δική σας,αστυνομία ταχείας επέμβασης επαρκή και διαλύσατε το στρατό για χάρη τους, είπανε να σας το ανταποδώσουν. Σε λίγο που θα φτιάξουν και ακαδημία ρουφιανολογίας θα ανοίξουν πολλές θέσεις εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ 'ΧΙΟΥΜΟΡ' ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΚΡΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!