Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

...ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΤΕ ΔΙΟΛΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ; Ούτε μία έστω, για ..."δείγμα" δεν κρατούσατε;


ΚΑΝΑΤΕ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΝΑΙ. ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΟΝΙΑ. ΝΑΙ. ΕΤΟΙΜΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΙΣΕΣ ΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ...ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ, ΕΓΙΝΕ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ!
ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ! ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΪΦΑ!
ΟΠΟΤΕ ΠΟΥ ..."ΞΕΧΑΣΘΗΚΕ" ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ;;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ;
["ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Συμφώνως με δημοσιογραφικές ιστοσελίδες της συμπρωτευούσης, πορεία μνήμης για το ολοκαύτωμα πραγματοποίησαν προχθές Κυριακή 19η Μαρτίου, οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλεως, παρουσία υπουργών, του δημάρχου,  του περιφερειάρχου και άλλων τοπικών αρχών. 
Η πορεία φάνηκε να ήταν σιωπηλή, φθάνοντας έως τον παλαιό σταθμό της Θεσσαλονίκης, εκεί από όπου προ πολλών ετών, ξεκινούσαν τα τραίνα για να μεταφέρουν τους Εβραίους της συμπρωτευούσης...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΥΠΗΡΞΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ  ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!
Ίσως και ακατανόητο;
Παρατηρώντας την ανωτέρω φωτογραφία απο την εν λόγω εκδήλωση, βλέπει κανείς να  έγινε η πορεία αυτή, με την σημαία ...
ενός ΞΕΝΟΥ κράτους, δηλαδή του Ισραήλ. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2017

ΜΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ & ΚΥΡΙΕΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ;

Που-θε-νά! 

Γιατί όμως; 

Έλληνες δεν θέλουν να λέγονται  οι Εβραίοι που διαμένουν στην πατρίδα μας; 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2017

ΕΚΤΟΣ και άν είναι ΑΚΡΙΒΕΣ, αυτό που γράφεται και αναφέρεται, πώς στην περίπτωση των Εβραίων, ταυτίζεται και μάλιστα ΑΠΟΛΥΤΩΣ, η θρησκευτική αλλά και η Εθνική συνείδησή τους,  με το Ισραήλ και τίποτε περισσότερο...

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"


5 σχόλια:

  1. Σωστά πολύ σωστά. Ασφαλώς δεν μπορούνε να κρύψουν ό,τι νιώθουν για την χώρα στην οποία ζούνε. Το δείχνουν μέσα από τα έως σήμερα "πολιτιστικά επιτεύγματά" τους. Μόνο που αυτά διέπονται από τους κανόνες και τις κατευθύνσεις της παραδοσιακής συνταγής του φανταστικού γενάρχη τους,με το όνομα σχέδιο Γινόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ΜΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ; ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΓΙΑ ...'ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ'! ΕΝΩ, ΘΑ "ΠΑΙΔΕΥΘΗΚΑΝ" ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ, ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ...ΜΠΑΛΟΝΙΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΜΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η προώθηση της βιομηχανίας του ολοκαυτώματος εντείνεται....Έλληνες τους αποκαλούν οι ελληνόφωνοι υποτακτικοί τους, εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει κάποιον Εβραίο να αυτοαποκαλείται Έλληνας, ενδέχεται να το θεωρούν και υβριστικό...
    Η ελληνική σημαία τους θυμίζει την ιστορική συνέχεια, το μεγαλείο και την πρόοδό μας ανά τους αιώνες, την αποδοχή του Μεσσία που αυτοί σταυρώσαν και με την Χάρη Του οποίου απελευθερωθήκαμε εν αντιθέσει με αυτούς που για να δημιουργήσουν κράτος τοποθετήσανε έναν δικό τους να τους διώξει και να τους εξοντώσει ώστε να έχουν έρεισμα για ίδρυση κράτους που με την σειρά του εξόντωσε τους εκεί γηγενείς πληθυσμούς, μεταξύ αυτών και πολλών χριστιανών.Γι'αυτούς πάντα θα είναι μισητή η ελληνική σημαία και το τι συμβολίζει!!Παρακολουθώντας έναν πρώην Ιουδαίο κατά το θρήσκευμα, νυν Ορθόδοξο μοναχό, τον Brother Nathanael, ο οποίος είναι Αμερικανός αποκαλύπτει ότι τα εβραιόπουλα στις συναθροίσεις τους ψάλλουν αποκλειστικά τον εθνικό ύμνο του Ισραήλ και ουχί αυτόν των ΗΠΑ.Λειτουργούν ξεκάθαρα υπονομευτικά ως προς τα εθνικά συμφέροντα των κρατών τα οποία τους φιλοξενούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι έπραξαν θεάρεστα που δεν έβαλαν την τιμημένη σημαία μας πλάι στην εξαμβλωματική σημαία τους με σύμβολο την αποκρυφιστική, καμπαλιστική, σατανιστική εξάλφα (το δήθεν σύμβολο του Δαβίδ) και έτσι δεν μαγάρισαν την δική μας. Γνωρίζουν πολύ καλά μάλλον τι συμβολίζει η δική τους σημαία γι'αυτό και δεν τολμούν να την βάλουν δίπλα στην σταυροφόρα ελληνική...Το σκοτάδι με το φως δεν συμπορεύονται και δεν μπορούν να συνυπάρξουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνοῦμε ἀπολύτως καὶ μὲ τὰ δύο σχόλιά σας!
    Μάλιστα στὸ δεύτερο περικλείεται καὶ ἡ μεγάλη σπουδαιότης τοῦ ποιός πρέπει νὰ κρατᾷ στὶς παρελάσεις τὸ ἐθνικό μας σύμβολο. Ἔλεος πιὰ μὲ τοὺς ἀλλοδαποὺς σημαιοφόρος, ποὺ ὅπως ἀποδεικνύεται ἐν τοῖς πράγμασι δὲν εἶναι τίποτε περισσότερο ἀπὸ ἐκκολαπτόμενοι πράκτορες τῶν χωρῶν καταγωγῆς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!