Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ύπουλες & Δόλιες μεθοδεύσεις! "ΣΤΑΔΙΑΚΑ" ΘΑ μας ..."ΚΑΤΣΙΚΩΣΟΥΝ" τα ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΑ, μέσα στα σχολεία μας, λέει η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


(ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ...ΥΠΝΟ ΘΑ ΜΑΣ "ΠΙΑΣΟΥΝ";;;)
Επειδή είναι πάρα πολλοί οι γονείς που ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ πραγματικά, με το τί επιτέλους θα γίνει στα Δημόσια (αρχικώς;) σχολεία των παιδιών τους, ανά την επικράτεια, με τα "συνοδευόμενα" απο την αστυνομία(!) λαθρομεταναστόπουλα, που μπαίνουν στις τάξεις 'με το στανιό', τους πληροφορούμε ότι ΥΠΑΡΧΕΙ δημοσιευμένη η επόμενη ΦΑΣΗ του σκοτεινού σχεδίου αλλοιώσεως των σχολείων μας...

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ "ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ" Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ;

Και κοινή «φοίτηση» ελληνόπουλων – «προσφυγόπουλων» στα σχολεία ολοκλήρου της χώρας και 'hotspots' με ...«προσφυγάκια» στις γειτονιές μας. Μόνοι τους τα αποκαλύπτουν!
Η "ανατριχιαστική συνέχεια", υπάρχει σε άρθρο κάτω από τον  ..."χαριτωμένο" τίτλο «Για τα προσφυγόπουλα που κάθισαν στα σχολικά θρανία», που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

«Για λόγους εκπαιδευτικούς, επιχειρησιακούς, κοινωνικούς, επελέγη, όχι η απότομη (...) αλλά η σταδιακή ένταξη(!) στην εκπαίδευση σε βάθος 1-2 εκπαιδευτικών περιόδων…
Το έργο της πρώτης και της δεύτερης φάσης, ολοκληρώνεται αυτή την περίοδο με την αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Έτσι θα διατυπωθούν και οι προτάσεις για τα επόμενα βήματα. Ο ΣΤΟΧΟΣ είναι, από το ερχόμενο φθινόπωρο, ΣΤΑΔΙΑΚΑ,  Ο Λ Α   τα προσφυγόπουλα να βρεθούν σε κανονικές τάξεις με ελληνόπουλα, διάσπαρτες σε όλη την χώρα, ενώ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ (...) οι πρόσφυγες θα ΦΕΥΓΟΥΝ από τα κέντρα φιλοξενίας και θα αρχίσουν να κατοικούν όχι σε στρατόπεδα, αλλά σε κατοικίες σε πόλεις και χωριά. Όταν αυτό τελειώσει, θα μπορούμε να πούμε ότι   Π Ε Τ Υ Χ Α Μ Ε».

[ΣΚΕΤΗ  Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Α!

ΤΟ 'ΠΡΑΓΜΑ' ΤΟ ΠΑΝΕ ...'ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ' ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΠΛΟΥΣ (και διαρκώς  α ν υ π ο ψ ί α σ τ ο ς, "παρκαρισμένος", "καναπεδάτος" και  α δ ι ά β α σ τ ο ς) ΛΑΟΣ.

Κάτω απο την μύτη κυριολεκτικώς εκατοντάδων χιλιάδων γονέων, ανά την Ελλάδα, θα βάλλουν ΟΛΑ αυτά τα παιδιά των λαθρομεταναστών, ΜΑΖΙ με τα Ελληνόπουλα, με ότι αυτό συνεπάγεται...

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ...ΠΕΤΥΧΕ!!!!!!!!
ΔΗΛΑΔΗ, ΟΤΑΝ 'ΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ', ΟΤΑΝ ΝΟΘΕΥΘΕΙ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ - ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ..."ΠΕΤΥΧΕΙ" Ο MISTER ALEXIS!... (XAΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο "ΤΖ.ΣΟΡΟΣ" Ε; )

Σχετική εικόνα

ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ;
ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;
Καί μετανοιώσατε;
Ίσως;
Και δεν τα ...φανταζόσασταν ποτέ σας όλα αυτά;

Έ, λοιπόν, "ήλθε" η ώρα της ..."αμοιβής σας"!
Εμείς όμως  ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι, τί "χρωστάμε" για αυτήν την ΔΟΛΙΑ σχεδίαση εις βάρος των παιδιών μας;
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ, ΤΟΣΟ ΑΘΟΡΥΒΑ, ΤΟΣΟ "ΑΝΕΞΟΔΑ", ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΕΣ...]

Αποτέλεσμα εικόνας για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"



2 σχόλια:

  1. Πόσο ήρθε ο Ολυμπιακός..... ρέεεεεεε?? Ο Betos τραβάει ή τσάμπα τον πήραμε??? Mπαρντόν για τις εκφράσεις,αλλά αυτές είναι οι ανησυχίες των Ελλήνων γονιών σήμερα. Τέτοιο ναρκωτικό θα το ζήλευαν και οι καλύτερες φαρμακοβιομηχανίες!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!