Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΜΕ "ΑΥΤΟΥΣ" ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ..."ΕΝΩΘΟΥΜΕ" Παναγιώτατε; (Καλοκρυμένα ιστορικά στοιχεία...)

Αποτέλεσμα εικόνας για βαρθολομαιοσ και παπασ

Λόγω του γεγονότος, ότι η παπολαγνεία έχει καταντήσει σε ορισμένους εκκλησιαστικούς κύκλους "μας", όχι απλώς "ασθένεια", αλλά κυριολεκτική ΜΑΣΤΙΓΑ, άς θυμηθούμε τί ΔΕΝ μας γράφουν οι περισσότεροι ιστορικοί, ώστε να εξακολουθούμε να κοιμώμεθα ΒΑΘΕΩΣ...
Αποτέλεσμα εικόνας για βατικανό

Σε παπική εγκύκλιο λοιπόν του 18ου αιώνος, που απευθύνεται προς τους "ευγενείς" ηγεμόνες της Δύσεως και αποικιοκράτες στην (υπόδουλη στους Οθωμανούς) Ελληνική ανατολή, τονίζεται (πάρτε βαθιές ανάσες):

"Δέν πρέπει να λησμονώμεν, ότι οι Έλληνες δεν έχουσιν πίστιν... Όθεν δέον να τους μεταχειριζόμεθα ως άγρια θηρία, να τους αποσπώμεν οδόντας και όνυχας" !!!!!!!!!!!

"ΑΚΟΥΕΙ" ΤΑΧΑ, ΚΑΝΕΝΑ ..."ΚΟΥΦΑΛΟΓΟ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ "ΠΡΟΔΩΣΕΙ" ΤΑ ΡΑΣΑ ΤΟΥ, 'ΧΑΡΙΝ' ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ;

(Από το αποκαλυπτικότατο βιβλίο του ιστορικού συγγραφέως κ.Στεφάνου Ν. Σωτηρίου, με τίτλο 'ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ', Εκδόσεις 'Αρμός', σελίδες 288, 2008)

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

4 σχόλια:

  1. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο εξακολουθείτε να αποκαλείτε αυτό το υποκείμενο άγιο και μάλιστα στον υπερθετικό βαθμό.
    " Παναγιότατος " αυτός ο σατανάς; Αναρωτήθηκε άραγε, ποτέ κανείς γιατί πήρε τέτοιο τίτλο ένας απλός άνθρωπος,όταν τα εξαπτέρυγα Σεραφείμ και τα πολυόμματα χερουβείμ δοξάζουν Τον Θεό με τον τίτλο Άγιος,Άγιος κ.λ.π. Αυτό το υποκείμενο είναι πάνω από τον Θεό;Έχει κι άλλο όμως μακροσκελέστατο " Η αυτού αθλιοτάτη Σατανικότης Αναξιότατος Τουρκόσπορος, Ουνίτης προδότης της Ορθοδοξίας και του έθνους των Ελλήνων, αισχρό υποκείμενο κ.κ. Βοθρολομαίος ο β΄".Ξεφτιλισμένοι,ξετσίπωτοι εγκληματίες,χωρίς φόβο Θεού τολμάνε και επισκέπτονται και τον Πανάγιο τάφο. Μήπως πέσει και τους πλακώσει να πάνε στον αγύριστο τα κουμάσια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο διάλειμμα των εργασιών ενός Θεολογικού συνεδρίου Ιησουϊτών στην Ισπανία,μια ομάδα "Ιερέων" συζητούν για το πως διανέμουν τα χρήματα της δισκοφορίας. Εμείς,λέει ο Ιερέας από το Βιγιαδολίβ, ρίχνουμε τα χρήματα από το δίσκο επάνω στο τραπέζι.Όσα πέσουν επάνω είναι του Θεού,αυτά που πέφτουν στο πάτωμα είναι δικά μας. Ασυγκράτητα γέλια ξεσπούν μεταξύ τους τα οποία διακόπτει ένας Ιερέας από τη Ναβάρα. "Εμείς λέει, έχουμε καλύτερο τρόπο από εσάς. Συγκεντρωνόμαστε στο κέντρο του ναού και πετούμε τα χρήματα από τον δίσκο ψηλά. Όσα πέφτουν στο πάτωμα είναι δικά μας,όσα πιάσει ο Μεγαλοδύναμος είναι δικά του"!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η "ΣΤΕΓΝΗ" ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ "ΖΟΥΜΕΡΑ" ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΡΟΥΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΟΤΥΠΙΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΔΕΥΘΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΊ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ. ΧΡΟΝΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ.
    ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ 'ΖΕΣΗ' ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ, ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΠΑΠΙΚΗ ΠΑΡΑΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΡΟΑΤΙΑ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΗ, ΣΤΕΝΟΤΑΤΗ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΠΙΟΥ ΤΟΥ 12ου ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΑΛΟΪΣ ΒΙΚΤΩΡ ΣΤΕΠΙΝΑΤΣ, ΣΥΣΣΩΜΟΥ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ...ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΝΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ, ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΙΚΑΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 850.000 ΣΕΡΒΟΥΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΠΙΚΟΙ!!!
    ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΙΚΡΩΝ & ΜΕΓΑΛΩΝ, ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΝ ΣΕΡΒΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ 'ΟΥΣΤΑΣΙ' ΤΟΥ ΦΙΛΟΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥ ΚΡΟΑΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΟΣ ΑΝΤΕ ΠΑΒΕΛΙΤΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΕΙΠΩΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ...
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ, ΔΗΘΕΝ "ΑΡΧΙΕΡΕΑ" ΤΟΝ ΣΤΕΠΙΝΑΤΣ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ "ΑΓΙΟ"(!!!) Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΠΑΠΑΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ!
    ΕΝΩ Ο ΔΗΘΕΝ "ΗΓΕΤΗΣ" ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΩΣ ΓΙΟΖΕΦ ΜΠΡΟΖ ΤΙΤΟ, ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ...ΠΕΡΙΟΡΙΣΕ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ!!!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ 'ΚΤΥΠΗΤΟ' ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΡΟΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΘΟΛΟΥ...
    ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΝΟ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ.
    ΣΤΟ ΕΝΑ, ΕΝΟΣ ΙΤΑΛΟΥ, ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΤΕ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΥΝ ...ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ!!! ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ 'ΘΗΒΩΝ'...
    "ΤΩΡΑ" ΔΕΝ "ΘΥΜΑΤΑΙ" ΤΙΠΟΤΕ...
    ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και τότε που δεν ήταν Θηβών ακόμη,αλλά ένας απλός Πρωτοσύγκελος,μην στενοχωριέστε το ίδιο κουμάσι ήταν. Αριστερός μέχρι μυελού οστέων. Όταν έγινε Θηβών,στάχτη στα μάτια του κόσμου έριχνε,ενώ δούλευε υπόγεια για την πανθρησκεία με "ευλογώντας" στην Δαύλεια το Θρησκειολογικό περιοδικό "Θεός και Θρησκεία" του Τερζόπουλου (http://www.openarchives.gr/view/2426193), το οποίο νομίζω κυκλοφορεί ακόμη.Παράλληλα κατηγορούσε αδιαλείπτως τον Χριστόδουλο για οικονομικά σκάνδαλα,βέβαια άλλος ήταν ο λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!