Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ, ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ !!!!

ΟΠΟΤΕ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΗΡΩΑ
ΤΗΣ 'ΕΟΚΑ', ΑΦΗΣΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ
ΣΤΕΦΑΝΙ ΕΞΩ!!!!
ΣΤΑ  ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ !!!
ΑΙΣΧΟΣ! ΣΥΡΙΖΕΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

NTΡΟΠΗ!
(ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ βαθέος ΑΠΑΤΡΗ ΣΥΡΙΖΑ;)
Στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, υπάρχει η προτομή του Κυπρίου ήρωος του Εθνικο-απελευθερωτικού αγώνος της 'ΕΟΚΑ' Ευαγόρα Παλικαρίδη.
Όμως...

Σαν προχθές, 60 χρόνια πριν, 
14η Μαρτίου 1957, ο 18χρονος μαθητής (και ποιητής) Ευαγόρας Παλληκαρίδης, μαθητής της Γ' Λυκείου, μέλος της γενναίας 'ΕΟΚΑ', απαγχονιζόταν από τους "πολιτισμένους" Εγγλέζους (τον κρέμασαν δηλαδή). 

Αποτέλεσμα εικόνας για queen elizabeth
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ, ΠΡΙΓΚΗΨ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ 100%. ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ, (γεννηθείς το 1921) ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ Α'... "ΕΙΝΑΙ" ΕΛΛΗΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ
ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Προηγουμένως, η Βασίλισσα Ελισάβετ (είναι η ίδια που ζει και βασιλεύει και σήμερα στην Αγγλία), ΑΡΝΗΘΗΚΕ να δώσει χάρη, όταν μητέρες Κυπρίων αγωνιστών την επισκεπτόταν και την παρακαλούσαν να δώσει χάρη για να μην κρεμαστούν οι γιοί τους. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ευαγόρασ παλληκαρίδησ

Δύο ημέρες πρίν, Επέτειο του ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ του ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΔΗ, 
ο Διευθυντής (έχει κι άλλους "παρόμοιους" η χώρα;) του Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου,  Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Σ Ε  σε γονείς, μέλη της "Πατριωτικής Ενώσεως Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου", να καταθέσουν στεφάνι στην προτομή του ΗΡΩΟΣ !!!

Τα ελληνόπουλα του Ωραιοκάστρου, ΔΕΝ επιτρέπεται να μαθαίνουν Ελληνική ιστορία.
Το στεφάνι κατατέθηκε αναγκαστικά στην είσοδο του σχολείου. 
"Ελλαδιστάν 2017". 

[ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ κ.ΜΑΙΡΗΣ ΚΑΡΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ 'ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ ΚΟΥΚΦΑΜΙΛΥ', ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΔΗΣΗ.

Αυτά τα κολλημένα στην κομματοκρατία απομεινάρια μιάς άλλης δημοσιουπαλληλικής νοοτροπίας δεν πρόκειται να αλλάξουν ποτέ τακτική... θα εκτελούν κατά γράμμα τις εντολές της κάθε κυβέρνησης, που τους εξασφαλίζει τον μισθουλάκο τους... γιατί μόνο γι' αυτόν ζουν... για να συντηρούν την καθυστέρηση του βλαμμένου μυαλού τους! Δεκάρα δεν δίνουν για την ΠΑΙΔΕΙΑ των ελληνόπουλων... Αντε ψοφηστε απόβλητα για να αδειάσει η άχρηστη θέση που πιάνετε.... 

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"




2 σχόλια:

  1. Μου φαίνεται ότι πλέον η κάστα των δημοσιοϋπαλλήλων δεν εκτελούν απλά τις εντολές της κυβέρνησης, αυτό που πολύ φοβάμαι ότι συμβαίνει είναι ότι μεταλλάχτηκαν οι συνειδήσεις τους (ίσως λόγω εξυπηρέτησης ιδίων συμφερόντων πάντως το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο) και έχουν εσωτερικεύσει την νεοεποχίτικη δήθεν αντιρατσιστική-αντιφασιστική προπαγάνδα που έχει διασπαρεί σε μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού ο οποίος έχει προσηλυτιστεί πλέον στην συγκεκριμένη νοοτροπία που έχει διαδώσει και επιβάλλει η κυρίαρχη αλητήρια, μειοδοτική δημοσιογραφία.Το σχέδιο αφελληνισμού και εκγενιτσαρισμού προχωρεί ακάθεκτο με την πρόδηλη ή σιωπηρή συναίνεση της πλειοψηφίας των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ! ΤΟ (ΔΙΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ) ΑΥΤΟ "ΕΙΔΟΣ" ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ (ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ) ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ & ΜΑΝΔΑΡΙΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ, ΠΩΣ ΕΙΧΕ 'ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ' ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΩΘΗΚΑΝ (ΒΑΘΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ!) ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΩΣ, ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '70 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΣΧΕΔΟΝ, ΦΟΒΟΥΜΕΘΑ, ΤΩΝ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ", ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ (ΑΠΟ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ...) ΕΚΕΙΝΟ 1974 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ. ΟΙ ΝΥΝ ΕΚΔΟΤΕΣ, ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ, ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ "ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ" & ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ"...
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΕΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ "ΕΓΓΥΗΣΗ", ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ "ΤΑΡΑΞΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ....
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΝΕΣ, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ, ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ! ΕΙΔ' ΑΛΛΩΣ, ΟΠΩΣ
    ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΥΣΤΟΧΩΣ, Ο 'ΕΚΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΣ' ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΟΣ... (ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ, ΝΑ "ΠΑΡΑΓΟΥΝ" ΑΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ πότε, ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ (Α-) ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!