Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ...ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ; (Μαζί με το γελοίο τους τραπεζάκι;)



ΤΙ;
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;
ΠΟΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;
ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΑΘΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ  Α Ι Σ Χ Ο Σ ;
TI EINAI O 'AΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ' ΡΕ ΠΑΛΙΟΡΕΜΑΛΙ;
ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ;


ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ "ΦΥΤΡΩΝΕΙ" ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ & ΠΑΝΤΟΥ, ΤΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ...ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ, ΣΤΟΝ ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ
ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ
ΤΟΝ "ΑΓΓΙΖΕΙ" ΟΥΔΕΙΣ;
ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ..."ΒΑΡΚΑΡΗ" ΣΤΟΝ
ΚΥΡΙΟ ΑΥΤΟΝ;
ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ;
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ TAXA ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ;
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΡΕΙ; ΚΑΝΕΙΣ;;;
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


(ΠΡΩΤΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΙΑ! ΤΟΥΣ ...ΒΛΕΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ" ΟΥΔΕΙΣ!!!)
Με αφορμή τη διεθνή ημέρα "δράσεως κατά του ρατσισμού", του πολέμου, του φασισμού και της φτώχειας στις 18 Μαρτίου, το "Πάσχα" της μπίζνας των δύο αυτών "κυριών", έστησαν ...τραπεζάκι (!) μπροστά ακριβώς από τον Άγνωστο Στρατιώτη (!!!) στο Σύνταγμα, προκειμένου να δώσουν συνέντευξη Τύπου και να 'προμοτάρουν' την ...εορτή τους. 

ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ "ΑΡΜΟΔΙΟΣ", ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ, ΝΑ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΟΥΝ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ;
Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΓΕΜΑΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ;
ΔΕΝ ...ΕΙΔΑΝ;
ΤΟΣΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ Η ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!
ΗΣΑΝ ...ΤΥΦΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΟΥΣ;
Η ΓΑΔΑ, ΔΕΝ ΤΟ ..."ΕΜΑΘΕ";
ΜΗΠΩΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΕΡΗ ΗΤΑΝ Η ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ;
ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΦΑΝΗΚΕ, ΕΝΩ ΕΜΠΟΔΙΖΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ!
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,
ΘΑ "ΣΗΚΩΣΟΥΝ" ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ...
ΑΝ ..."ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ"....
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Τι κι αν ενοχλούσαν το τελετουργικό των τσολιάδων (μάταια ο λοχίας τους ζητούσε να μετακινηθούν), τι κι αν μπέρδεψαν το Σύνταγμα με το σαλονάκι του σπιτιού τους, ή το κεντρικό γραφείο των δεκάδων παραμάγαζών τους. 

ΔΙΕΘΝΕΣ 'ΞΕΦΤΥΛΙΚΙ' ΕΝΩΠΙΟΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ...ΟΧΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ!
ΟΧΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!
ΟΧΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ...ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ!
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΟΛΩΝ!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ..."ΕΙΔΕ"!!!!!!!!
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Σαν ...πρίγκιπες, σαν ...βασιλιάδες και σαν νταβατζήδες του δημόσιου χώρου, σαν άρχοντες πιο άρχοντες από τον Έλληνα πολίτη, που συντηρεί με τους φόρους του τον δημόσιο χώρο, οι "κύριοι" έμειναν εκεί όσο γούσταραν και διαφήμισαν τη μπίζνα τους δωρεάν, στο καλύτερο "μαγαζί", με την πιο ακριβή βιτρίνα! 

Η συγκεκριμένη φιέστα αφορά το μαγαζάκι τους με την επωνυμία "Κίνηση απελάστε τον ρατσισμό"... 

EΛΛΗΝΕΣ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ! ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ "ΤΕΤΟΙΟ", ΜΠΡΟΣΤΑ π.χ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΒΡΑΔΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΨΙΔΑ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ...."ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕΙ" ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΑ "ΠΛΑΣΜΑΤΑ" ΕΚΕΙ;
ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ  ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ!
ΕΔΩ; ΟΛΑ ...'ΟΚ' !
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Ο κύριος που έχει κάνει μπιζνα την ΜΚΟ και τις "συλλογικότητες", ο πασίγνωστος Πέτρος Κωνσταντίνου της 'Ανταρσυα' και στενός-ΣΤΕΝΟΤΑΤΟΣ συνεργάτης του ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος που δεν έχει κολλήσει ΟΥΤΕ ...ένα, ΟΥΤΕ μισό ένσημο στη ζωή του, αν εξαιρέσουμε τα ένσημα που ...κολλάει, όπου μυρίζει αίμα και πόνος, μαζί με τον συνεταίρο του Θανάση Κούρκουλα (δεξιά), ο οποίος διαχειρίζεται τις υπόλοιπες ΜΚΟ και συλλογικότητες, που αφορούν τους μετανάστες, τους φυλακισμένους, τους απολυμένους, νηστικούς, εξαθλιωμένους, τους διεμφυλικούς και οποιαδήποτε μειονότητα μπορεί να προσφέρει πόνο και θέαμα, μετά πενιχρού -πλην όμως σωρευτικού οβολού- στα ταμεία τους, έπιασαν πρώτο τραπέζι πίστα έξω από την Βουλή.

"ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ" ΤΑ 4 ΘΡΑΣΙΜΙΑ! ΤΟΥΣ 4 ΙΕΡΟΣΥΛΟΥΣ! ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ...ΧΑΣΚΟΓΕΛΟΥΝ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!
ΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ,
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕ!
ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ;
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Για τα υπόλοιπα 80 και πλέον μαγαζάκια που συντηρούν αυτοί οι κύριοι τα έχουμε πει και θα τα ξαναπούμε. Να υπενθυμίσουμε μόνο, πως οι δυο αυτοί κύριοι λυμαίνονται όλα τα 'χοτ σποτ' μεταναστών και προσφύγων και είναι εκείνοι που εξανάγκασαν τους μετανάστες στο 'χοτ σποτ' του Ελληνικού, να αρχίσουν απεργία πείνας. 

Μια απεργία πείνας που κράτησε 3 ώρες, γιατί οι ίδιοι οι φιλοξενούμενοι του Ελληνικού, δεν την ήθελαν ποτέ και οι ίδιοι έδωσαν τα ονόματα των δυο μπίζνεσμεν που τους την επέβαλλαν. 
Εις το όνομα του αίματος κάποιων άλλων, που γεροί να΄ναι να πληθύνονται και να ψοφοπεθαίνουν, για να δουλεύουν οι ΜΚΟ και τα ταμεία του ΚΑΘΕ Κωνσταντίνου και του ΚΑΘΕ Κούρκουλα.

[Aπό το ιστολόγιο 'ισχύς'/"ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

2 σχόλια:

  1. ...ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ "ΜΑΣ" ΝΑ ΤΟ "ΜΑΘΟΥΝ". ΑΦΟΥ ΩΣ ..."ΚΟΤΕΣ" ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 'ΛΥΡΑΤΕΣ', ΑΠΛΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ "ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΟΥΝ" ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ & ΤΥΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ...
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ "ΓΚΑΤΣ" ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΓΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ;
    Ο ...ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα έχουν κάθε λόγο να χασκογελάνε σαν αποχαυνωμένοι υπερόπτες αφού τους δίνουμε το ελεύθερο να μας εξαπατούν και παράλληλα να πλουτίζουν. Αν δεν απατώμαι ο κ. Νατσιός αποκαλύπτοντας την σήψη που έχει εμφιλοχωρήσει στα βιβλία γλώσσας του δημοτικού ψέγει και ένα κείμενο που έχει εισαχθεί και το υπογράφει ο κ. Κωνσταντίνου. Το Υπουργείο απαιδευσιάς και διαφθοράς συνειδήσεων το ενέταξε στην διδακτέα ύλη ώστε να μάθουν τα παιδιά μας πως να γίνουν επιτυχημένοι επιχειρηματίες πατώντας κυριολεκτικά επί πτωμάτων, μην και δεν αφομοιώσουν την υποκριτική υπερευαισθησία των νεοεποχιτών πεμπτοφαλαγγιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!