Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

(ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ!) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ 'ΜΟΝΣΑΝΤΟ' !



Αποτέλεσμα εικόνας για monsanto

Μπορείτε κατωτέρω, να δείτε μια IΔΙΑΙΤΕΡΩΣ εύχρηστη λίστα, με όλες τις "καλές" εταιρείες (...) πίσω από τις οποίες κρύβεται η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ 'Monsanto', την οποία έχουν δημιουργήσει, ορισμένα αποκαλυπτικά ακτιβιστικά 'sites' των ΗΠΑ. 


Αποτέλεσμα εικόνας για monsanto

Θα ήταν ίσως καλύτερο, να την εκτυπώστε, ώστε να την έχετε σαν οδηγό, όταν κάνετε τα ψώνια σας. 
EΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΟ 'ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ', ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ, ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩ...

Αποτέλεσμα εικόνας για monsanto

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι ακριβώς τρώμε...
Και απο ποιούς...

Σχετική εικόνα
ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ,
ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΜΕ, ΠΟΙΟΙ, ΠΩΣ, ΠΟΥ, ΠΟΤΕ, ΣΚΑΒΟΥΝ (ΔΙΕΘΝΩΣ) ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ, ΣΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΟΝΟΝ, ΟΤΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΑΝ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ (ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ) ΕΙΝΑΙ....
(ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΨΑΓΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ 'ΣΟΪ' ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΠ.ΧΟΥΣΕΪΝ ΟΜΠΑΜΑ,
ΚΑΘΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ...
ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΛΥΦΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ
ΕΚ ΤΟΥ ...ΚΟΡΑΝΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ !!!!!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΙΑ!)
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Ο υποψιασμένος καταναλωτής, έχει απαιτήσεις, έχει απορίες και ερωτήσεις και είναι δυνατός, επίμονος και υπολογίσιμος...


7 σχόλια:

  1. Πόσο ήρθε ο Ολυμπιακός ??? Να ήταν μόνον αυτά καλά θα ήταν. Όλα τα νεόφυτα λαχανικών και σπόροι οι οποίοι διατίθενται προς καλλιέργεια, σε όλα τα φυτώρια της Ελλάδος, είναι προϊόντα της Μονσάντο και έρχονται συσκευασμένο σε χαρτοκιβώτια με το έμβλημά της. Ακόμη και στο τελευταίο χωριουδάκι της Ελλάδος φυτεύονται πλέον γενετικά τροποποιημένα νεόφυτα ή σπόροι.Κι αυτό γιατί οι σύγχρονοι αγρότες τους έπεφτε κόπος να μαζεύουν παλαιούς Ελληνικούς σπόρους. Τώρα ας πάρουν από την Μονσάντο ή το Πελίτ ευλογημένα από τον Βούδα, τον Δαλάϊ Λάμα κι έναν Μητροπολίτη. (Αυτό για πολύ ψαγμένους που δεν μπερδεύονται από την Βελανιδιά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αὐτὰ ποὺ ἀναφέρετε στὸ σχόλιό σας εἶναι πολὺ σοβαρά!
    Παρακαλοῦμε νὰ μᾶς δώσετε περισσότερα στοιχεῖα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας έδωσα την εντύπωση ότι αστειεύομαι? Και για ποιο λόγο να σας δώσω περισσότερα στοιχεία και γιατί άραγε να σας εμπιστευτώ? Αρκεστείτε σ'αυτά που σας είπα. Λυπάμαι αλλά ο κλάδος σας- και δεν εννοώ εσάς,δεν έχει προσφέρει ό,τι το καλύτερο στον Ελληνικό λαό. Εάν ασχολείστε με την άδολη δημοσιογραφική έρευνα και θέλετε να βοηθήσετε την Ελλάδα,...έχουμε χρόνο! Γιαβάς - Γιαβάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://peliti.gr/πρόσφυγες-μετανάστες/871-η-θέση-του-πελίτ-για-τους-πρόσφυγες-και-τους-μετανάστες
    http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/11/blog-post_3.html " Ο Μητροπολίτης "
    http://peliti.gr/peliti/topiki/859-οι-κήποι-της-Θεολογικής-σχολής-της-χάλκης "Οι κήποι της Βαβέλ"
    http://www.saintjohns-monastery.gr/
    http://navdanya.org/
    http://mikrasiatis.gr/mitropolitis-prousis-elpidoforos-apo-volo-i-epomeni-mera-tis-theologkis-sxolis-xalkis-einai-konta/
    Σε αυτή την Εκκλησία έχουν θέση όλοι οι άνθρωποι. Αυτή η Εκκλησία είναι μια Εκκλησία που μπορεί και διαλέγεται με όλους τους ανθρώπους, χωρίς όρια και προκαταλήψεις.
    Βελανιδιά: Ιερό δένδρο του Asoka
    http://greece.ashoka.org/news
    ΄Εως εδώ. Σβήστε το σχόλιο. Θα τα ξαναπούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε ανώνυμε έριξα μια ματιά στους ιστοτόπους-links που παραθέσατε και Θα ήθελα προτού προχωρήσω στην κατάθεση των προβληματισμών μου και προκειμένου να μην σας αδικήσω προκαταβολικά να θέσω την εύλογη ερώτηση του εάν είστε μέλος αυτής της ΜΚΟ στην οποία αναφέρεστε (ήτοι του Πελίτι).

      Διαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είχα υποχρέωση να σας απαντήσω,επειδή όμως σχημάτισα την εντύπωση ότι είστε από τις λίγες Ελληνίδες που απέμειναν σας ερωτώ:Κι αν ήμουν θα σας το έλεγα; Σας διαβεβαιώ όμως Κυρία Πολίτη,δεν είμαι μέλος καμιάς Οργάνωσης,και κανενός ούτε υπήρξα ποτέ και προ πάντων αυτής που αναφέρετε,αλλά ούτε και κανενός άλλου λωποδυτικού συγκροτήματος. Απεναντίας μάλιστα....Είμαι Έλλην Χριστιανός Ορθόδοξος που δεν υποκλίνεται σε κανέναν (προ πάντων σε προδότες πολιτικούς και αρχιερείς), παρά μόνον Στον Παντοκράτορα Κύριο ημών Ιησού Χριστό. Αυτά αρκούν.Βγάλτε όποιο συμπέρασμα θέλετε,δικαίωμά σας είναι και είμαι σίγουρος πως βαδίζετε σωστά. Η εντολή Του Κυρίου ήταν και παραμένει διαχρονική, "μελετάτε τας γραφάς" και όχι την Γραφή κατά πως θέλουν κάποιοι. Άλλωστε κι απ΄'αυτή υπήρχε πολλών ειδών.Κάποτε αυτός ο βαθιά ναρκωμένος λαός πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι πέφτει ήδη στον γκρεμό και πρέπει ν' ανοίξει αλεξίπτωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!