Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Αυτό που μένει, είναι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, να παρουσιάσει την ΛΥΣΗ, τις λ ύ σ ε ι ς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα.



Αυτό που παρακολουθούμε, είναι απλώς οι τελευταίες αναλαμπές πριν το αναπόφευκτο γι'αυτή την Νέα Τάξη. Ότι και να κάνουν, δεν μπορεί πια να βελτιωθεί η κατάστασή τους. 
Το πολύ να επιταχυνθεί το τέλος τους. 
Μπορεί οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι τους, να συνεχίζουν την βρωμοδουλειά τους, αλλά τα όπλα τους δεν είναι δυνατόν να ανακόψουν την επίθεση των λαών, πόσο μάλλον την επίθεση του ελληνισμού, που θα τους ισοπεδώσει. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

Πήραν τα λεφτά όλου του πλανήτη και φτωχοποίησαν τους λαούς για να τους βάλουν, γι'άλλη μια φορά, να σκοτωθούν μεταξύ τους, αλλά ούτε καν πλησίασαν στο να το πετύχουν. Το σύστημά τους έχει ήδη καταρρεύσει, αφού ο πολιτισμός έχει εξαπλωθεί παντού και οι λαοί είναι συμφιλιωμένοι μεταξύ τους. 
Αυτό που μένει είναι, ο ελληνισμός να παρουσιάσει την λύση, τις λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα σήμερα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

Ποιος δε βλέπει, οτι η προπαγάνδα τους με την ακροδεξιά και το μεταναστευτκό έχει αποτύχει παταγωδώς; Η 'γκλαμουριά' και η 'σόουμπιζ' που κάποτε άστραφταν, δεν απηχούν πια σε κανέναν. 
Στρακαστρούκες μπροστά σε υπερόπλα βάζουν. 
Ο πολίτης δεν θαμπώνεται από τα φτηνά 'σόου'. 
Αυτοί όμως θα συνεχίσουν να τα δείχνουν, γιατί έτσι τους αρέσει. 
Εξ άλλου αυτά ξέρουν, αυτά κάνουν. 
Βάλτε 'ΣΚΑΙ', για να δείτε και στην πράξη τι εννοοώ...

Φορτώνουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και με πρόσφυγες, ανεβάζουν τα ποσοστά της ακροδεξιάς και της αριστεράς και, προς μεγάλη τους απογοήτευση, δεν κουνιέται φύλλο. Οι Έλληνες υπομένουν καρτερικά και προετοιμάζονται σιωπηλά...

Σχετική εικόνα

Συνεπώς από εμάς εξαρτάται. 
Από την ωριμότητα και την αποφασιστικότητά μας. 
Πιστέψτε το, ας το πιστέψουμε όλοι μας. 
Από τους Έλληνες εξαρτώνται όλα πλέον.
Όπως για χάρη του θεϊκού σχεδίου, οι Έλληνες έμειναν στη σκιά για αιώνες, πρέπει τώρα για τον ίδιο λόγο να βγουν στο φως. 
Να θυμίσουν και στους υπόλοιπους, οτι το σχέδιο ήταν ο πολιτισμός να πάει σε όλους και όχι να γίνει εργαλείο για λίγους επιτήδειους για να αιματοκυλίσουν τον κόσμο.

Ο/Η Ανώνυμος 

Γινόμαστε μάρτυρες ενός συμβολαίου θανάτου εις βάρος της χώρας. Αυτό είναι που κάπως σε τρομάζει. Σε σοκάρει. Σε αδρανοποιεί...Σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις.
[Πηγή: 'perimajestic'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!