Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΕΥΓΕ! ΑΡΕΤΗ & ΤΟΛΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ! -Ο πολύτεκνος Πλωτάρχης με τα ...10 παιδιά !!! ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ!



(ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΟ, ΑΛΛΑ  Α-ΞΙ-Ο-ΘΑΥ-ΜΑ-ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ - ΖΕΥΓΟΥΣ ΠΙΣΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ - ΕΙΣ ΠΕΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ! ΧΙΛΙΑΔΕΣ 'ΕΥΓΕ' ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΖΕΥΓΑΡΙ!)
Τιμώντας τη μνήμη των τεσσάρων αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας, στην πτώση του ("αρχαίου"!) ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνος, αλλά και του νεαρού Στρατονόμου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, ξεκίνησε χθές η εκπομπή «Με αρετή και τόλμη», που μετεδόθη στην 'ΕΡΤ 1'.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΑ 10 ΠΑΙΔΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΑ 10 ΠΑΙΔΙΑ
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ! ΕΠΙΔΟΤΟΥN ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, Η ΟΛΗ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ 'ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ' ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ! ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!
ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ
AΣΦΑΛΩΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ "ΜΑΣ" ; ; ;
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν θέματα, που αναδεικνύουν το κοινωνικό έργο του στρατού όπως η παρασκευή ψωμιού σε φούρνους εκστρατείας το οποίο στην συνέχεια διανέμεται σε συσσίτια της εκκλησίας. 

Παράλληλα για τη σημασία της οικογένειας μίλησε ο Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού, Ιωάννης Γεωργόπουλος, ο οποίος έχει ...δέκα παιδιά! 

Οι δύο μεγαλύτερες κόρες του, φοιτούν σε στρατιωτικές σχολές και συγκεκριμένα στην Σχολή Ευελπίδων και την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού! ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΥΓΕ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!

Μίλησαν στην εκπομπή ο ίδιος και η σύζυγος του. Περιέγραψαν την καθημερινότητά τους, τις δυσκολίες αλλά και τις ευτυχισμένες στιγμές τους.

Στην εκπομπή παρουσιάστηκε επίσης 'ρεπορτάζ' για την ελληνική αποστολή στο Κόσσοβο με τον τομέα ευθύνης που έχει αναλάβει, τον τρόπο ζωής των στελεχών που υπηρετούν εκεί και την επικοινωνία τους με τις οικογένειες τους στην πατρίδα...

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΑΥΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ', ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ  Μ Α Θ Η Μ Α, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ...ολιγοπίστους...




[Στοιχεία απο τα ιστολόγια 'pronews' & 'militaire'/"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"]

5 σχόλια:

  1. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!Πραγματικά ωχριούμε στην πίστη μπροστά σε αυτήν την χαριτωμένη από τον Θεό οικογένεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεος να σας ευλογει,να σας προφυλλασει απο καθε κακο,να σας δινει υγεια και ευημερια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ! ΕΙΘΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑΧΕΩΣ ΜΙΜΗΤΕΣ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΝΤΩΣ ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ!
    ΚΑΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ Η Ρ Ω Ε Σ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ, Η ΚΑΚΙΑ ΜΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥΣ ..."ΓΔΕΡΝΕΙ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ ΑΓΡΙΩΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΤΡΑ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ...
    ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κράτη της Δυτικής και κυρίως της Βόρειας Ευρώπη, η οποία είναι πνευματικά έκπτωτη, διεστραμμένη και ολοκληρωτικά παραδομένη στην ηγεμονία του δόγματος των υποτιθέμενων ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της διαστρεβλωμένης ισότητας, μπορούν να υφαρπάξουν κυριολεκτικά τα παιδιά από τους γονείς τους για λόγους αστείους και παράλογους π.χ. παρέχεται η δυνατότητα στα παιδιά να καταγγέλλουν τους γονείς τους επειδή μπορεί να τους ασκούν πίεση στο να διαβάσουν ή να αισθάνονται ότι τα καταπιέζουν ή γιατί μπορεί να τα διαπαιδαγωγούν αντίθετα προς την νεοεποχίτικη προπαγάνδα περί του τι συνιστά μια φυσιολογική οικογένεια διδάσκοντάς τους ότι ένα παιδί έχει μαμά και μπαμπά και όχι ''γονέα Α'' και ''γονέα Β''....Επομένως, μπορεί από την μία να παρέχουν κίνητρα από την άλλη όμως το τίμημα που πληρώνουν πολλές οικογένειες οι οποίες επιθυμούν να αναθρέψουν και να γαλουχήσουν φυσιολογικά τα παιδιά τους είναι πολύ ακριβό...

      Διαγραφή
  4. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΟΙΟ! ΙΔΙΑΤΕΡΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΕΣ "ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ "ΒΟΥΤΩΝΤΑΣ" ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΘΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ...ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ...
    ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ λ.χ. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ε.Ε., ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΟΪΜΠΛΕ, ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΟΥΛΤΣ, ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΟ-"ΜΕΡΚΕΛ", ΘΑ "ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ" ΤΥΧΑΙΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ...ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ, ΘΑ ...ΚΛΕΙΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!