Κυριακή 2 Απριλίου 2017

(ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ!) Μάκης Μαΐλης, Στέλεχος Κ.Κ.Ε.: ΚΑΛΑ έκανε ο Στάλιν και ...ΕΣΦΑΞΕ τους Π ο ν τ ί ο υ ς!!!!!!!!!!!!!


Στέλεχος ΚΚΕ: Καλά έκανε ο Στάλιν και έσφαξε τους Πόντιους! (ΒΙΝΤΕΟ)



(ΑΥΤΟ ΤΟ ..."ΕΙΔΟΣ" πολιτικού, μπορεί ποτέ να αποκαλείται Έλλην; Δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε ...μισή στο δισεκατομμύριο!)
Το μέλος της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε., Μάκης Μαΐλης δήλωσε ΟΥΤΕ λίγο ΟΥΤΕ πολύ, ότι οι αγριότατες & ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ σταλινικές εκκαθαρίσεις κατά των Ποντίων, μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, ήταν ....ορθές και δίκαιες, επειδή οι Πόντιοι ήταν ...συνεργάτες των Γερμανών!!!
ΑΚΟΥΣΤΕ το με τα αυτιά σας, το αποκαλυπτικό βίντεο !
ΟΙ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ;
ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ;
ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΑΝ;
ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ..."ΒΟΗΘΗΣΕ" ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ;;;
ΜΕ ΣΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ;
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΛΟΥΝ (ΤΑΧΑ) ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΡΝΗΣΙΠΑΤΡΗ ΜΑΪΛΗ & ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ;
'ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ';
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ;

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

2 σχόλια:

  1. ΈΛΕΟΣ!!!Οι άνθρωποι είναι τουλάχιστον παράφρονες και προφανώς δεν μπορούν να έχουν την παραμικρή συνέπεια ως προς τις θέσεις τους γιατί κολυμπούν μέσα στον παραλογισμό και την αντίφαση.Ο συγκεκριμένος λοβοτομημένος καρεκλοκένταυρος κομμουνιστής μετέρχεται την ίδια ακριβώς συλλογιστική και ρητορική την οποία μέμφεται.Ενώ, από την μία στηλιτεύει τους χρυσαυγίτες, ως υμνητές της γενοκτονίας των Εβραίων, παράλληλα εξυμνεί με περηφάνεια και καμάρι την εξόντωση των Ποντίων για τους δικούς του ειδεχθείς λόγους.Επίσης χρησιμοποιεί την έννοια Έλληνας παραπλανητικά προσδιορίζοντας αποκλειστικά τους περιούσιους κομμουνιστές ενώ οι ''άλλοι''(ο ταξικός εχθρός-οι αντεπαναστάτες) δικαίως εξοντώθηκαν σύμφωνα με τις επιταγές της άθλιας ιδεολογίας τους.Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο Χίτλερ ήταν μαθητούδι μπροστά στον μπαμπάκα του και πρώτο διδάξαντα τον Κεμάλ που του έμαθε τα κόλπα περί στρατοπέδων συγκέντρωσης και που παρεμπιπτόντως ο τελευταίος συνεργάστηκε με τους μπολσεβίκους από το 1917 (οι οποίοι υποκινήθηκαν από του δυτικούς) προκειμένου να αφανίσουν από προσώπου γης τους Έλληνες Ποντίους.Καθαρίστε επιτέλους την διάνοιά σας από τα βοθρολύματα που έχετε για ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συντριπτική πλειονότης των Ελλήνων, ΔΕΝ έχει ούτε την παραμικρή ιδέα, τί συνέβη στους Ποντίους και τους Έλληνες της Σοβιετικής Ενώσεως, απο τον "πατερούλη των Λαών" τον ΑΙΜΟΔΙΨΗ Στάλιν. Τα βιβλία ιστορικού περιεχομένου για το ζήτημα, είναι ελάχιστα και (τυχαίο;) καθόλου διαφημισμένα και προβεβλημένα! Η ιστορική αλήθεια στον τόπο μας, ιδιαιτέρως η "γυμνή" αλήθεια, είναι τόσο καλά "κλειδωμένη" και μακρυνή, λυπούμεθα να πούμε, όσο το να επισκεφθούμε έναν πλανήτη του ηλιακού συστήματος!
    Ακούγεται ως μεγάλη υπερβολή, αλλά ΔΕΝ είναι.
    Ρωτήστε π.χ. όποιον θέλετε, τί σημαίνει απο τα Γεωργιανά στα ελληνικά, το όνομα του Στάλιν.
    Λένε τα - επιφανειακά μέχρι ανοησίας - ιστορικά βιβλία και οι εγκυκλοπαίδειες : Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τσουγκασβίλι.
    Εντάξει;
    Λοιπόν!
    Τί σημαίνει μεταφραζόμενο στα ελληνικά το 'Τσουγκασβίλι' ; ; ;
    'Βίλι' σημαίνει 'ο υιός', δηλαδή το παιδί.
    'Τσουγκάς' σημαίνει ...Εβραίος!
    Ήτοι Έλληνες, ' ο υιός της Εβραίας' !!!!!!!!!!!!
    Τώρα μπορείτε να ερωτήσετε έναν Γεωργιανό, μόλις τον βρείτε.
    Ναί.
    Είναι όντως ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΗ η "γυμνή" Ιστορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!