Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Βρέ για δές...Ο Βορίδης στηρίζει τον ...τραπεζίτη του Ρότσιλντ, Μακρόν ΕΝΑΝΤΙΟΝ της Μ.Λεπέν! Βρέ τον ..."ξεχασιάρη"...

ΕΝ ΩΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ, Ο ΔΗΘΕΝ ...ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ,
ΜΕΛΕΤΑ ΓΑΛΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΠΕΡΙ
ΔΕΞΙΑΣ! ΕΡΩΤΗΣΗ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ
'ΜΙΑ ΖΩΗ', "ΤΥΧΑΙΝΕΙ" ΝΑ
ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ
ΝΤΟΡΑ, ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ;
ΠΩ-ΠΩ-ΠΩ, ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ...

(ΑΣΧΗΜΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΑΜΝΗΣΙΑ, Ε, ΜΑΥΡΟΥΔΗ; ΕΙΔΙΚΩΣ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ! Ε, ΜΑΥΡΟΥΔΗ;)
Δεν προξενεί καμμία απολύτως εντύπωση το γεγονός, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως επικεφαλής της ΝΔ, τάχθηκε στο πλευρό του Μακρόν, με ζήλο τον οποίο θα ζήλευαν και οι υπόλοιποι προσεταιριζόμενοι τον (ΟΝΤΩΣ) άχρωμο και άοσμο γάλλο πολιτικάντη.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΕΠΕΝ
ΤΑ "ΞΕΧΑΣΕΣ" ΚΙ ΑΥΤΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ; ΤΟΤΕ; Ε;
ΜΕ ΤΟΥΣ 'ΛΕΠΕΝΙΣΤΕΣ';

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΕΠΕΝ
ΤΑ "ΞΕΧΑΣΕΣ" ΑΥΤΑ ΤΑ ...ΑΚΡΑΙΑ 'ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ' ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΗΓΕΤΗ,
ΚΥΡΙΕ ΜΑΥΡΟΥΔΗ; ΓΙΑΤΙ;
Ενδιαφέρον, όμως, έχει η τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη, ο οποίος τοποθετήθηκε επί των προεδρικών εκλογών στην Γαλλία λέγοντας τα εξής, εμφανιζόμενος σε τηλεοπτική εκπομπή: «Σήμερα η κ. Λεπέν υπερασπίζεται...
ένα πρόγραμμα διευρυμένης ρύθμισης της αγοράς, μεγάλης κρατικής παρέμβασης, μεγάλης σοσιαλιστικής ή σοσιαλίζουσας πολιτικής στα ζητήματα τα οικονομικά και ουσιαστικά εξόδου της Γαλλίας από την ΕΕ. 

Σχετική εικόνα
ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΑΥΡΟΥΔΗ; Ε; Ή ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ
ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ "ΕΛΛ.ΜΕΤΩΠΟΥ";;;

Εγώ δεν έχω καμμία σχέση με αυτές τις πολιτικές. Και είναι απολύτως προφανές, ότι αυτές είναι πολιτικές στις οποίες είμαστε απέναντι. Είναι γνωστό ότι η δική μου πολιτική σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο, εδώ και 15 χρόνια δεν υπάρχει»!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΕΠΕΝ
"ΩΡΑΙΑ" ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΑ ΦΟΡΑΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗ. ΤΑ ΕΙΔΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ;
ΜΗΠΩΣ ΒΓΑΛΛΕΙ ...'ΦΛΥΚΤΑΙΝΕΣ', ΑΝ ΤΑ ΔΕΙ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΑΔΩΝΙΣ;;;

Έχει σημασία ότι αυτός ο «λίβελος» προέρχεται από έναν «σκληρό δεξιό» εντός της ΝΔ, ο οποίος όμως στην πραγματικότητα δείχνει, ότι το εθνομηδενιστικό και παγκοσμιοποιητικό πνεύμα της ΝΔ, εκτός από τα εθνικά θέματα, επεκτείνεται και στα κοινωνικά και εργασιακά ζητήματα.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΕΠΕΝ

Βεβαίως, ο τύπος αυτός, ο οποίος λειτουργώντας σαν (καλοκουρδισμένο;) 'ρομπότ', ψήφισε αδιαμαρτύρητα (...) τόσο το τζαμί στην Αθήνα, όσο και τα υπόλοιπα αντεθνικά νομοσχέδια, στα οποία η ΝΔ συμπορεύτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκανε τίποτα άλλο από το να λειτουργήσει, όντας «ούλτρα» φιλελεύθερος, ως υπηρέτης των κεφαλαιοκρατών και των τραπεζιτών και εναντίον της Ευρώπης των Εθνών.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΛΕΠΕΝ

Όσο για την δική του «πολιτική σχέση με τον συγκεκριμένο χώρο», δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζει συνεχώς. Είναι εμφανές, ότι φτύνει εκεί που προηγουμένως έγλυφε, δείχνοντας την πολιτική του συνέπεια και πόσο κορόϊδευε (ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΟΜΩΣ...) όσους άτυχους τον πίστεψαν και τον ακολούθησαν όταν παρίστανε (ανεπιτυχώς) τον Εθνικιστή...

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. SZ: Γερμανοί δικαστές αίρουν περικοπές της Αθήνας!

    https://eleftheroiellines.blogspot.gr/2017/04/blog-post_263.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!