Τρίτη 30 Μαΐου 2017

"ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ" (...) από τό 'Νο 2' ΓΕΡΑΚΙ τής Παγκοσμιοποιήσεως, τον Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι! (Ο άλλος ζεί ακόμα & "ανακατεύει"...ξέρετε ο Χένρυ...)


ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ ΟΛΟ! 



(ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΓΕΣ ..."ΕΦΘΑΝΕ"!)
Μετά τον Ντέϊβιντ Ροκφέλλερ, τον  'α ρ χ ι ε ρ έ α' της Παγκοσμιοποιήσεως, που μας ...άφησε πρόσφατα χρόνους, προχθές ανακοινώθηκε και ο θάνατος του “αρχιτέκτονος” της 'Νέας Παγκοσμίου Τάξεως'.
Ο πολωνικής καταγωγής Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του αμερικανού προέδρου Τζίμι Κάρτερ, απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών, όπως γνωστοποίησε η οικογένειά του.
Αποτέλεσμα εικόνας για osama bin laden 1979
ΤΙ "ΓΥΡΕΥΕ" ΤΑΧΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ, Ο ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ ΜΕ ΤΟΝ (ΕΝΣΤΟΛΟ ΕΔΩ!)
ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ; ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η 'ΦΥΣΙΚΗ'; ; ;

«Ο πατέρας μου απεβίωσε ειρηνικά απόψε», έγραψε η κόρη του, η Μίκα Μπρεζίνσκι, δημοσιογράφος του τηλεοπτικού δικτύου 'NBC', στον ιστότοπο κοινωνικής δικτυώσεως Instagram.
Βοήθησε τον Ντέϊβιντ Ροκφέλλερ, πρόεδρο της 'Chase Manhattan Bank' και του 'Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων', να δημιουργήσουν την (ΔΙΑΒΟΗΤΗ!) 'Τριμερή Επιτροπή', στην οποία ανήκει και ο "δικός μας" Λουκάς Παπαδήμος...

Τι να πρωτοπεί κανείς για τον Μπρεζίνσκι; Οι γεωπολιτικές αναλύσεις του ήταν πάντα εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, πολύ ακριβείς και ιδιαίτερα “προφητικές”, αφού ο ίδιος βρισκόταν πάντα στην καρδιά των κέντρων αποφάσεων. 
Προτείνω να διαβάσετε “Η Μεγάλη Σκακιέρα”, που κυκλοφορεί στις εκδόσεις Λιβάνη – άκρως αποκαλυπτικό βιβλίο.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΜΠΙΓΚΝΙΟΥ ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΥ

Στο επίκεντρο ωστόσο της προσοχής του, βρισκόταν πάντα ο έλεγχος των πληθυσμών και ο μέγας φόβος του, ήταν η μαζική αφύπνιση! 
Αυτή που θα στεκόταν ως εμπόδιο στην επιβολή της Παγκόσμιας Διακυβερνήσεως και της Νέας Παγκοσμίου Τάξεως...

Κάποτε, έχει πει, ήταν ευκολότερο να ελέγξεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους (!) από το να τους σκοτώσεις! 

Σήμερα, είναι είναι ευκολότερο να σκοτώσεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους, από το να τους ελέγξεις.

Ωστόσο γι’ αυτό το “πρόβλημα”, ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι την δεκαετία του ’70 ανακοίνωσε, ότι η λύση έχει βρεθεί κι έχει ήδη δρομολογηθεί. 
Στο σύγγραμμα του Between Two Ages, εξηγεί πως η Τεχνολογία θα μπορέσει να ελέγξει τους πληθυσμούς, σε βάρος του περιβάλλοντος και παρά τις αντιρρήσεις κάποιων:

Από τις κορυφαίες απαντήσεις του, θεωρείται κι εκείνη σχετικά με το ποιο θα είναι το επίσημο όργανο της Παγκόσμιας Διακυβερνήσεως. 
Απάντησε ότι “προς το παρόν” δεν χρειαζόμαστε κάποιο άλλο, έχουμε τον ΟΗΕ!




ΠΩ-ΠΩ, ΤΙ  Θ Ρ Α Σ Ο Σ !
ΛΕΕΙ: "ΛΑΟΙ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, "ΠΡΕΠΕΙ" (!!!) ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ" !!!!!
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΩΣ, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ
ΤΟΝ ΟΡΟ 'Π Α Π Α Γ Α Λ Ο Σ '  !!!
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ; ΑΝΑΜΑΣΑΜΕΑΚΡΙΤΑ & ΑΣΥΛΟΓΙΣΤΑ ΤΙ (ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ) ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΣΤΑ ΒΡΑΔΥΝΑ ΔΕΛΤΙΑ "ΕΙΔΗΣΕΩΝ"!...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


 
 

Δείτε επίσης:

Μπρεζίνσκυ: «Οι bloggers καταστρέφουν την Προπαγάνδα των Καθεστωτικών ΜΜΕ. Η «Παγκόσμια Πολιτική Αφύπνιση» δυσκολεύει τον πόλεμο στη Συρία… Σήμερα είναι πιο εύκολο ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ένα εκατομμύριο ανθρώπους, παρά να τους ΕΛΕΓΞΕΙΣ…»



[Πηγή: 'nea.allnewz.gr']

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

2 σχόλια:

  1. Εργαζόμενοι της ΜΚΟ «Mercy Corps» είναι οι δύο εμπλεκόμενοι στην σεξουαλική και οικονομική εκμετάλλευση των μεταναστών (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

    http://www.lesvosnews.gr/25550/ergazomeni-tis-mko-mercy-corps-ine-i-dyo-eblekomeni-stin-sexoualiki-ke-ikonomiki-ekmetallefsi-ton-metanaston-foto/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ
    ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΘΕΟ ΤΗΝ ΕΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ!

    http://oimos-athina.blogspot.gr/2017/05/blog-post_88.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!