Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Η Ρωσική Εκκλησία ανοίγει 3 ΝΕΕΣ Ε κ κ λ η σ ί ε ς την ημέρα (!!!) καθώς οι υπάρχουσες, δεν μπορούν να φιλοξενήσουν όλους τους πιστούς...

ΑΚΟΥΕΙ - λέμε τώρα... - Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΕΔΩ;
Ή η  ΒΑΡΥΤΑΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ..."ΒΑΡΥΚΟΪΑ" της,   τήν ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ;



(ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ποτέ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΕΔΩ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ, τα μαρξιστο-κάναλα!)

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει 36.000 ναούς, αλλά
ο αριθμός τους συνεχώς αυξάνεται, όπως αναφέρει ο επικεφαλής του Συνοδικού Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίων. (Θεωρείται κατά κάποιον τρόπο, ο ΥΠΕΞ της Ρωσικής Εκκλησίας, που έχει κατ' επανάληψη επισκεφθεί την Ελλάδα).

Αποτέλεσμα εικόνας για ιλαριων μητροπολιτης

Αποτέλεσμα εικόνας για the russians bild too many churches

«Όταν εορτάσαμε την 1.000η επέτειο του Ρωσικού Βαπτίσματος το 1988, η ρωσική εκκλησία είχε 6.000 εκκλησίες, σήμερα έχουμε 36.000 εκκλησίες, ανοίγουμε χίλιες εκκλησίες το χρόνο (!) με σχεδόν την ίδια ταχύτητα, ή τρεις εκκλησίες την ημέρα» ανέφερε στην τηλεόραση 'Rossiya-24'.

Αποτέλεσμα εικόνας για the russians bild too many churches

Τόνισε ότι αυτό έγινε «όχι κατ΄εντολή, αλλά καθώς οι υπάρχουσες εκκλησίες δεν μπορούν να φιλοξενήσουν όλους τους πιστούς που έρχονται».
«Καθώς ο αριθμός των πιστών αυξάνεται συνεχώς, ο αριθμός των εκκλησιών θα πρέπει επίσης να αυξηθεί», δήλωσε ο μητροπολίτης.

Αποτέλεσμα εικόνας για the russians bild too many churches

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία παρέχει ποιμαντική φροντίδα σε ορθόδοξους κατοίκους σε διάφορα κράτη – την Ρωσία, την Ουκρανία, την Λευκορωσία, την Μολδαβία, την Κεντρική Ασία, τις χώρες της Βαλτικής, την Κίνα και την Ιαπωνία. 
Οι κοινότητες του Πατριαρχείου Μόσχας υπάρχουν σε πολλές άλλες χώρες όπου ζει η ρωσόφωνη διασπορά.

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΛΙΒΑΝΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΙΛΑΡΙΩΝ...ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΑΥΤΟΣ...ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΛΟΠΑΙΔΩΝ...ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕΙΡΑ ΑΡΘΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!