Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ (νέο) ΜΕΓΑΛΟ 'Φ Ι Μ Ω Τ Ρ Ο' στο διαδίκτυο! Ξέρετε απο ποιούς....


Σχετική εικόνα

Τον τελευταίο καιρό, παρατηρείται μια ένταση της λογοκριτικής μανίας στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως, στην Ευρώπη. 
Μάλιστα, προσφάτως η κυβέρνηση της φράου "Μέρκελ" - που ΔΕΝ λέγεται έτσι - πέρασε έναν δρακόντειο νόμο, για την επιβολή μεγάλων προστίμων (!) στις εταιρείες, που δεν λογοκρίνουν και δεν κατεβάζουν σε χρόνο ...'dt' (!!!) τις αναρτήσεις και τα σχόλια, που περιέχουν «ρητορική μίσους», εννοώντας εθνικιστικού (ΤΙ ΑΛΛΟ;) περιεχομένου! 

Σχετική εικόνα

Προ ημερών δε, η Κομισσιόν ανακοίνωσε, ότι επεξεργάζεται έναν παρόμοιο νόμο, με σκοπό να τον επιβάλλει σε όλες τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, υπογραμμίζει ο αρθρογράφος Αντίοχος. 
Ποιοί (...) άρα γε είναι, π ί σ ω  από το κύμα της λογοκρισίας;

Σχετική εικόνα

Όπως πληροφορούμεθα από την ιστοσελίδα του σιωνιστικού 'Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος' (ΚΙΣ), στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του 'WJC' (Παγκοσμίου Εβραϊκού Κογκρέσσου) 

Αποτέλεσμα εικόνας για wjc logo

παρουσιάστηκε υπό μορφήν βιβλίου, μία έκθεση «για τον αντισημιτισμό στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως», με τίτλο «The Rise of Anti-Semitism on Social Media» και ότι «για την εκπόνηση της ερεύνης καταγράφηκαν και αναλύθηκαν δεκάδες εκατομμύρια αναρτήσεις (!) σε 20 διαφορετικές γλώσσες (!) στο 'Facebook', το 'Twitter', το 'YouTube', το 'Instagram', σε 'blogs' και σε άλλες πλατφόρμες του κυβερνοχώρου... 

Σχετική εικόνα
ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ
ΤΟΥ ΗΔΗ ΜΑΚΑΡΙΤΟΥ ΠΡΩΗΝ
ΠΥΓΜΑΧΟΥ ΚΑΣΙΟΥΣ ΚΛΑΙΗ,
Ή ΜΩΧΑΜΕΤ ΑΛΙ....

Τα αποτελέσματα κατέδειξαν περισσότερες από 382.000 αναρτήσεις αντισημιτικού περιεχομένου για το 2016! Δηλαδή, 43,6 αντισημιτικά σχόλια ανά ώρα, ή αντίστοιχα μία αντισημιτική ανάρτηση ανά 83 δευτερόλεπτα».

Μετά απ’ αυτό, υπάρχει κανείς που να αμφιβάλλει, για την ταυτότητα των  λ ο γ ο κ ρ ι τ ώ ν   και για την σκοπιμότητα των ειδικών νόμων, που ψηφίζουν οι αχυράνθρωποι των σιωνιστών στην Ευρώπη;

[Πηγή : http://antipliroforisi.blogspot.gr/2017/04/wjc.html#more]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!