Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Έβαλλαν έναν ΛΥΚΟ, για να ..."ξεσκίσει" τα πρόβατα!


Αποτέλεσμα εικόνας για πολυμέρης βόγλης


(ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ !...

ΞΕΧΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ...ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΥΡΙΟΣ, ΠΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣΕ επί χρόνια στο αμαρτωλότατο 'Συγκρότημα Λαμπράκη', ενώ η πασχαλινή 'Εφημερίδα των Συντακτών' "έτρεξε" να του πάρει και συνέντευξη, που ΔΥΣΚΟΛΑ θά αντέξει άνθρωπος να την διαβάσει!)

Σχετική εικόνα


Πρόκειται για τον αν. Καθηγητή Ιστορίας (!) στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Πολυμέρη Βόγλη, 51 ετών, ο οποίος είναι ένας από τους 220 πανεπιστημιακούς, που είχαν υπογράψει κείμενο στηρίξεως στον ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο του 2015. 
Ήταν επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γ. Σακελλαρίδη, στον Δήμο Αθηναίων το 2014.

Στις αρχές του χρόνου του ανατέθηκαν από το Ίδρυμα Εκπαιδευτικής Πολιτικής, καθήκοντα προέδρου της επιτροπής ειδικών επιστημόνων για την εκπόνηση μελέτης για την αναμόρφωση του προγράμματος σπουδών της ιστορίας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΒΟΓΛΗΣ

Σύμφωνα με τη μελέτη που υποβλήθηκε προ ημερών, η διδασκαλία της ιστορίας, θα έχει πλέον ως κύριο στόχο να καλλιεργήσει μια "πλουραλιστική και ανεκτική εθνική ταυτότητα, η οποία θα είναι απαλλαγμένη από μισαλλοδοξία και ξενοφοβία".

Για τα Σκόπια και τον εμφύλιο

Δίνοντας συνέντευξη στο 'propaganda.gr', την εποχή που ο Γ. Μουζάλας αποκάλεσε τα Σκόπια "Μακεδονία", ο Π. Βόγλης ανέφερε: "Μια χώρα, η οποία έχει αναγνωριστεί από πάρα πολλές άλλες -117, αν δεν απατώμαι, χώρες, με το ακατονόμαστο όνομα, η Ελλάδα επιμένει να την ονομάζει διαφορετικά, τηρώντας το γράμμα και όχι την ουσία"!!!

Στηn συνέχεια της συνεντεύξεως υποστηρίζει, ότι "Έχουμε δει τις αρνητικές συνέπειες σε αυτό το πρόβλημα που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία και την εξωτερική πολιτική από το 1992. Παρ΄όλα αυτά, έχει παραμείνει ταμπού! 
Συγχρόνως, παρατηρούνται γραφικά φαινόμενα, όπως η εξαφάνιση του ονόματος της χώρας στις αθλητικές συναντήσεις. Είναι, δηλαδή, σα να εθελοτυφλούμε, να μην αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο."

Θεωρεί τον συμμοριτοπόλεμο ..."επανάσταση"! 
Σκεφθείτε τώρα, αυτόν τον τύπο και κάμποσους άλλους σάν αυτόν, να τον έχουν τα παιδιά μας καθηγητή στο Πανεπιστήμιο...
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ "ΓΑΛΟΥΧΟΥΝ" ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΜΕ "ΤΕΤΟΙΟΥΣ" ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ;

"Ο ελληνικός εμφύλιος, ήταν μία ...επανάσταση η μοναδική στην Ελλάδα του 20ού αιώνα, έστω και αν έτσι όπως εξελίχθηκε, δεν θα μπορούσε να αποβεί νικηφόρα. 
Υπό αυτή την έννοια ήταν μία αδύνατη επανάσταση" γράφει στο βιβλίο του "Η αδύνατη επανάσταση. Η κοινωνική δυναμική του εμφυλίου πολέμου" ο κ. Πολυμέρης Βόγλης.
-----------------------------------------------------------------------------

[Στήν συνέντευξή του, στην διάδοχο της 'Ελευθεροτυπίας', 'Εφημερίδα των Συντακτών' του Πάσχα, ο κύριος αυτός λέει:

1.Στα σχολικά βιβλία είναι πλέον "απαραίτητο"(;) να μαθαίνουν τα παιδιά μας, ότι ο Ελληνικός Στρατός, διέπραξε ..."βίαια εγκλήματα" (!!!) κατά του "αμάχου" τουρκικού πληθυσμού, στην Μικρασιατική εκστρατεία!

2.Πρέπει (;;;) να δοθεί προτεραιότης (!!!) στην διδασκαλία του ολοκαυτώματος και πόσο σημαντική ήταν η προσφορά(;;;) των Εβραίων στην Ελλάδα! Κυρίως όμως να μάθουν τα παιδιά μας, για ποιό λόγο διαγράφηκαν οι Εβραίοι απο την επίσημη μνήμη και την σχ.ιστορία μέχρι πρόσφατα...

3.Για να καταπολεμηθεί η ξενοφοβία που καλλιεργεί η ...ακροδεξιά, ΠΡΕΠΕΙ να διδάσκεται η ...αγάπη προς τον ξένο(!), τον 'άλλο'(!) και η ειρηνική ΣΥΜΒΙΩΣΗ μεταξύ των εθνοτικών ομάδων που διαβιούν στην Ελλάδα!]

[Πηγές : http://antipliroforisi.blogspot.gr/2017/05/blog-post_79.html#more
Εφημερίδα 'Στόχος']

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

6 σχόλια:

  1. Μας λένε ότι το "πατριωτικό ΕΑΜ" οργάνωσε κινητοποιήσεις για να μη σταλούν εργάτες στη Γερμανία! Επιπλέον δεν στάλθηκε στρατιωτική μονάδα στο πλευρό των Γερμανών μόνο από την Ελλάδα! Είναι έτσι; Οι ... ίδιοι "πατριώτες" κομμουνιστές με προκηρύξεις τον Σεπτέμβριο αλλά και στις 5 Οκτωβρίου 1942 καταγγέλλουν την ανατίναξη του κτηρίου στο οποίο στεγάζονταν η φιλογερμανική οργάνωση Ε.Σ.Π.Ο (Εθνική Σοσιαλιστική Πολιτική Οργάνωσις) από την οργάνωση ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Π.Ε.Α.Ν (Πανελλήνιος Ένωσις Αγωνιζόμενων Νέων). Αναφέρονται τα εξής : Η κομμουνιστική οργάνωσι Αθήνας δηλώνει και άλλη μια φορά πως οι κομμουνιστές καταγγέλλουν την ατομική τρομοκρατία.... Εμείς οι κομμουνιστές σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε χρήσι του ατομικού σαμποτάζ, που ξεφεύγει από την οργανωμένη μορφή και καταντά όπλο στα χέρια του εχθρού...Η ανατίναξη της Ε.Σ.Π.Ο είναι προβοκάτσια (!), που είχε σαν συνέπεια άσκοπα θύματα! Μάλιστα αποκαλούν την Π.Ε.Α.Ν Αντεθνική συμμορία που τη καθοδηγούν πράκτορες του κατακτητή! Η Ε.Σ.Π.Ο είχε ως σκοπό εκμεταλλευόμενη την πείνα και τη δυστυχία του λαού, να σχηματίσει στρατιωτικό τμήμα που θα πολεμούσε στο πλευρό των Γερμανών στο Αν. Μέτωπο! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ! Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί του Λονδίνου και της Μόσχας μίλησαν με ενθουσιασμό για το εγχείρημα, χαρακτηρίζοντάς το ως το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ (ΑΤΟΜΙΚΟ κατά τους κομμουνιστές!) στην τότε κατεχόμενη Ευρώπη!Αυτοί που συμμετείχαν ήταν : --Αντώνης Μυτιληναίος--τεχνικός OTE --Σπύρος Γαλάτης--φοιτητής Νομικής --Νίκος Λάζαρης-- φοιτητής Νομικής --Νίκος Μούρτος--Τεχνικός --Τάκης Μιχαηλίδης-- φοιτητής Χημείας --Σπύρος Στανωτάς-- φοιτητής Ανωτάτης Εμπορικής --Ιουλία Μπίμπα--Δασκάλα --Αικατερίνη Μπέση--Οικιακά Από προδοσία συνελήφθησαν πολλά στελέχη της Π.Ε.Α.Ν αλλά και ο αρχηγός και εκτελέστηκαν στην Καισαριανή άλλοι τον Ιανουάριο και άλλοι τον Φεβρουάριο του 1943. Στα Δεκεμβριανά οι κομμουνιστές συνέλαβαν τον Νίκο Λάζαρη που δεν είχε συλληφθεί από τους Γερμανούς και κατετάγη αντάρτης του Ζέρβα και τον εκτέλεσαν ως ΠΡΟΔΟΤΗ! Ο νοών νοείτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτοσέλιδο Ριζοσπάστη 12 Ιουλίου 1935Αν δεν νικιόμασταν στη Mικρασία, η Τουρκία θα ήταν σήμερα πεθαμένη και μεις μεγάλη Ελλάδα!! Τη λευτεριά μας θα τη στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού! Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε. Το αποκρούομε κατηγορηματικά. Η αστικοτσιφλικάδικη Ελλάδα στη Μικρασία πήγε όχι ως εθνικός απελευθερωτής μα σαν ιμπεριαλιστική δύναμη, όργανο των Εγγλέζων μεγαλοκαρχαριών. Πήγανε αυτού όχι μόνο για να διαιωνίσει την ξενική κυριαρχία πάνω στο Τουρκικό λαό μα και να κάνει την Τουρκία αντισοβιετικό ορμητήριο Η Μικρασιατική εκστρατεία δεν χτυπούσε μόνο τη νέα Τουρκία, μα στρεφότανε και ενάντια στα ζωτικότατα συμφέροντα του Ελληνικού λαού. Γι αυτό εμείς όχι μόνο δεν λυπηθήκαμε για την αστικοτσιφλικάδικη ήττα στη Μικρασία ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕΠολύ Πατριωτική Παρότρυνση του ΚΚΕ=Καπιταλιστικό Κουκουρούκου Ελλάδος Ομολογουμένως...Βουκμάνοβιτς-Τέμπο=Le parti Communiste De Grece Daws La Lutte De Liberation National (Παρίσι 1949) Σημειωτέον ο Βουκμάνοβιτς ήταν το δεξί χέρι του Τίτο Γιουγκοσλάβος Στρατηγός οπότε κάθε άλλο παρά "Φασίστας-Αντιδραστικός ήταν"..κατά τους "Συντρόφους"...γράφει ότι ο Σιάντος που υπερηφανευόταν για την Αριθμητική Δύναμη και Πολεμική Ικανότητα του ΕΛΑΣ σε Ερωτησή του ίδιου γιατί τότε δεν κάνετε Μεγάλης Έκτασης Επιχειρήσεις κατά των Γερμανών;; Απάντησε: πως Σκοπός του είναι η Διατήρηση Ανέπαφης της Δύναμης του ΕΛΑΣ για την Μάχη της Κατάκτησης της Εξουσίας στην Αθήνα κατά την Απελευθέρωση.Εγκύκλιος του ΚΚΕ τον Δεκέμβριο του 1943 προς τα Στελέχη του γράφει: Το Απελευθερωτικό κίνημα είναι Μορφή Οξύτατου Ταξικού Αγώνα.Η λαϊκή Δημοκρατία πρέπει να είναι Προβαθμίδα για την Πραγματοποιήση της Δικτατορίας του Προλεταριάτου στη Χώρα μας. 01/08/1941 Το ΚΚΕ καλεί τον Ελληνικό λαό όλα τα Κόμματα και τις Οργανώσεις σε ένα Εθνικό Μέτωπο της Απελευθέρωσεως για την Καθημερινή Υποστήριξη και Υπεράσπιση της Σοβιετικής Ενώσεως.Είναι Καταγεγραμμένα όλα αυτά και Πολλά άλλα για τις "Περγαμηνές-Αγώνες"...του ΚΚΕ=Καπιταλιστικό Κουκουρούκου Ελλάδος ώστε ο "Αγώνας τους" να στεφθεί με Νίκη ΟΧΙ υπέρ του Συμφέροντος του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδος αλλά για να ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ μια Ελληνική Σοβιετία σε επίπεδο Κοινωνικό-Οικονομικό και βεβαίως ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ....με τα "Ήθη&Έθιμα" των Πρώην Ανατολικών Χωρών..Ολοκληρωτικά Καθεστώτα που Υποβάθμιζαν την Προσωπικότητα του Ανθρώπου...παρά το γεγονός ότι Προπαγάνδιζαν την Υπεράσπιση της "Ειρήνης-Ευημερίας-Κοινοκτημοσύνη-Ψωμί για τον Λαό"=Βίαιη+Καταναγκαστική Κολλεκτιβοποιήση+Κολχόζ..Διώξεις στην Σηβηρία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με ένα γράφημα από το Information is Beautiful, με τίτλο απλά Θάνατος στον 20ο αιώνα, ο κομμουνισμός ήταν η κύρια ιδεολογική αιτία θανάτου μεταξύ του 1900 και του 2000. Τα 94 εκατομμύρια που χάθηκαν στην Κίνα, τη Σοβιετική Ένωση, τη Βόρεια Κορέα, το Αφγανιστάν, και την Ανατολική Ευρώπη, εύκολα (και τραγικά) έχουν ατού έναντι στα 28 εκατομμύρια που πέθαναν κάτω από φασιστικά καθεστώτα κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου... Κατά τη διάρκεια του αιώνα που μετράται, περισσότεροι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα του κομμουνισμού παρά από ανθρωποκτονία (58 εκατομμύρια) και γενοκτονία (30 εκατομμύρια) μαζί. Οι συνδυασμένοι απολογισμοί θανάτου του Α Παγκοσμίου Πολέμου (37 εκατομμύρια) και Β Παγκοσμίου Πολέμου (66 εκατομμύρια) υπερβαίνουν τον συνολικό του κομμουνισμού με μόνο 9 εκατ. Η κατάσταση χειροτερεύει όταν κοιτάς στην κάτω δεξιά γωνία του γραφήματος Ο Φυσικός Κόσμος, το οποίο περιλαμβάνει ζώα (7.000.000), φυσικές καταστροφές (24 εκατομμύρια), και πείνα (101 εκατομμύρια). Περιέργως, το σύνολο των χειρότερων λιμών του κόσμου κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα ήταν σε κομμουνιστικές χώρες: Κίνα (δύο φορές!), Σοβιετική Ένωση, και Βόρεια Κορέα. Βέβαια, κάποιοι εξακολουθούν να λένε ότι υποστηρίζουν την ιδέα: Σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του 2011 του Rasmussen, το 11% των Αμερικανών πιστεύουν ότι ο κομμουνισμός θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες αυτής της χώρας από το τρέχον σύστημα μας. https://reason.com/blog/2013/03/13/communism-killed-94m-in-20th-century. Ο Κομμουνισμός δολοφόνησε τον Ελληνισμό του Πόντου! Υπάρχει Βίντεο-Ντοκουμέντο σχεδόν Άγνωστα στην Ελλάδα ελέω της Ιδεολογικής Κομματικής Κυριαρχίας-Τρομοκρατίας των Απανταχού Αριστεριστών-Ψευτοπροοδευτικών..ολοκαύτωμα των Ποντίων απο τον Γεωργιανό γεννημένο στην Γεωργία Στάλιν με Εβραϊκή Καταγωγή Ιωσήφ Στάλιν...ήδη απο τα 1912 περίπου είχε υπογράψει ο Μουσταφά Κεμάλ όπως είναι το Κανονικό του Όνομα και μετέπειτα Ατατούρκ Σύμφωνο Συνεργασίας με την τότε Σοβιετική Ένωση "το Λεγόμενο Τουρκοσοβιετικό Σύμφωνο" που εμπεριείχε Πολεμοφόδια και Σύγχρονο εν γένει Οπλικά Συστήματα ή Οπλισμό/Στρατεύματα ώστε να "Συνδράμει" στο "Έργο του Κεμάλ"..σε Ολόκληρο τον Πόντο...και ύστερα είχαμε την Μικρασιατική Καταστροφή για την οποία μας ενημερώνει ο Ριζοσπάστης της Εποχής στο Πρωτοσελιδό του:Αν δεν νικιόμασταν στη Mικρασία, η Τουρκία θα ήταν σήμερα πεθαμένη και μεις μεγάλη Ελλάδα!! Τη λευτεριά μας θα τη στηρίζαμε στην υποδούλωση του Τουρκικού λαού! Αυτό εμείς δεν το δεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στο Όνομα μιας Ψευδεπίγραφης "Σοσιαλιστικής Εξέλιξης" με Πρόσημο βέβαια την Στρεβλωτική έννοια της Ψυχανώμαλης δήθεν Προόδου....Έχουν μεγάλο μερίδιο Ευθύνης Λοιπόν Ηθοποιοί-Σκηνοθέτες-Τραγουδοποιοί-Καλλιτέχνες που κάνουν δήθεν σάτιρα Αποδομόντας-ξεφτιλίζοντας Συστηματικά Εθνικά Σύμβολα (βλέπε Τζίμης Πανούσης που σε ένα δίσκο του αντί για τον Σταυρό είχε τοποθετήσει Σφυροδρέπανο...ή όταν πάλι ο ίδιος σε μια περιοδεία του,έχοντας μια εικόνα της Παναγίας που κρατάει τον Χριστό είχε αντικαταστήσει το θείο βρέφος με μια κότα ή Αυγό αν θυμάμαι Καλά...)αυτά έχουν γίνει σε βάθος χρόνου τουλάχιστον 20ετίας αλλά ΕΝΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ μέσα στον Εγκέφαλο σαν "Κάτι Φυσιολογικό" ή "εντάξει μωρέ και τι έγινε σάτιρα είναι..."με αυτά θα ασχολούμαστε τώρα..έχουμε σοβαρότερα ζητήματα να ασχοληθούμε...Όμως η ζημιά έχει γίνει γιατί όλα αυτά εκμαυλίζουν την Συνείδηση και ύστερα σε εκφυλίζουν σαν Ανθρώπινο είδος όπως έγινε ο Πρώην Νεοέλληνας Εκμαυλίστηκε Ηθικά ώστε να Εκφυλιστεί σε Επίπεδο Αρχών&Αξιών..Αυτά για τα οποία κάποτε οι Προγονοί του Πολεμήσανε και θυσιάστηκαν στην Καλύτερη των Περιπτώσεων σήμερα του είναι Άγνωστα ή κάτι Παράξενο..και φτάνει σε κατάσταση Αδιαφορίας-Ωχ αδερφισμού μέχρι χλευασμού..σε οτιδήποτε Αφορά την Ελλάδα...Αυτά "Καταφέραν" να "πετύχουν" οι πρώην "Δεξιοί-Συντηρητικοί" με τον Νόμο Ράλλη που κατάργησαν εν μια νυκτί τα Αρχαία Ελληνικά σε άριστη Συνεργασία με τους κάθε λογής Ψευτοθολοκουλτουριάρηδες-δήθεν Προοδευτικάριους....αλλάξαν τα Πρότυπα Ζωής-Συμπεριφοράς,διαφοροποιηθήκανε οι Κώδικες Αξιών ως προς το Χειρότερο....και βέβαια η Πλειοψηφία όλων των Παραπάνω είναι Λαθροισλαμολάγνοι-αλληλέγγυοι με τους "Πρόσφυγες" για τα Ατομικά τους Δικαιώματα/Ανθρώπινες Ελευθερίες..διοργανώνουνε κατά καιρούς Συναυλίες Αλληλεγγύης-Φεστιβάλ-Πορείες Διαμαρτυρίας για "Πολιτικούς Κρατούμενους" οι οποίοι δήθεν διώκονται απο το "Κακό Κράτος"...και για αυτό τον λόγο γίνονται οι "Δράσεις τους" πάντα με Αλληλέγγυο-Έγκυο Τρόπο για ΟΛΟΥΣ τους Ανθρώπους=Αλλόφυλους-Αλλόθρησκους-αλλοεθνείς ΕΚΤΟΣ των Ελλήνων εννοείται..αφού οι Έλληνες είναι Ρατσιστές,έχουν απόψεις Συντηρητικές,Μισαλλόδοξες,Παρωχημένες,Ακραίο Λόγο+Επιχειρήματα ενώ εμείς οι "Αλληλέγγυοι Ανθρωπιστές-Επαγγελματίες του Είδους" απο τον George Sorros και το Οpen Society Foundation είμαστε Εθνορατσιστές Κατά των Ελλήνων,Μισούμε κάθε τι ΕΛΛΗΝΙΚΟ,αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε αναγνώστη, ευχαριστούμε θερμώς για τις "ζουμερές" πληροφορίες και τις ουσιαστικότατες επισημάνσεις που περιγράφεις.
    Πόσοι "καταλαβαίνουν" όμως ΟΛΑ αυτά;
    Πόσοι είναι έτοιμοι να τα διαβάσουν και να τα "χωνέψουν", όταν περί του αντιθέτου, "καλλιεργούνται" δεκαετίες τελείως διαφορετικά στοιχεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Πληροφορίες/Δεδομένα ΔΕΝ έχουν βγεί απο το Μυαλό μου έτσι ξαφνικά μια Ωραία Πρωΐα...δεν είχα τίποτα χειρότερο να κάνω στην ζωή μου και έτσι στο τσακίρ-κέφι..είπα να κάτσω να γράψω όλα αυτά.Είναι Κυριολεκτικά "Κρυμμένη Γνώση" + Σημαντικές Λεπτομέρειες οι οποίες ΔΕΝ έχουν γνωστοποιηθεί σε Μεγάλο Ποσοστό Κόσμου είτε απο Άγνοια ή απο Προσωπικό Εφησυχασμό-Αδιαφορία-Απάθεια-Ωχ αδερφισμό του καθένα μας "γιατί έτσι μας Εκπαιδεύσανε να Σκεφτόμαστε-λειτουργούμε στην Ζωή μας και ΟΧΙ Μόνο...άρα αφού Έτσι μας τα διδάξανε στα Σχολεία της Μεταπολίτευσης...έτσι έχει η Ιστορία...είναι όπως λέει και ο Τίτλος του Γνωστού θεατρικού Έργου του Λουίτζι Πιραντέλο:Έτσι είναι αν έτσι Νομίζετε...Οπότε όταν επί σειρά ετών "Διδασκόμαστε" μια συγκεκριμένη Ιδεολογικοπολιτική Γραμμή ΚΥΡΙΩΣ στην Εκπαίδευση (Κανονικά έπρεπε να λέγεται Παιδεία...)σε όλες τις Βαθμίδες απο το Νηπιαγωγείο μέχρι την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τότε το λιγότερο μιλάμε για Συστηματική Πλύση Εγκεφάλου/Προπαγάνδα σε συνδυασμό με ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ μερίδας Μαθητών και αυτό είχε σαν Αποτέλεσμα να Αντικατασταθεί η Ελληνική Εθνική Συνείδηση με την Κομματική Συνείδηση/Γραμμή εξ'ού και η Εξιστόρηση της Ελληνικής Ιστορίας απο τα Κάθε λογής Ελληνόφωνα Κομματόσκυλα προσαρμοσμένα στα δικά τους δεδομένα+σταθμά "Αγιοποιώντας" την μια Πλευρά και αντίστοιχα "Δαιμονοποιόντας" την άλλη Μπάντα...Ένα σημαντικό κομμάτι των Πρώην Νεοελλήνων και Νύν Λοβοτομημένων Ελληνόφωνων Μεταλλαγμένων Υβριδίων έχει Αφελληνιστεί+Αποχριστιανοποιηθεί Πλήρως θα έλεγα το 50% της Δικιάς μου Γενιάς...της Μεταπολίτευσης δηλαδή όσοι γεννήθηκαν τέλη Δεκαετίας '70 αρχάς '80 οι Σημερινοί 30-40 οι Μισοί είναι Αφελληνισμένοι+Αδιάφοροι Χωρίς Αναζητήσεις σε θέματα Ιστορίας-Πολιτισμού-Πίστης+Θρησκευτικής Συνείδησης..στον Αντίποδα θεωρώ ότι υπάρχει ακόμα ένα Υψηλό Ποσοστό 50% που το Αφορά η Ελλάδα και ο Ελληνισμός σε επίπεδο Ιστορικό-Θρησκευτικό-Αρχαίας Ελλάδας-Πολιτισμικό,Αυτοί πιστεύω ότι είναι και η Ελπίδα της Ελλάδας και σίγουρα έρχεται και μια Νεότερη Φουρνιά οι σημερινοί 25άρηδες περίπου που ένα Μέρος τους έχουν τέτοια Ελληνικά Χαραχτηριστικά.Οι υπόλοιποι που λέτε ΣΑΦΩΣ και ΔΕΝ θα καταλάβουν/Συνειδητοποιήσουν είτε επειδή ΔΕΝ θέλουν είτε είναι λοβοτομημένα Κομματόσκυλα σε συνδυασμό με την Συστηματική Πλύση Εγκεφάλου έχουμε το Σημερινό Αποτέλεσμα....και ο γράφων δεν βγήκε απο Παρθενογέννηση έχω περάσει απο διάφορα Στάδια δεν έγινα έτσι ξαφνικά "'Ελληνας" "απλά" το Σύστημα Εκπαίδευσης της Μεταπολίτευσης μας έκανε να Νιώθουμε Τύψεις-Ντροπή-Ενοχές για το Ιστορικό μας Παρελθόν αντί δηλαδή να είμαστε Περήφανοι και να είναι κάτι Τιμητικό,επειδή η Κομματικόιδεολογική τους Γραμμή-Ψύχωση-Εμμονές ήταν+είναι και νιώθουν ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ σε Σχέση με αυτό που Αντιπροσωπεύει ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!! για αυτό και τον Πολεμάνε/διώκουν/Υποβαθμίζουν με Κάθε Μέσο Πολυεπίπεδα.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!