Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ (από την πείνα και την ξηρασία) ΑΙΘΙΟΠΕΣ, ΔΕΝ ζητούν "άσυλο" στην Ευρώπη; (Δέν πάει το μυαλό σας...)

ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ...'ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ' ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΑΥΤΟ;



(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ...ΜΙΣΟΣ ΑΙΘΙΟΠΑΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ; ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ;...)
Πολύ μεγάλη διατροφική κρίση έχει ξεσπάσει στην πολύπαθη Αιθιοπία, λόγω της παρατεταμένης ξηρασίας, με αποτέλεσμα να θερίζει η πείνα!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πείνα έχει φτάσει σε επίπεδα εκτάκτου ανάγκης και ο αριθμός των ανθρώπων που χρειάζονται επειγόντως βοήθεια εκτιμάται, πως είναι γύρω στα 7,7 εκατομμύρια (από 5,6 εκατομμύρια που ήταν πέρυσι), έχοντας συνεχείς αυξητικές τάσεις! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΙΘΙΟΠΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΙΘΙΟΠΙΑ

Ιδιαίτερα, στην νοτιοανατολική πλευρά της χώρας, η πείνα βρίσκεται στο τέταρτο επίπεδο, στην κλίμακα πέντε βαθμών, στην οποία το πέμπτο στάδιο είναι ο λιμός!
Κι εδώ προκύπτει το εύλογο ερώτημα: γιατί Αφρικανοί από χώρες που βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Αιθιοπία ...
πλημμυρίζουν την Ευρώπη ως «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες», ενώ οι Αιθίοπες – που έχουν κάθε λόγο να εγκαταλείπουν μαζικά την πατρίδα τους - ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ  Α-ΜΕ-ΤΑ-ΚΙ-ΝΗ-ΤΟΙ και όντως  λ ι μ ο κ τ ο ν ο ύ ν;

Σχετική εικόνα
Φ Ρ Ι Κ Η! ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ...ΣΤΑΞΕΙ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ
ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΕΞΕΙ!


ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ "ΑΠΛΟ"...
Διότι οι λιμοκτονούντες Αιθίοπες είναι – στην συντριπτική πλειονότητά τους - Χ ρ ι σ τ ι α ν ο ί, ενώ οι λοιποί Αφρικανοί είναι μουσουλμάνοι! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΙΘΙΟΠΙΑ

Οπότε, είναι 'ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ', πώς οι νεοταξίτες που χειραγωγούν τους λαούς σε λαθρομετανάστευση στην Ευρώπη – με σκοπό την ισλαμοποίησή της και ΟΧΙ μόνον! -  α δ ι α φ ο ρ ο ύ ν    παντελώς για τους πεινασμένους Αιθίοπες!

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

21 σχόλια:

  1. Καλημέρα εάν δεν ξυπνήσουμε; από την μαλάκια που μας δέρνει; έτσι θα μας κατάντησου και εμάς; ξυπνάτε; ; γίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  2. «ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΙ (από την πείνα και την ξηρασία) ΑΙΘΙΟΠΕΣ, ΔΕΝ ζητούν "άσυλο" στην Ευρώπη; »

    κχ
    Καί ένας άλλος λόγος.
    Επειδή οι "χριστιανοί" τής Δύσεως τούς πέθαναν μέ την "μουστάρδα", τό δηλητηριώδες αέριο πού χρησιμοποίησαν οι Ιαταλοί τού Μουσολίνι κατά των Αιθιόπων, λίγο πρίν εκσπάσει ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λαος ανευ σκεψη που οτι του πλασαρουν και το αποεχεται τραβα τα δινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέ την ευκαιρία ενός ανωτέρω σχολίου αναγνώστου, που τον ευχαριστούμε, να θυμίσουμε στους κατά κανόνα απελπιστικά ΑΜΝΗΜΟΝΕΣ Ιστορικώς συμπατριώτες μας, ότι όταν "εξεστράτευσε" ο γελοιοδέστατος Μπ.Μουσσολίνι κατά των σκελετωμένων και ξυπόλυτων Αιθιόπων το 1935, με τις 'σιδηρόφρακτες' μεραρχίες του, επέλεξε να τους ρίξει το φοβερό αέριο που ονομαζόταν ΥΠΕΡΙΤΗΣ, για να τους κάμψει μία ώρα αρχύτερα...
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΝΩΣΤΟ, ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ "ΘΕΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ" ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ.
    ΤΟ 'ΖΟΥΜΙ' ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ, ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...
    ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ "ΜΥΣΤΙΚΑ", ΣΤΟ ΠΩΣ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΑΞΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας συγχαίρω γιά το συμπληρωματικό σας σχόλιο. Άν σάς είναι εύκολο, δώστε μου κάποια παραπομπή, ώστε νά πληροφορηθώ - από θρησκευτικής πλευράς - αυτά πού αγνοώ πλήρως. Άν όχι θά τό ερευνήσω μόνος μου. Όπως κι αν έχει, σάς συγχαίρω καί σάς ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Κυπριανέ Χριστοδουλίδη, να είστε πάντα καλά.
      Οι απαντήσεις που ζητάτε, "κρύβονται" μέσα στον 'Μεγάλο Συναξαριστή', δηλαδή στούς (14) τόμους που παραθέτουν την αναλυτική ζωή & ιστορία ενός εκάστου των Αγίων και συγκεκριμένα σέ έναν Άγιο που αγνοούν περίπου οι πάντες...
      ΣΚΟΠΙΜΩΣ...
      Λέγεται Άγιος Γρηγέντιος, επίσκοπος Αιθιοπίας. Εορτάζει την 19η Δεκεμβρίου, άρα περιέχεται στον τόμο (12) αυτού του μηνός. Ασφαλώς υπάρχουν στοιχεία του στο διαδίκτυο, αλλά τήν ανάλυση & λεπτομέρεια του Συναξαριστού, δεν την βρίσκεται πουθενά αλλού!
      Είναι λυπηρό, αλλά εάν ερωτήσετε θεολόγους, τον ΑΓΝΟΟΥΝ!
      Όταν όμως διαβάσετε ΟΛΟ το ιστορικό του, τότε θα ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

      Διαγραφή
    3. Όντως, θησαυρός η πληροφορία σας ! Καί πάλι σάς ευχαριστώ. Παρεμπιπτόντως, μέ τούς σημερινούς (ακαδημαϊκούς) θεολόγους - μετά ή άνευ σχήματος - δέν τά πάω καλά.

      Διαγραφή
    4. Kρείττων ο Φρουμέντιος ην των γηΐνων...
      Άν επιτρέπετε την προσθήκη, επισημαίνω ότι, οι Αιθίοπες, ασπάσθηκαν επισήμως τον Χριστιανισμό, ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, όταν ο φιλόσοφος πρωτοχριστιανός ΦΡΟΥΜΕΝΤΙΟΣ επήγε εκεί από την Συρία και εμύησε στον Χριστιανισμό τον τότε Αυτοκράτορα Αιζάνα, της (τότε) Αββησυνίας, με πρωτεύουσα την πόλη Αξώμη (σήμερα, Axum) στα βόρεια της Αιθιοπίας.
      Ο Φρουμέντιος, κατά πολλούς, ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ και, εν πάση περιπτώσει, αυτός, τελικώς, είναι που ίδρυσε την Αιθιοπική Εκκλησία, η οποία, σημειωτέον, ΔΕΝ είναι Κοπτική, αλλά αυτοπροσδιορίζεται ως Ελληνορθόδοξη!
      Δικαίως δε ισχυρίζονται οι Αιθίοπες ότι, εφ' όσον ουδέποτε κατακτήθηκαν από ουδένα, ουδείς παράλλαξε την πίστη τους και έτσι, αυτοί και μόνον, κατέχουν το ανόθευτο δόγμα της πρώιμης Χριστιανικής Πίστης!
      Ο Άγιος Φρουμέντιος, ήταν και είναι ο 'εθνικός Άγιος' της χώρας και σ' αυτόν είναι αφιερωμένος και ο Ι.Ν. των Ελλήνων στην Αντίς Αμπέμπα. Θοδωρής Μανίκας.

      Διαγραφή
    5. Σᾶς εὐχαριστοῦμε θερμῶς γιὰ τὶς πολὺ χρήσιμες ἐπισημάνσεις!

      Διαγραφή
  5. Πάνε δίπλα στις μουσουλμανικές. Σαουδική Αραβία, Υεμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή η Γιουνισεφ τι διάολο κάνει τόσα χρόνια μαζεύει λεφτά από τον κοσμακη για τους Αιθίοπες που πεινανε αλλά η πείνα μεγαλώνει. Κτίρια τα κάνανε και επιχειρήσεις για τους ίδιους οι αλήτες εκμεταλλευτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα η γιουνισεφ ανήκει στους σιωνιστές όπως άλλωστε κι άλλες γνωστές "φιλανθρωπικές" και "οικολογικές" οργανώσεις.Τον ρόλο τους παίζουν κι αυτές στη χειραγώγηση των μαζών!

      Διαγραφή
  7. ΛΑΟΣ..ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ..ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ..ΛΑΟΣ..ΔΕΙΛΟΣ..ΛΑΟΣ..ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ..ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ..ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ..ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ,ΤΟΥ ΚΟΝΟΚΟΤΡΩΝΗ,ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ,ΤΟΥΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ,ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΗΡΩΩΝ..ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ..ΠΑ;ΙΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΗΛΙΘΙΟ ΤΣΙΠΡΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ,,ΣΚΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΣΑΜΑΡΑΒΕΝΙΖΕΛΟΤΣΙΠΡΑΚΙΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΚΛΠ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ,ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΕΡΟΑΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΥΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένα άρθρο, ένα σχόλιο σέ ιστοσελίδα τού φέησμπουκ, καί αυτά που ακολούθησαν Τίτλος θά μπορούσε να είναι "Όταν ο άνθρωπος πάψει νά σκέφτεται καρδιακά μέ τόν εγκέφαλο"

    - Robin Edison
    «- Τί σκέφτεστε ;
    «- Ότι δέν πρέπει νά σκέφτεστε
    κχ»
    Και να σκεφτεί κανείς, ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε ολόκληρο το βίο τους αυτή.... είναι η μόνη τους σκέψη !

    - Kyprianos Christodoulides
    Οι πίθηκοι σκέφτονται μόνο ... τίς μπανάνες, οι εξελιγμένοι πίθηκοι σκέφτονται πώς θα κλέψουν καί πόσο έξυπνα θά σκοτώσουν τούς άλλους, γιά να μή τούς λείψουν ... οι μπανάνες.

    - Robin Edison
    Κανείς όμως από αυτές τις δύο κατηγορίες ζώων δεν δύναται να σκεφτεί, γιατί υπάρχουν οι μπανάνες.

    - Μιχάλης Ριτσάτος
    Robin Edison, Για να τους διαχωρίζουν ... προφανώς :)

    - Kyprianos Christodoulides
    «Και να σκεφτεί κανείς, ότι υπάρχουν άνθρωποι που σε ολόκληρο το βίο τους αυτή.... είναι η μόνη τους σκέψη !»

    κχ : Ο ιατρικός όρος που περιγράφει αυτή τήν κατάσταση λέγεται «εγκεφαλική απομυελίνωση». Δηλαδή, έχουμε ανθρώπους πού σκέφτονται χωρίς σκέψη. Ενδεικτικό αυτών τών καταστάσεων είναι ότι ο ασθενής ευρίσκεται σέ μόνιμη καί διαρκή στύση !

    Γι΄ αυτό οι παλαιοί έλεγαν - μάς τό έλεγε καί η συγχωρεμένη γιαγιά μου - "νά μήν σκέφτεσε παιδί μου μέ τό κάτω κεφάλι". Πόσο αξιοπρόσεκτη καί πόσο παιδαγωγική, ήταν αυτή η παρατήρηση ανθρώπων, χωρίς τά σημερινά φώτα των διαφωτισμένων καί πεφωτισμένων τής επιστήμης !

    Σέ υστερόγραφο, εδώ τώρα, καί αυτά τά ολίγα
    Ωστόσο, εμείς θα συνεχίσουμε νά τά δίνουμε όλα «1 Τῇ ἐλευθερίᾳ οὖν, ᾗ Χριστὸς ἡμᾶς ἠλευθέρωσε, στήκετε, ...» (Γλ. ε΄)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η σημερινή Ελλάς, είναι αποτέλεσμα ανάμεσα σε πολλά - αχανή και σκοτεινά... - "άλλα", των δολίως ΑΠΟ-ΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΩΝ Σχολείων κάθε βαθμίδος, κυρίως απο το 1974 και εντεύθεν.
    Ο μέσος Έλλην ΑΓΝΟΕΙ σε απελπιστικό βαθμό, ΠΟΙΟΙ και βεβαίως ΠΩΣ "χαράσσουν" πολιτική ΚΑΙ στον χώρο της Παιδείας. Και δυστυχώς ΟΧΙ μόνον της Παιδείας...
    Μία μικρή ιστορική αναφορά, που όταν την είχαμε εντοπίσει μάς έκανε αλγεινή εντύπωση.
    Τον "βαρύ" Απρίλιο του 1941, ελάχιστες ώρες πρίν καταρρεύσει τελείως το μέτωπο κατά των Γερμανών, με ευθύνη μεγάλη πέραν της ασυνενοησίας ΓΕΣ και επιτελαρχών και των Άγγλων, να μήν τα ξεχνάμε αυτά, αποφασίζεται να φορτωθεί γρήγορα ο Ελληνικός χρυσός - ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΜΟ! - γιά να πάει (προς ασφαλή φύλαξη) στο υποκατάστημα της Τραπέζης της "Ελλάδος" στην Κρήτη, πρίν φθάσουν οι Γερμανοί στην Αθήνα.
    Οι "πρόθυμοι" Άγγλοι λοιπόν διέθεσαν το καταδρομικό 'ΔΙΔΩ', όπου ταχύτητα έγινε η φόρτωση των μεγάλων κιβωτίων...
    Η Τράπεζα της "Ελλάδος" όμως, επιβαλόταν να ορίσει εντεταλμένους ΣΥΝΟΔΟΥΣ, δηλαδή στελέχη της, σέ ένα τόσο πολύτιμο φορτίο, πέραν των Ελλήνων και Άγγλων αξιωματικών που συνόδευαν την όλη επιχείρηση.
    ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ λοιπόν, όσοι ακόμα Έλληνες αντιλαμβάνονται στο σύνολό της την βαρύνουσα σημασία της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ, να αναζητήσουν ΚΑΙ απο ...περιέργεια ('βρέ αδελφέ'), ΠΟΙΟΥΣ υπαλλήλους ΟΡΙΣΕ η Τράπεζα για συνοδούς του χρυσού της ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ...
    ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ (ΑΝ τα βρείτε...) τα ονόματά τους, τότε καί ΜΟΝΟΝ τότε, θα καταλάβετε ΠΟΙΟΙ "κανονίζουν" εδώ και πάρα-πάρα πολλά χρόνια εν Ελλάδι, ΤΙ, Πότε, ΠΩΣ, ΠΟΥ και διάφορα άλλα συναφή...
    Ελπίζουμε να συνενοηθήκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητηρια στην συντακτικη ομαδα για την προτροπή στην αναγνωση του βιβλιου του Αγιου Γρηγεντιου επισκοπου Αιθιοποιας.Ειναι ένα βιβλιο το οποιο κανονικα θα επρεπε να το εχουν διαβασει ολοι οι ορθοδοξοι χριστιανοι και δη αυτοι οι οποιοι ζουν σε χωρες μαζι με Εβραιους η εχουν καθ,οιονδηποτε τροπο σχεσεις με αυτους[Εβραιους εννοω παντα].Διοτι ο Αγιος Γρηγεντιος με τροπο μεθοδικο χαριτωμενο πρωτα απ,ολα εξυπνο και πνευματικα αρτιο καθοδηγησε κατηχησε καιτελος εμυησε και εβαπτισε πανω από 2000 Εβραιους της εποχης του Ορθοδοξους Χριστιανούς.Αξιζει τον κοπο να μαθουμε με σαφηνεια όλα αυτες τις πνευματικες γνωσεις και τεχνικες που χρησιμοποιησε ο Αγιος όχι μονον για Εβραιους αλλα για πολλουςαλλοθρησκους ετεροθρησκους κ.τ.λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σίγουρα δε γνωρίζετε ότι εκατομμύρια «παρατύπων μεταναστών», «προσφύγων» ή «τουριστών» όπως τους προσμετρά ο κυβερνητικός στρουθοκαμηλισμός, εισβάλλουν στην Ευρώπη. Ανήλικα παιδιά χρησιμοποιούνται ως μέσον αποδοχής και ασπίδα προστασίας τους. Χιλιάδες άλλα θα γεννηθούν επί ευρωπαϊκού εδάφους, θα χριστούν ισότιμοι Ευρωπαίοι πολίτες (στη χώρα μας θα πάρουν και την Ελληνική ιθαγένεια = ευθύς στο γένος Έλληνες), με αστικά και πολιτικά δικαιώματα, και θα διαδώσουν τα ήθη των γονιών τους στις ευρωπαϊκές πόλεις και χωριά. Εξ αυτών, χιλιάδες θα γίνουν κρέας στα κρεβάτια των παιδοβιαστών συντοπιτών τους, όπως συμβαίνει άλλωστε στις κουλτούρες από τις οποίες προέρχονται, αλλά και των παρακμιακών Ευρωπαίων που θα τα υποδεχθούν ως «νύφες» και «γαμπρούς».
    Ίσως αυτό να εξηγεί και την βιασύνη των κοινοβουλίων των ευρωπαϊκών κρατών να νομοθετήσουν υπέρ των ιδιαιτέρων γενετήσιων προσανατολισμών, συντονισμένα και μαζικά, με τελευταία προσθήκη την συντηρητική, αλλά ανεκτική Ελλάδα. Στην Ελλάδα, όπου οι «δημοκρατικές» ανθρωπιστικές οργανώσεις σιωπούν, καταπίνοντας την κάμηλο του άγους. Ο μόνος λόγος ανησυχίας είναι γι’ αυτούς «η άνοδος του ρατσισμού», την οποία επιβάλλουν ως φόβητρο χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο.
    Σε μια Ελλάδα ξεχαρβαλωμένη από τα μνημόνια και τις παλινωδίες των κυβερνήσεων της μνημονιακής ορθότητας, είναι ευκόλως προβλέψιμο το πώς θα συμπεριφερθούν οι έποικοι. Μαθημένοι σε συνθήκες δικτατορικής διακυβέρνησης επειδή προφανώς αυτού του τύπου οι κυβερνήσεις ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία τους, διαφορετικά θα τις είχαν ανατρέψει, θα «επιβάλλουν» δια της παρουσίας τους την αφορμή για την απολυταρχική στροφή των ελληνικών μνημονιακών πολιτικών. Γιατί, οι αντιδράσεις της ελληνικής πλευράς είναι ακριβώς αυτό: Αντιδράσεις.
    Και κάτι ακόμα, "παράτυπους μετανάστες" (λαθρομετανάστες), παράνομους εισβολείς δηλαδή, δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε, δεν μπορούμε να μονιμοποιήσουμε στη χώρα μας. Και μάλιστα δεν μπορούμε να δεχτούμε μουσουλμάνους εισβολείς σε μια χριστιανική χώρα, δεν γίνεται, δε θέλουμε να εξισλαμιστούμε. Οι πρόγονοί μας εναντιώθηκαν 400 χρόνια στην προσπάθεια ισλαμοποίησης της Ελλάδος, μην το κάνουμε εμείς τώρα, στο όνομα του "ανθρωπισμού".
    Δεν μπορεί στην Ελλάδα που ο Έλληνας πεινάει, που ο Έλληνας πένεται, εμείς να δίνουμε κατοικία και τώρα χρήματα σε λαθροεισβολείς.
    Εφόσον μάλιστα οι μουσουλμάνες γεννάνε σαν τις ...κουνέλες και οι μωαμεθανοί έχουν ταυτόχρονα δύο και τρεις συζύγους ο καθένας, είναι λογικό σε είκοσι χρόνια να είμαστε μειοψηφία στον τόπο μας.
    Δεν τους θέλω στη χώρα μου, μακριά από την Ελλάδα. Νύχτα να φύγουν λοιπόν, νύχτα, άσε που δεν έπρεπε καθόλου να έχουν έρθει. Ο νόμος μας λέει πως όποιος εισβάλει παράνομα στη χώρα μας πρέπει να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται άμεσα. Ειδάλλως έχουμε τη Λαμπεντούζα της Ελλάδος, τη Μακρόνησο, όπου υπάρχουν έτοιμες εγκαταστάσεις για δεκάδες χιλιάδες από δαύτους. Γιατί δεν τους πηγαίνουμε εκεί αντί για τα δεκάδες Hot Spots που φτιάχνουμε διάσπαρτα σε ολόκληρη τη χώρα; Στη Μακρόνησο λοιπόν, να δούμε μετά πόσοι θα συνεχίσουν να μας έρχονται; Πόσοι μωαμεθανοί λαθρομετανάστες θα επιλέγουν ύστερα τη χώρα μας για να χαίρεται και να ευχαριστιέται ο Παυλόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν σιγά σιγά άρχισε να κατοικείται ολόκληρος ο πλανήτης, υπήρξε μεγάλη μετατόπιση πληθυσμών η οποία όμως τώρα έχει κατασταλάξει. Πολλοί λαοί εξοντώθηκαν και πλέον ο κόσμος αποτελείται από διάφορες φυλές, από διαφορετικές …ράτσες, με διαφορετικά ήθη και έθιμα, με διαφορετικές συνήθειες και παραδόσεις. Τι να κάνουμε, αυτό δεν αλλάζει, γιατί θα πρέπει τώρα να γίνει δεκτή η παγκοσμιοποίηση, αυτή η σαλαμοποίηση των λαών; Ποιος έχει όφελος από την πολυπολιτισμικότητα; Είναι …ρατσιστικό να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Έλληνας στην Ελλάδα, ο Σουηδός στη Σουηδία, ο Πακιστανός στο Πακιστάν, ο Αυστραλός στην Αυστραλία, ο Αμερικανός στην Αμερική;
      Και φυσικά και δεν είμαι ενάντια στους πρόσφυγες, δεν είναι όμως πρόσφυγες πολέμου οι Πακιστανοί, οι Αφγανοί, οι Μαροκινοί κλπ που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας. Δεν είναι πρόσφυγες πολέμου ούτε οι εικοσάχρονοι "ριψάσπιδες" που μας κατσικώνονται εδώ, βοηθούμενοι από την "αριστερή" κυβέρνησή μας. Και επειδή κάποιοι λένε ότι είναι από τη Συρία, θα πρέπει να γίνεται έλεγχος και όχι ...ότι δηλώσεις είσαι. Οι Σύριοι τώρα επιστρέφουν σιγά σιγά. Και ούτε εναντιώνομαι βέβαια στις χήρες και τα ορφανά, αυτοί είναι που πνίγονται στο Αιγαίο.
      Δεν μπορεί στην Ελλάδα που ο Έλληνας πεινάει, που ο Έλληνας πένεται, εμείς να δίνουμε μόνιμη κατοικία σε εισβολείς. Ο νόμος μας λέει πως όποιος εισβάλει παράνομα στη χώρα μας, πρέπει να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται άμεσα. Εμείς τους δίνουμε και σπίτια, ενώ δεν έχουμε να φάμε και να μείνουμε μόνοι μας. Γιατί; Επειδή είμαστε …ανθρωπιστές; Εφαρμόστε επιτέλους την Ελληνική νομοθεσία, "αριστεροί" κυβερνώντες μας. Εάν τους απελαύνουμε (και τους φυλακίζουμε μέχρι να απελαθούν) πόσοι λαθρομετανάστες θα επιλέγουν ύστερα τη χώρα μας, για να …ευχαριστιέται ο Παυλόπουλος;
      Αφού αυτοί μεγάλωσαν με απαράδεκτες στερήσεις, πήγαιναν σε σχολείο κατωτέρας ή και αγνώστου ηθικής ή δεν πήγαιναν και καθόλου σχολείο, αφού ήρθαν από άλλη ήπειρο (όπως γίνεται τώρα με τους "νέους Έλληνες") και μεγάλωσαν με διαφορετικά ήθη, έθιμα, παραδόσεις και αντιλήψεις από εμένα, είναι φυσικό να έχουν και άλλη άποψη για το καλό και το κακό, για το δίκαιο και το άδικο, για το σωστό και το λάθος.
      Δεν τους θέλω λοιπόν στη χώρα μου, μακριά από την Ελλάδα, εγώ …ρατσιστής και φασίστας είμαι.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!