Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΜΠΑ; "ΑΥΤΗ" ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΓΛΩΣΣΑ; ΒΡΕ ΤΗΝ ΔΩΡΟΘΕΑ...(Οι Γερμανοί το ΞΕΡΟΥΝ;;;)



ΜΠΑ, ΜΠΑ, ΜΠΑ...


Μια ΛΙΑΝ επιμελώς κρυμμένη (...) εμφάνιση και ομιλία της φράου "Μέρκελ" (που ΔΕΝ λέγεται έτσι!) στο εξωτερικό, στην οποία ...λύνεται η γλώσσα της και προβαίνει σε αποκαλύψεις για την ΚΑΤΑΓΩΓΗ της, έρχεται στο φως της δημοσιότητος!

Πρόκειται για ομιλία της στην Κνεσσέτ (την βουλή του Ισραήλ), η οποία έγινε σε ...άπταιστα εβραϊκά – και μάλιστα εκτός κειμένου - τα οποία, όπως υποστήριξε η φράου, είναι η γλώσσα της μανούλας της!

"ΑΝΟΙΞΤΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ" ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΣΑΣ!
ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ...



Και ως γνωστόν, γνήσιος-α εβραίος-α, θεωρείται όποιος-α έχει μάνα εβραία, – επειδή η πατρότης μπορεί να αμφισβητηθεί, αλλά όχι και η μητρότης!... 

Άρα, κόρη του «εκλεκτού» λαού είναι και η φράου Μέρκελ! 

Είδατε τώρα, πως εξηγούνται Ο Λ Α;

[Πηγή: ιστολόγιο 'εθνικισμός']

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ 'ΒΙΝΤΕΑΚΙ'!
    ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
    ΠΟΣΟΙ ΘΑ ...ΘΥΜΩΣΟΥΝ;
    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ ...Μ Α Υ Ρ Ο!
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ!
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, "ΠΟΝΑΕΙ ΑΝΕΙΠΩΤΑ"!
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεπώς τελειώνει και το παραμύθι με τους κακούς ναζί του 4ου ράϊχ που καταστρέφει την Ευρώπη, εφαρμόζοντας το σχέδιο του Χίτλερ. Αντε γιατί μας τα είχανε κάνει τσουρέκια με την κακή Γερμανία των νεοναζί, όσο και εάν κάποιοι φώναζαν ότι παρουσιάζουν ως αποδιοπομπαίο τράγο την Γερμανία για να δέχεται αυτή όλα τα αναθέματα και οι πραγματικοί δολοφόνοι της Ευρώπης (οι εβραίοι) να εφαρμόζουν τα βρώμικα σχέδιά τους εκ του ασφαλούς από το παρασκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!