Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΚΑ! ΕΔΩ; Κότες ...λυράτες;


Αποτέλεσμα εικόνας για μπουρκα

Σε νέα εντυπωσιακή κίνηση κατά της ισλαμικής εισβολής στην Ευρώπη προχώρησε η Αυστρία, προκαλώντας την έντονη οργή της Άγκυρας και παρά την - παραδομένη απο καιρό! - πολυπολιτισμική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενώσεως...

Σχετική εικόνα


Όπως αναφέρεται, η Αυστριακή Βουλή απαγόρευσε την δημόσια εμφάνιση και διανομή του Κορανίου (!) και παράλληλα απαγόρευσε την δημόσια έμφαση της ισλαμικής μπούρκας από μουσουλμάνες που ζουν στην Αυστρία!

Την απόφαση αυτή ψήφησαν το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα και το Λαϊκό Κόμμα Αυστρίας και όπως αναφέρεται από τον επόμενο Οκτώβριο θα επιβάλλεται αμέσως πρόστιμο (!) 150 ευρώ στους παραβάτες που θα θελήσουν να προβάλλουν δημόσια το Κοράνι.

Αποτέλεσμα εικόνας για μπουρκα

Όπως ήταν επόμενο η απόφαση αυτή προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του μουσουλμανικού στοιχείου της Αυστρίας, ενώ η Τουρκία κατήγγειλε την Αυστρία σαν ...ρατσιστική και ισλαμοφοβική χώρα. 
(ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΑΤΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ!)

Σκεφτείτε τι θα γίνονταν, αν το ελληνικό κοινοβούλιο προχωρούσε σε παρόμοιες αποφάσεις...

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

3 σχόλια:

  1. Ένα χωριό, 102 κάτοικοι, 750 πρόσφυγες, ένα ζωντανό πείραμα

    http://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/2698648/ena-chorio-102-katiki-750-prosfiges-ena-zontano-pirama

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.protothema.gr/economy/article/681468/forologiko-sok-gia-anergous-foitites-kai-noikokures-pou-eisprattoun-enoikia/

    και βέβαια για τους ΕΛΛΗΝΕΣ άνεργους με αυξομειώσεις την τελευταία 5ετία κυμαίνεται απο 1 έως 1.5 εκατομμύριο,Ελληνίδες Νοικοκυρές ή Έλληνες Νοικοκυραίους,για τους Έλληνες Άστεγους που είναι το 70% στους δρόμους των Πόλεων όλης της Ελλάδος,για τους Έλληνες Επαγγελματίες κτλ. Υπάρχει Υπερφορολόγηση-εκποίησή Περιουσιών μέσω Πλειστηριασμών τα σπίτια των οποίων αφού "Χαθούν" θα δοθούν στους Απρόσκλητους Μουσαφιραίους..Επενδυτές..Ταλιμπανοτζιχατνιστές...μαζί με Δωρεάν Διαμονή-Διατροφή-Πληρωμένοι οι Κοινόχρηστοι Λογαριασμοί-400Ευρώ Μηνιαίως..για τα "Εξοδά τους"...Ποιά έξοδα; αφού ΔΕΝ πληρώνουν κάτι οπότε οι Άνθρωποι αυτοί κάνουν ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ και είτε τα βάζουν στον Τραπεζικό τους Λογαριασμό ή τα στέλνουν ως Έμβασμα στις Πατρίδες τους...ας είναι καλά οι Επαγγελματίες Ανθρωπιστές-Αλληλέγγυοι του Θείου Sorros και του Οpen Society Foundation που Χρηματοδοτεί με Πολλά Dollars τους κάθε λογής Αχυράνθρωπους-Μαριονέτες του απο Πολιτικά Κόμματα...μέχρι ΜΚΟ-ΑΝΤΙΦΑ...για τους Έλληνες δεν είχαν ΧΡΗΜΑΤΑ για Αντίστοιχες Δομές Φιλοξενίας-Παροχές-Προνοιακά Επιδόματα κτλ.;; Όχι ε;; ούτε λόγος...Όλα αυτά μεταξύ τους είναι Συγκοινωνούντα δοχεία κάτι σαν τα Κομμάτια του πάζλ...βάλλεται η Ελλάδα ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΑ Πνευματικά-Πολιτισμικά-Έκπτωση Αρχών&Αξιών μαζί με την ΚοινωνικοΟικονομική θύελλα των Μνημοσύνων...και ενός Υπερ-Μνημονίου που έχει Ψηφιστεί ήδη απο την Εποχή Σαμαρά...στο οποίο αναφέρεται η Κατάργηση Εθνικών&Ονομαστικών Εορτών,Υποχρεωτική Εκπαιδευτική Επίσκεψη των Μαθητών σε Χώρους Λατρείας πέραν των Γνωστών-Καθιερωμένων..,Πρακτική Εφαρμογή-Μεθόδους του εντός των Τάξεων-μαζί με τα επιβαλλόμενα Νέα Ήθη&Έθιμα της Ομοφυλοφιλικής Εκπαίδευσης-Προπαγάνδας=Δικτατορίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους αναγνώστες για τις ενημερώσεις. Πιστεύουμε ότι είναι ιδιαιτέρως χρήσιμες για τους ανθρώπους που προβληματίζονται, αναζητούν, ερευνούν και ΔΕΝ "στέκονται" στην "φτιαχτή" επιφάνεια που πασχίζουν να μας "ταΐσουν" οι συστημικοί του διαδικτύου καθημερινώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!