Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ! ΕΥΓΕ ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ! ΑΞΙΑ! Νά σέ χαίρονται οι γονείς σου!

NA TO ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !
Αποτέλεσμα εικόνας για δεκανέας Μπουμπουλούδη Βασιλική
ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ, ΕΥΓΕ! Ο ΟΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ! Ο ΜΕΡΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΤΗΣΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ!(Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ! ΑΣΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ!)["ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']



(ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ! Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV' ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ..."ΞΕΘΑΒΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΖΕΡΙΑ & ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ...)
Η ΑΞΙΑ δεκανέας 'ΕΠΟΠ' Βασιλική Μπουμπουλούδη εντυπωσίασε τους πολίτες στην Αλεξανδρούπολη. Περνώντας μπροστά από το ΚΑΠΗ της πόλεως, διαπίστωσε ότι η ελληνική σημαία που βρισκόταν στον ιστό, ήταν μπερδεμένη χωρίς να μπορεί να ΚΥΜΑΤΙΣΕΙ παρά τον σχετικό αέρα, που βοηθούσε για αυτό!

Αποτέλεσμα εικόνας για δεκανέας Μπουμπουλούδη Βασιλική


Χωρίς δεύτερη σκέψη, όπως ήταν με την στολή της, έρριξε ένα σάλτο και σκαρφάλωσε στον ιστό! 
Εκεί ξεμπέρδεψε την σημαία (!) και με ένα άλμα κατέβηκε! 

Ευθύς αμέσως έστρεψε προς την σημαία και αφού στάθηκε σε στάση προσοχής, απέδωσε τιμές χαιρετώντας στρατιωτικά!

Αποτέλεσμα εικόνας για δεκανέας Μπουμπουλούδη Βασιλική



Η σκηνή αυτή, που αν δεν την έβλεπε κανείς, θα νόμιζε ότι είναι βγαλμένη από ...χολλιγουντιανή ταινία, αν μη τι άλλο, τόνωσε το ηθικό των κατοίκων που διέδωσαν την πράξη της δεκανέως.

Το γεγονός από στόμα σε στόμα, έγινε γνωστό στην Διοίκηση του Δ΄ Σώματος Στρατού και την Μεγάλη Τετάρτη, ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Στρατηγείο της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας στην Αλεξανδρούπολη, βράβευσε την ΕΠΟΠ δεκανέα Βασιλική Μπουμπουλούδη, για την πράξη σεβασμού που επέδειξε προς την Ελληνική Σημαία.

Αποτέλεσμα εικόνας για δεκανέας Μπουμπουλούδη Βασιλική
ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ, ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΕΡΑΡΧΟ,
ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΝΕΑ! Α Ξ Ι Α!


ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΑΥΤΗ ΕΝΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΚΑΙ Ο Α/ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΑΡΗ!

ΕΥΓΕ ΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!
ΕΥΓΕ ΑΞΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

2 σχόλια:

  1. ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ! ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ, 'ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ'; ΝΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΤΟΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ & ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ, ΠΟΛΕΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ!
    ΞΥΔΙ ΟΜΩΣ!
    ΕΙΘΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΜΗΤΕΣ ΤΗΣ!
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ "ΧΑΛΑΛΙΣΟΥΝ" ΜΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΣΤΟΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΛΟΧΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ!
    ΚΑΙ ΩΣ ΥΓΙΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ!
    ΕΥΓΕ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΟ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ ..!!!!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=fTOAW_HNZSg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!