Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Ω! ΤΙ ΔΟΞΑ ΚΑΙ Μ Ε Γ Α Λ Ε Ι Ο, ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝ Ο! 14η ΙΟΥΝΙΟΥ 1987 !




Η Εθνική Ελλάδος ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ στην παράταση, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλαθοσφαιρίσεως κερδίζοντας στον τελικό την "ισχυρή" Σοβιετική Ένωση με 103-101!

1.Ηγέτης ο ...υπερ-μαέστρος Νίκος Γκάλης, ο "Καθηγητής" του αθλήματος! (Ο άνθρωπος, που λέγεται ότι είχε "νικήσει" την ...βαρύτητα, που ακόμα και στον ...ύπνο του ΒΑΖΕΙ ΚΑΛΑΘΙΑ!)

2.Τελικός "ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ", ο αξέχαστος & "ψυχρός" Αργύρης Καμπούρης!

Αποτέλεσμα εικόνας για μπασκετ 1987
Αποτέλεσμα εικόνας για μπασκετ 1987

ΕΛΛΑΣ, (Κώστας Πολίτης): Γκάλης 40 (1), Γιαννάκης 10 (2), Καμπούρης 10, Χριστοδούλου 10 (2), Φασούλας 12, Ανδρίτσος 10, Ιωάννου 8 (1), Ρωμανίδης 3, Φιλίππου.

Σχετική εικόνα
Ο ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΛΟΓΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, Ο 'ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΑΣ', ΕΔΩ ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ
ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΣ ΝΙΚΗ!
Αποτέλεσμα εικόνας για μπασκετ 1987

Αποτέλεσμα εικόνας για μπασκετ 1987


Αποτέλεσμα εικόνας για μπασκετ 1987

Αποτέλεσμα εικόνας για μπασκετ 1987

Αποτέλεσμα εικόνας για μπασκετ 1987

[ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΠΟΣΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ-ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ, ΕΙΔΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Κ Α Ν Ε Ν Α!

Αποτέλεσμα εικόνας για μπασκετ 1987

ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟΤΑΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ, ΔΕΝ "ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ" ΝΑ ΑΚΟΥΣΘΕΙ ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ, ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΞΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ!

ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ...
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"


2 σχόλια:

  1. Όλοι λένε ότι "Κάτι Πρέπει να γίνει"....για να φύγουμε απο το τέλμα και την Πολυεπίπεδη Παρακμή που βιώνουμε..Μάλιστα..Παραδείγματα Προς Μίμηση η Εθνική Ελλάδος στο Μπάσκετ του 1987 καθώς επίσης και η άλλη Εθνικής Ελλάδος του 2004 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό στην Πορτογαλία που είναι και πιο Πρόσφατο Χρονικά..Πρέπει να βρεθούν ο Ρεχάγκελ ή Ρεχακλής ή Φερνάντο Σάντος ή Κώστας Πολίτης της Πολιτικής-Οικονομίας-Ελληνισμού-Πολιτισμού ώστε να Συντονίσουν μια "Ομάδα Παλαβών"..για να Επανέλθει η Ελλάδα εκεί που της Αξίζει Πολιτισμικά-Αξιακό Κώδικα..Ιδού η Ρόδος Ιδού και το Πήδημα Ορίστε μια Πρακτική Πρόταση..βέβαια θα πρέπει να ΜΗΝ είναι Ελεγχόμενοι/Επηρεάζονται απο τα Γνωστά Κέντρα Λήψεων Αποφάσεων π.χ Μεγάλη Στοά της Ελλάδος/ να μην είναι θαμώνες-Προσκεκλημένοι της Λέσχης Bildeberg.Εν ολίγοις πρέπει να είναι ει δυνατόν Όσο πιο Αγνοί γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!