Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

'ΓΙΟΓΚΑ' ΚΑΙ Σατανάς ...'συγκοινωνούντα δοχεία', ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ πρώην μάγισσα!

ΞΕΧΑΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ..."ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ"!
ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΟΛΙΑ ΑΥΤΗ 'ΠΡΑΚΤΙΚΗ', ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ 'ΜΑΥΡΟ' ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΤΗΣ...





(...ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...)
Η γιόγκα είναι μια μορφή πνευματικής ευθυγραμμίσεως με την ινδουιστική θεά Shakti, αναφέρει η πρώην μάγισσα Beth Eckert, σε ένα νέο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΤΑΤΟ 'βίντεο'.
«Ξέρω ότι υπάρχει μια τέτοια τεράστια διαμάχη γύρω από την γιόγκα,» λέει η Eckert. (Η γυναίκα αυτή, είχε "περάσει" και απο τους Μορμόνους! Που έχουν καθιερώσει την ...πολυγαμία!!!)

«Αν κοιτάξετε την γιόγκα, φαίνεται ακριβώς πως είναι ενας πολύ καλός τρόπος για υγεία και να ευθυγραμμίσει το σώμα σας και το πνεύμα και το τέντωμα σας»...
Αλλά ΔΕΝ πρέπει να  ε ξ α π α τ η θ ε ί τ ε !

Αποτέλεσμα εικόνας για BETH ECKERT

Στο blog της, η Eckert γράφει:
«Η Διοχέτευση της ενέργειας είναι μια πανάρχαια απόκρυφη πρακτική. 
Δαίμονες χρησιμοποιούν την ενέργεια, ως έναν από τους τρόπους, που μπορούν να μετακινούνται από τόπο σε τόπο. 
Χρησιμοποιούν αυτή την ενέργεια κινήσεως για να μεταφέρονται από άτομο σε άτομο κ.λ.π. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΟΓΚΑΣχετική εικόνα

Είναι μια μορφή μαγείας και ΔΕΝ είναι μια πρακτική που φέρνει ένα πρόσωπο σε ευθυγράμμιση με το Πνεύμα του Θεού. 
Ακόμα και ο διαλογισμός είναι μια μορφή μετακινήσεως ενεργείας, όπως προσπαθείτε να μετακινήσετε την ενέργειά σας σε μια ορισμένη κατεύθυνση, ένα σχέδιο ή διαδικασία, προκειμένου να κερδίσουν κάτι. Αυτό είναι μαγεία.

Αποτέλεσμα εικόνας για BETH ECKERT

Κάνοντας αυτές τις Ανατολικές πνευματικές πρακτικές ευθυγραμμίζετε τον εαυτό σας με το βασίλειο του σκότους! 
Είναι εξάσκηση καλώντας τον ...δαίμονα στην ύπαρξή σας και στη ζωή σας! 
Μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στην φυσική ύπαρξή σας, καθώς και την πνευματική ευεξία σας. 

Μόλις φέρετε αυτές τις πρακτικές στη ζωή σας, ουσιαστικά καλείτε αυτές τις δαιμονικές οντότητες στο σπίτι σας και την οικογένειά σας. 

Η Γιόγκα, ειδικότερα, είναι πολύ επικίνδυνη λόγω της δυναμικής που έχει αποκτήσει στον κόσμο μας σήμερα, ακόμη και εντός της χριστιανικής εκκλησίας».


Η Eckert λέει ακόμη, ότι ορισμένες πρακτικές της γιόγκα, χρησιμοποιούνται σε σατανικά τελετουργικά!

AKOYΣΤΕ ΤΗΝ & ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

https://youtu.be/uoxs8ixsmrk

[Πηγές:http://opaidagogos.blogspot.gr/2017/06/blog-post_20.html
&
http://www.vimaorthodoxias.gr/diethni-2/proin-magissa-apokalipti-sindesi-metaxi-tis-giogka-ke-tou-satana-vinteo/
&
https://eleftheroiellines.blogspot.gr/2016/12/blog-post_939.html]

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

12 σχόλια:

  1. Πρέπει νὰ καταλάβουμε ἐπὶ τέλους, ὅτι ἡ γιόγκα εἶναι δαιμονικὴ θρησκεία καὶ ὄχι γυμναστική, ὅπως μᾶς ἔχει πείσει ἡ προπαγάνδα, τὴν ὁποία, δυστυχῶς, καταπίνουμε ἀμάσητη.
    Εἶναι ἁμαρτία νὰ διαλύωνται σπίτια καὶ οἰκογένειες ἀπὸ τὶς ἐπικλήσεις δαιμόνων, ποὺ κάνουν ἐν τῇ ἀφελείᾳ τους πολλὲς νεοελληνίδες, οἱ ὁποῖες νομίζουν ὅτι κάνοντας γιόγκα γυμνάζουν τὸ σῶμα τους.
    Ἐνημερῶστε κατεπειγόντως τὸν κύκλο σας!
    Κατὰ τὰ ἄλλα, μᾶς φταῖνε γιὰ ὅλα οἱ Ἑβραῖοι, οἱ τοκογλύφοι καὶ ὁ κάθε Τσίπρας, καὶ ποτὲ τὸ ξερό μας τὸ κεφάλι! Θὰ τὸ ἐπαναλάβω καὶ ἂς γίνω κουραστικός: Κανεὶς δὲν μπορεῖ νὰ ἀνέβη στὴν πλάτη σου ἂν δὲν εἶσαι διατεθειμένος νὰ σκύψης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. signomi ta spitia kai oi oikogenies pos dialuonte me tis gynekes pou kanoun yioga??? Episis opos exei energeia kaki....uparxei kai energeia kali...apo aggelous ayious k.t.l. Kai i thriskeia mas epikalite to fos kai tin thetiki energia tou theou,aggelon agion pneumaton.... Giati ta eisopedonoume ola???? Eimaste se ena terastio kosmo....ton opoio DEN gnorizoume akrivos pos lutourgei...einai dinaton na imaste monoi mas????einai dynaton na einai OLA kaka???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ννναι, πώς διαλύονται τα σπίτια και οι οικογένειες, είπατε... ναι, για ρίξτε και μια ματιά στην ινδική κοινωνία και πραγματικότητα, το RT έχει κατά καιρούς πολύ ενδιαφέροντα ντοκυμαντέρ, και πείτε μας, αν αυτό δεν είναι εικόνα κολάσεως που περνάνε αυτοί οι άνθρωποι, τότε τι είναι. Και ξέρετε γιατί , έτσι...?Γιατί όλη μέρα αγαπητέ μου κύριε /κυρία, τους δαίμονες προσκυνάνε και επικαλούνται. Και αυτό σας το λέω με μεγάλο πόνο ψυχής, και από προσωπική εμπειρία. Εσείς τώρα, όπως θέλετε πάρτε το, κι ο Χριστός να σας φωτίζει.

      Διαγραφή
  3. Kάθε στάση της γιόγκα συνεπάγεται και επίκληση σε κάποιον από τους εκατομμύρια ψευδοθεούς-δαίμονες του ινδουισμού. Αν μιλήσεις με κάποιον Ινδό θα σου εξηγήσει ότι γιόγκα άνευ ινδουισμού δεν υφίσταται, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ψευδοθρησκεία τους και επομένως φορτισμένη με συγκεκριμένο περιεχόμενο. Όλοι οι ακόλουθοι του κινήματος της Νέας Εποχής και οι απανταχού αποκρυφιστές-εσωτεριστές πιστεύουν και εξασκούν μανιωδώς τον διαλογισμό-γιόγκα. Το να διαλογίζεσαι συνεπάγεται άρνηση Χριστού γιατί απορρίπτεις την προσευχή ως μέσο επικοινωνίας με τον προσωπικό Τριαδικό Θεό μας και αντ'αυτού προτιμάς την ένωσή σου (αυτό σημαίνει η γιόγκα, προέρχεται από το ρήμα ''yoke'' που σημαίνει ένωση) με μια χαοτική Συμπαντική συνείδηση που βρίσκεται παντού (πανθεϊσμός) και κατ'ουσίαν με το ίδιο το χάος προκειμένου να ανελιχθείς σε θεό, δηλαδή επιλέγεις την αυτοθέωση και όχι την κατά Θεόν θέωση που περνάει μέσα από τον Τριαδικό μας Θεό. Αυτή είναι και η διδασκαλία του όφεως ξεκάθαρα.
    Η γιόγκα επίσης προοριζόταν στο να ανακουφίζει τους ηλικιωμένους που υπέφεραν από κάποια αρρώστια κατά το τέλος της ζωής τους καταργώντας ή θέτοντας τις βασικές ανθρώπινες λειτουργίες σε καταστολή προκειμένου να μην αισθάνονται πόνο.Αυτό είναι φανερό από κάποιον που εξασκεί την γιόγκα για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς γίνεται υποτονικός χάνει την ζωτικότητά του και έχει προβλήματα επικοινωνίας. Οι ανάσες σε αυτό αποσκοπούν, δηλαδή στο να καταστείλουν ζωτικές λειτουργίες του σώματός σου ώστε να αισθάνεσαι στην αρχή δήθεν χαλαρός και αποφορτισμένος αλλά στην ουσία σου καταργούν τις φυσικές λειτουργίες και αντιδράσεις του οργανισμού σου. Επίσης ο ασκούμενος στην γιόγκα διαθέτει τα συμπτώματα κάποιου που έχει ενταχθεί σε παραθρησκευτική οργάνωση, θέτει αυτό που κάνει σε σωτηριολογική βάση δηλαδή ανάγει την γιόγκα σε σωτηριολογικό σύστημα αυτοκάθαρσης και εξιλέωσης από έναν κύκλο μετενσαρκώσεων, της επονομαζόμενης ''σαμσάρα'', που είναι μια διαρκής φυλακή της συνείδησής μας γιατί αισθάνεσαι ότι βασανίζεσαι για κάτι που έχεις πράξει σε άλλη ζωή και προσπαθείς να λυτρωθείς από αυτό και το μόνο που μπορείς να αισθανθείς είναι απελπισία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσον αφορά σε αυτούς που ισχυρίζονται τα περί εκγύμνασης οφέλη της γιόγκα έχω να πω ότι μακροχρόνια οι γιόγκι εμφανίζουν σοβαρά προβλήματα στην σπονδυλική τους στήλη καθώς οι στάσεις που αναγκάζονται να μιμηθούν είναι αφύσικες εφόσον προέρχονται από ζώα και φυτά. Για να κατανοήσουμε καλύτερα το κατά πόσο συνδέεται η αποκτήνωση του ανθρώπου με την γιόγκα και τον ινδουισμό αρκεί να παρατηρήσουμε τις στάσεις που περιλαμβάνει. Όταν ομοιάζεις με ζώα και με φυτά ενώ η πίστη μας μάς ξεκαθαρίζει ότι θα πρέπει να ομοιάζουμε με τον Τριαδικό μας Θεό βγάλτε τα συμπεράσματα μόνος/μόνη σας. Παρεμπιπτόντως από αυτά τα συστήματα των ανατολικών θρησκειών εμπνεύστηκε ο Δαρβίνος την θεωρία της εξέλιξης.
    Αν αναλογιστείτε ότι οι Ινδοί προσκυνούν ποντίκια και πίνουν ούρα αγελάδας μπορείτε φαντάζομαι να αντιληφθείτε την εξαθλίωση αυτής της θρησκείας και των τεχνικών της.
    Η πίστη μας αγαπητέ κύριε ή αγαπητή κυρία δεν επικαλείται καμιά ενέργεια, ο Θεός μας είναι προσωπικός, δεν είναι ενέργεια, δημιούργησε την ενέργεια.Επίσης, το Άγιο Πνεύμα είναι ένα και είναι το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος, δεν είναι πολλά.Ο Θεός του χριστιανισμού έχει πρόσωπα δεν είναι αόριστος και αχανής. Δεν επικαλούμαστε κάποια αυτόνομη ιδιότητα του Χριστού, επικαλούμαστε τον ίδιο τον Χριστό να μας φωτίσει και να μας συνδράμει.
    Η γιόγκα και ο ινδουισμός στη Δύση, που προπαγανδίστηκε κατά κόρον από τους Beatles (πειθήνια όργανα της Νέας Τάξης) και σάρωσε κυριολεκτικά ειδικά τις ΗΠΑ τις δεκαετίες '60 και '70 λειτούργησε και συνεχίζει να λειτουργεί ως σύστημα χειραγώγησης συνειδήσεων γιατί στον διαλογισμό θα πρέπει να σε κατευθύνει κάποιος και εσύ θα πρέπει να είσαι ανοιχτός στην καθοδήγησή του οπότε γίνεσαι το τέλειο όργανο χειραγώγησης στα χέρια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των δοξασιών της που σχετίζονται άμεσα με τον αποκρυφισμό και μάλιστα η προπαγάνδα αυτή δεν έχει σύνορα και όρια.Η Νέα Εποχή μάς θέλει δούλους και ζώα και οι ανατολικές θρησκείες όπως περιέγραψα πιο πάνω είναι η τέλεια πνευματική βάση πάνω στην οποία μπορούν να διαδόσουν αυτές τις πεποιθήσεις και να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι όντως είμαστε ζώα και όχι άνθρωποι προικισμένοι με το θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας.
    Τέλος, τα σπίτια διαλύονται καταρχάς γιατί έχουν εκδιώξει τον Χριστό και επειδή ο Χριστός δεν εκβιάζει κανέναν στην πίστη ''υπακούει'' στην ελεύθερη βούλησή μας, η οποία αν μας επιτάσσει να διαλογιζόμαστε και να κάνουμε γιόγκα επικαλούμενοι έστω και εν αγνοία μας δαιμονικές οντότητες αντί να κάνουμε μετάνοιες τότε η ειρήνη στα σπίτια μας δεν πρόκειται να στεριώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Loipon nomizo ta exete mberdepsi ligo ta pragmata, tha simfoniso mono me tin yioga,alla den tha simfoniso sta upolipa. To pneuma...energeia einai...psixiki den exei upostasi anthropini...loipen mexri ekei. Eimai xristianos orthodoksos alla dystixos polla exoun aliothei stin orthodoksi eklisia apo xiliades xronia tora kai se sindiasmo me tous fanstikous kai poromenous pou uparxoun fisika kai se kathe thriskia ta pragmata ektreponte pio polu! Loipon euxome iremia kai agapi stis psixes olon ton anthropon. O kathe anthropos exei kai ton diko tou golgotha pros tin theosi..(pneumatikotita) to thema einai na apoktisis kathari kardia kai sinidisi kai tote to megaleio tou theou sou anoigete aneksartitos thriskeias!!! Kalo apogeuma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ισχυρίζεστε ότι είστε χριστιανός ορθόδοξος και πιστεύετε ότι το πνεύμα είναι ενέργεια;;Δηλαδή αν το πνεύμα είναι ενέργεια και η ενέργεια βρίσκεται παντού τότε και το πνεύμα υπάρχει παντού;; Και στα ζώα και στα φυτά δηλαδή;;Αυτό ονομάζεται πανθεϊσμός και είναι απολύτως αντίθετο με την χριστιανική πίστη κέντρο της οποίας είναι ο Τριαδικός Θεός ως Σωτήρας και στόχος της η θέωση (η κατά Χάρη ένωση με τον Θεό) και όχι η κατάκτηση μιας αόριστης πνευματικότητας. Εσείς μάλλον έχετε μπερδέψει το τι ακριβώς πιστεύετε...
    Ισχυρίζεστε ότι είστε χριστιανός και διακηρύττετε ότι ο Θεός όπως τον αντιλαμβάνεστε, δηλαδή ως ένα ακαθόριστο όν ως φαίνεται, αποκαλύπτεται ή ''ανοίγεται'' σε οποιονδήποτε ανεξαρτήτως θρησκείας ενώ βρίσκεται σε πλάνη, δηλαδή εκτός Ορθοδόξου αλήθειας;;Ο '''Αλλάχ'' λοιπόν μπορεί να εμφανίζεται ως ο αληθινός Θεός και σε κάποιον καλοπροαίρετο μωαμεθανό;;; Ενδύετε τις αλλόκοτες για τον χριστιανισμό τοποθετήσεις σας με έναν μανδύα ψευδοχριστιανισμού που δεν έχει κανένα αγιογραφικό ή αγιοπατερικό έρεισμα αλλά μάλλον όπως υποψιάζομαι δεν θεωρείτε θεόπνευστη ούτε την Αγία (ειδικά την Παλαιά Διαθήκη) ούτε αξιόπιστους τους Αγίους και Θεοφόρους Πατέρες της Εκκλησίας μας.
    Αυτά που εκθέτετε ως απόψεις είναι μια μίξη οικουμενισμού, της αντίχριστης πανθρησκείας που μας πλασάρεται από την ΝΤΠ και αποκρυφισμού-εσωτερισμού, πάντως σε καμία περίπτωση δεν σχετίζονται με την Ορθόδοξη πίστη και Ευαγγελική διδασκαλία.
    Τέλος, αγάπη και ειρήνη άνευ Χριστού και εκτός της Εκκλησίας Του δεν μπορούν να ευημερήσουν γιατί η ίδια η ΑΓΑΠΗ, ΕΙΡΗΝΗ και ΑΛΗΘΕΙΑ είναι μόνο ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ και η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ως επιβιώνει ανά τους αιώνες ανόθευτη και άμωμη!Σήμερα βέβαια αλώνεται από τον οικουμενισμό αλλά δόξα τω Θεώ επιβιώνει από ανθρώπους που εσείς αποκαλείτε φανατικούς και πωρωμένους....αλλά πύλες άδου ου καταισχύσουσιν αυτήν!

    Καλό απόγευμα να έχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητό ιστολόγιο θα σας παρακαλούσα να μην αναρτώνται σχόλια σε greeklish.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας παρακαλώ, νομίζω δεν θα πρέπει να δεχόμαστε αυτή την γραφή, είναι απαράδεκτο. όποιος θέλει να γράψει, ας σεβαστεί την ελληνική γλώσσα, αλλιώς να γράψει σε κάποια άλλη γλώσσα. Αυτό είναι απαράδεκτο. Και από τα λίγα που κατάλαβα, γιατί ίσως αρνούμαι να υποβιβάσω το επίπεδο της ελληνικής γλώσσας διαβάζοντας γκρίκλις, θα έλεγα πως δυστυχώς και το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ανάρτησης δείχνει άνθρωπο ο οποίος αδικαιολόγητα, παρά την πληθώρα πηγών και μαρτυριών αρνείται να δει, ου με πείσεις καν με πείσεις είναι. Κρίμα στην εποχή μας, και μάλιστα να λένε ότι είμαι και χριστιανός ορθόδοξος, πόρω απέχει τούτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητὲ ἀναγνώστη, σᾶς ἐνημερώνουμε ὅτι τὸ ἱστολόγιό μας ἀποδέχεται ὡς ὀρθὴ μόνον τὴν ἱστορικὴ ὀρθογραφία, ἡ ὁποία, σὺν τοῖς ἄλλοις, περιλαμβάνει τόνους καὶ πνεύματα. Γιὰ τεχνικοὺς λόγους καὶ ἐπειδὴ οἱ νεώτεροι ἡλικιακῶς συνεργάτες μας δὲν ἔχουν διδαχθῆ τὴν ἱστορικὴ ὀρθογραφία, ἡ πλειονότης τῶν ἀναρτήσεών μας εἶναι γραμμένη στὸ λεγόμενο «μονοτονικό». Ὅσον ἀφορᾷ τὰ γκρήκλις, συμφωνοῦμε ἀπολύτως μαζί σας καὶ ἀπὸ αὐτὴν τὴν στιγμή, τὰ σχόλια μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες θὰ διαγράφωνται βάσει τῆς ἐνημερώσεως, τὴν ὁποία τοποθετήσαμε στὸ τέλος τῶν σχολίων. Σᾶς εὐχαριστοῦμε θερμῶς γιὰ τὴν ὑπόδειξι!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!