Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Μ Α Γ Α Ρ Ι Σ Α Ν ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΣ! ΟΙ ΒΡΩΜΟΜΟΥΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΛΛΟ-ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ!

ΣΚΟΠΙΜΩΣ, ΣΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ!!!
ΟΙ ΑΝΙΕΡΟΙ ΠΑΝΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ...




ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΑΝΙΕΡΟ! Μάς βρίσκουν 'μιά ζωή' χλιαρούς και  «μπόσικους» τους (εκάστοτε) κυβερνώντες στην Ελλάδα, οπότε οι Τουρκαλάδες προκαλούν αδιάκοπα!
Έτσι, μετά την θεωρητική και την πρακτική (με καθημερινές ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ μαζικές παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου…) αμφισβήτηση της ελληνικότητος του Αιγαίου, προχώρησαν σε μια νέα πρόκληση, αυτή τη φορά στην Αγιά Σοφιά, με προσευχή και ανάγνωση στίχων του Κορανίου!!!...

Αποτέλεσμα εικόνας για αγια Σοφία ΜΟΥΛΑΔΕΣ



Σχετική εικόνα

Μάλιστα, όλα αυτά συνέβησαν παρουσία του επικεφαλής της Διευθύνσεως Θρησκευτικών Υποθέσεων της τουρκικής πρωθυπουργίας και μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση της Τουρκίας!

Επιπλέον, η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων ανήρτησε στο 'Twitter'  σχετικό βίντεο, για να δείξει ότι υπήρχε η ...πλήρης κάλυψη της τουρκικής κυβερνήσεως στην προκλητική αυτή ενέργεια.

Και δεν είναι βεβαίως η πρώτη φορά, που συμβαίνει κάτι τέτοιο (επί των ημερών της «πρώτης φοράς Καμμενοαριστερά», καθώς το ίδιο είχε συμβεί και πέρυσι...

(Η προσευχή μεταδόθηκε σε απευθείας μετάδοση σε μία μεγάλη νύχτα για τους Τούρκους, τέσσερις μέρες πριν το Μπαϊράμι. Πρόκειται για κάλεσμα των μουσουλμάνων σε προσευχή (sahur) που γίνεται τα βράδια κατά την διάρκεια του ιερού μήνα).


[ΤΑ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΑ "ΝΕΡΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ" ΚΑΙ ΧΛΙΑΡΟΤΑΤΑ "ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ" ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ "ΜΑΣ" ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙ ...'UNESCO' ΚΑΙ "ΜΟΥΣΕΙΟΥ", ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ...

ΜΟΝΟΝ ΓΕΛΙΑ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕ ΨΕΥΔΟ-ΑΤΑΚΕΣ...

ΟΠΩΣ λ.χ.ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ. 
ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ...ΨΙΧΑΛΕΣ!

ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ...]

Συντακτική ομάδα "Ιωάννου Καποδίστρια"

2 σχόλια:

  1. Αυτό που με ανησυχεί και με έχει θορυβήσει είναι το ''νταβατζιλίκι'' - ας μου επιτραπεί η έκφραση -
    της UNESCO ως προς τα επονομαζόμενα, σύμφωνα με αυτή, μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς.Στην ουσία η ανθρωπότητα έχει εκχωρήσει στο όνομα μιας παγκοσμιοποιημένης συνύπαρξης των λαών πολιτιστικά μνημεία και ορθόδοξους ναούς και τόπους (Άγιον Όρος) στην UNESCO, η οποία το παίζει προστάτης της οικουμένης και εγγυήτρια μιας παγκόσμιας ειρήνης που ποτέ δεν επιτυγχάνεται, μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.Αργότερα λοιπόν όταν και αν επιτρέψει ο Θεός να καταστήσουν το Άγιον Όρος κοσμικό προορισμό πολιτιστικής αξίας καταργώντας το άβατο και την έννοια της μοναστικής πολιτείας, δεν θα μπορεί κανείς να αντιδράσει γιατί εμείς δεν θα έχουμε λόγο ως χριστεπώνυμο πλήρωμα αλλά θα προέχει η πολιτιστική του αξία την οποία θα διαφυλάσσει η UNESCO γκρεμίζοντας και το τελευταίο προπύργιο της Ορθοδοξίας.Αισχροί νεοταξίτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και κάτι ακόμα...Ο ''κύριος'' Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι τέτοιες αυθαίρετες κινήσεις όπως το συγκεκριμένο περιστατικό στην Αγία Σοφία δεν βοηθούν στον διαθρησκευτικό διάλογο...Υπέρμαχος της πανθρησκείας λοιπόν ο κεχρισμένος από τον διεθνή σιωνισμό ''κύριος'' Μητσοτάκης.Το επισημαίνω μήπως τυχόν τον ψηφίσουν τίποτα χριστιανοί πατριώτες πάλι και κλαίγονται μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!