Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Μά, τους ..."παρεξηγήσαμε". Ήταν "απλώς" σε ...διάσταση! Και δεν το ..."ήξεραν"!


Σχετική εικόνα

Η κίνηση του Κούλη Μητσοτακούλη, να ΜΗΝ συμπεριλάβει στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» που κατέθεσε, τις οικονομικές δραστηριότητες της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, για την περίοδο που τελούσαν σε διάσταση, αναμένεται πως θα κριθεί ...σύννομη.
Έτσι, η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στο αρχείο...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΑ ...ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ;
Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;
Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΥΛΗΣ ΑΣΤΕΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την σημερινή συνεδρίαση της 'Επιτροπής Πόθεν Έσχες' της Βουλής, η εισήγηση του ανώτατου δικαστικού, που μετέχει σε αυτήν ως εκπρόσωπος του Συμβουλίου της Επικρατείας, ανέφερε πως, βάσει νόμου, οι πολιτικοί ΔΕΝ υποχρεούνται (...) να συμπεριλαμβάνουν στην δήλωση περιουσιακής καταστάσεως τον/την εν διαστάσει σύζυγό τους, για όσο διάστημα διαρκεί η διάσταση.

Σχετική εικόνα
Η ...ΔΙΑΣΗΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΡΟ ΕΤΩΝ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΟΠΟΥ Ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ (ΚΑΙ ΦΥΓΑΣ!) ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΤΗΣ 'SIEMENS',
ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑΣ
ΛΙΑΝ "ΙΛΑΡΗΣ" ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Κοινοβουλευτικές πηγές πάντως, θέλουν την Επιτροπή να επιθυμεί να εξετάσει περαιτέρω (;) το ακριβές χρονικό διάστημα (;) πριν και μετά την διάσταση, κατά το οποίο ο νόμος επιτρέπει την μη συμπερίληψη του/της συζύγου στην δήλωση πόθεν έσχες...

Σχετική εικόνα


Συντακτική ομάδα "Ιωάννου Καποδίστρια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!