Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΟΤΑΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ "ΜΑΣ" ...'Μ Π Ο Υ Κ Α Λ Α '!!! (Ο ΙΩ.ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Α Ρ Ν Η Θ Η Κ Ε να εξαθλιώσει τους Έλληνες!)

ΑΝ ΜΕΛΕΤΟΥΣΑΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕΤΑΞΑΣ ΙΩ.

Στις 15 Ιουνίου του 1939, (πέρασαν 78 χρόνια!) δημοσιεύτηκε στο φύλλο 77,  η απόφαση '31' του Δικαστηρίου Διεθνούς Δικαίου της Χάγης, που δεχόταν την άποψη της Ελληνικής κυβερνήσεως (του Εθνικού Ηγέτου Ιωάννου Μεταξά), που επικαλούνταν την «αρχής τής δημοσιονομικής αδυναμίας» και έβαζε σε προτεραιότητα τις ΑΝΑΓΚΕΣ των πολιτών της Πατρίδος μας, έστω κι αν αυτό ήταν εις βάρος των πιστωτών. 

Αποτέλεσμα εικόνας για η άρνηση ΜΕΤΑΞΑ να πληρώσει την βελγική Τράπεζα

Αποτέλεσμα εικόνας για SOCIETE COMMERCIALE DE BELGIQUE

Το δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της Βελγικής Τραπέζης «Societe Commerciale De Belgique», που ζητούσε να ....πληρωθεί.

Αποτέλεσμα εικόνας για nestor kirchner
O ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΝΕΣΤΩΡ ΚΙΡΧΝΕΡ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ
ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ, ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΕ ΤΟ "ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ" ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΙΩ.ΜΕΤΑΞΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ
ΠΟΣΑ ΠΟΥ ...ΔΕΝ ΕΙΧΕ!
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


ΕΤΣΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ* ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ  ...ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ! (ΕΝΑ & ΕΝΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ!)

[*Όπως θα επιβαλλόταν να γνωρίζουμε ΟΛΟΙ οι Έλληνες, ο Ιω.Μεταξάς δολοφονήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι στην Κηφισιά, με παρόντες(!) την οικογένειά του, απο ένεση Αρχιάτρου του Αγγλικού Βασιλικού Ναυτικού, που ήλθε με ειδική πτήση απο το Κάϊρο το πρωΐ και έφυγε ...αυθημερόν!

Σχετική εικόνα

Αρρώστησε, μετά απο μία δεξίωση της αγγλικής πρεσβείας, στην οποία ΚΑΚΩΣ έφαγε... Τον αρχίατρο, τον έστειλλαν οι Άγγλοι, για να ..."βοηθήσει" τον Μεταξά! 
Ήταν 29η Ιανουαρίου 1941.

Αποτέλεσμα εικόνας για θανατος Μεταξά

Μάρτυς επίσημος & μοναδικός του γεγονότος αυτού, η εφημερίδα 'Βραδυνή' και ΜΟΝΟΝ αυτή, που το κατέγραψε! Πρωτοσέλιδα...]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

3 σχόλια:

  1. Μη ξεχνάτε οι Αγγλοι πάντα ήταν φίλοι μας (και οι Γάλλοι). Εχθροί μας είναι μόνον οι Γερμανοί που τόλμησαν να αντισταθούν στους εβραίους. Αυτό να είναι πάντα χαραγμένο στην μνήμη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν ασπαζώμαστε αυτές τις θεωρήσεις. Η διαρκής 'ταφόπλακα' της Ελλάδος υπήρξε η Αγγλία, με διαφόρους και αγνώστους τρόπους (δόλιους πάντα) και παρεμβάσεις κάθε τύπου και είδους.
      Από "κοντά" και η Γαλλία.
      Όσο για την Γερμανία που "αντιστάθηκε", απαιτείται πάρα πολύ ΜΕΛΕΤΗ, για να οδηγηθείτε στην εντελώς ΑΝΤΙΘΕΤΗ άποψη, απο αυτήν που γράφετε...

      Διαγραφή
  2. Πριν από το Μεταξά,η φίλη μας Αγγλία είχε φροντίσει και για τον Ιωάννη Καποδίστρια. Ψάξτε το.Ας μην ξεχνάμε το καλό που μας έκαναν στη Δύση ξεκινάει από πολύ παλαιότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!