Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ (!!!) ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ...


Αποτέλεσμα εικόνας για saudi arabia football team with australian team
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ! ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΕΙ...


Μπορεί για τα μάτια του - απληροφόρητου - κόσμου οι μοναρχίες του Κόλπου να «έδειξαν» ως κράτος-τρομοκράτη το Κατάρ, αλλά και αυτοί δεν πάνε ΔΙΟΛΟΥ πίσω!

Έτσι, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνος Σαουδικής Αραβίας – Αυστραλίας, για τα προκριματικά του 'Μουντιάλ 2018' και με την σύμφωνη γνώμη της Ασιατικής Ομοσπονδίας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της πρόσφατης τρομοκρατικής επιθέσεως του Λονδίνου, με τους Σαουδάραβες να αρνούνται να τιμήσουν την μνήμη των θυμάτων!
Αποτέλεσμα εικόνας για saudi arabia football team with australian team

Και την ώρα του ενός λεπτού σιγής, οι Σαουδάραβες επέλεξαν να πάρουν τις θέσεις τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ όσοι ποδοσφαιριστές τους ήταν στον πάγκο, παρέμειναν ...καθισμένοι!

Αυτή η εικόνα εξόργισε τους οπαδούς στην κερκίδα, αλλά και όσους έβλεπαν το παιχνίδι από την τηλεόραση, ενώ εκπρόσωπος της Αυστραλιανής Ομοσπονδίας αποκάλυψε, πως «οι Σαουδάραβες είχαν ενημερώσει από πριν πως δεν θα συμμετάσχουν, καθώς δεν συνάδει με την κουλτούρα τους»...

Σχετική εικόνα

Ωστόσο άλλες πηγές ανέφεραν, πως η Αυστραλιανή Ομοσπονδία όταν κατέθεσε το αίτημα της στην Ασιατική Ομοσπονδία, πήρε το 'ok' με την Σαουδική Αραβία να τονίζει, πως οι παίκτες της σεβόμενοι την συγκεκριμένη διαδικασία, θα αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο και θα επιστρέψουν για την έναρξη του αγώνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για saudi arabia football team with australian team

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, με τους παίκτες να παίρνουν θέσεις… μάχης και πλέον ο κόσμος ζητά την παραδειγματική τους τιμωρία…

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!