Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Η κυβέρνηση Alexis, ν ο μ ο θ έ τ η σ ε ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ! ΧΩΡΙΣ ...ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ! ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ...ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ (ΜΕΘΟΔΟ 'ΧΑΛΑΛ')!

(Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!)


ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ Σ.τ.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΟΖΩΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ!!!

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ (ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ) ΘΑΝΑΤΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΒΟΩΕΙΔΩΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΜΕΘΟΔΟ ΧΑΛΑΛ", ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ!
ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΙΛΜΑΚΙΑ ΣΤΟ 'ΥΟUTUBE',
ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ...
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']

Κυβέρνηση των τυράννων, που μετέρχεται  β ά ρ β α ρ α   μέσα και εναντίον…του λαού, αλλά και εναντίον των ζώων! Κάνοντας το χατίρι των ισλαμιστών, θέσπισε την μέθοδο 'χαλάλ' για την δολοφονία των ζώων χωρίς αναισθησία, επειδή έτσι το επιτάσσει το ..."έθιμο" των ισλαμιστών! 
Δηλαδή, σε αυτό τον τόπο θα ανατρέψουμε ήθη έθιμα, προαιώνιες συνήθειες για ...χάρη των ισλαμιστών!

Αποτέλεσμα εικόνας για σφαγή χαλαλ

Αποτέλεσμα εικόνας για σφαγή χαλαλ

Παρακάτω διαβάστε την προσφυγή και διαμαρτυρία, που κάνει για το θέμα η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία .
Κατατέθηκε Αίτηση της Ομοσπονδίας μας, ενώπιον του Συμβουλίου Επικρατείας κατά των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με σκοπό την ακύρωση της κοινής υπουργικής απoφάσεως, σχετικά µε τη σφαγή ζώων σε σφαγεία στο πλαίσιο λατρευτικών τύπων. 

Αποτέλεσμα εικόνας για σφαγή χαλαλ

Η απόφαση αυτή που ορίζεται σαν «καθορισμός συμπληρωματικών μέτρων για την εφαρμογή του ευρωπαϊκού κανονισμού /2009» στην πραγματικότητα και στην ουσία αποτελεί άμεση παρέκκλιση της εφαρμογής του εν λόγω κανονισμού.

Να σημειώσουμε ότι η χώρα μας έχει ιστορικό παραβιάσεως των ευρωπαϊκών οδηγιών σε σχέση με τα ζώα, ενώ το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με απόφασή του στις 10/09/2009 καταδίκασε τη χώρα μας εξ αιτίας των συστηματικών παραβάσεων των κανόνων των οδηγιών, σχετικά με την προστασία των ζώων κατά την μεταφορά και κατά την σφαγή, ή τη θανάτωσή τους, οι προειδοποιήσεις για παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις κλωβοστοιχίες κ.λ.π.

Αποτέλεσμα εικόνας για σφαγή χαλαλ
ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ  Γ Ε Λ Ο Υ Ν, ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ...

Με την προσβαλλόμενη Κοινή Υπουργική Απόφαση επιχειρείται να «νομιμοποιηθεί» κατά παράβαση του Συντάγματος, της Ενωσιακής Νομοθεσίας και του εθνικού μας νόμου, μία όλως βάρβαρη πρακτική θανάτωσης ζώων, στο πλαίσιο θρησκευτικών εκδηλώσεων και φυσικά χάριν της ”επενδυτικής” πολιτικής της κυβερνήσεως.

Αποτέλεσμα εικόνας για σφαγή χαλαλ

Παρά την προσπάθεια του υπουργείου, όπως ισχυρίζεται στο σχετικό προοίμιο της αποφάσεως, να καταδείξει, ότι πρόθεσή του ήταν, η εξασφάλιση της ευρυτέρας προστασίας των ζώων, στην πραγματικότητα με μια νέα νομοθετική διάταξη επιβεβαιώνει και επισφραγίζει την σφαγή των ζώων χωρίς αναισθησία, που θέσπιζαν άλλα παλαιότερα νομοθετήματα .

Με την πλήρως εμπεριστατωμένη νομικά αίτηση ακυρώσεως, αποδεικνύεται ότι πέραν του  β α σ α ν ι σ τ ι κ ο ύ   θανάτου ζώων ΧΩΡΙΣ αναισθησία και την παραβίαση και του εθνικού δικαίου, που  α π α γ ο ρ ε ύ ε ι    την σφαγή κατ αυτόν τον τρόπο, νομιμοποιούνται με την εν λόγω απόφαση και αντισυνταγματικές διαδικασίες, που καθιερώνουν «εξαιρέσεις» στην απόλαυση των δικαιωμάτων θρησκευτικής συνειδήσεως και ελευθερίας, υπέρ μιας θρησκευτικής μειονότητος, ενώ οι υπόλοιποι πολίτες, Έλληνες και μη, σε περίπτωση σφαγής χωρίς αναισθησία, θα υποστούν τις ποινικές και διοικητικές κυρώσεις του εθνικού μας νόμου, που μάλιστα είναι ιδιαίτερα υψηλές .

Σχετική εικόνα

Η Ομοσπονδία μας και οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, είναι αντίθετοι με τις πράξεις βίας κατά των ζώων και στόχο έχουν την προστασία τους απο τον βασανισμό, η αντίθεσή τους δε αυτή ουδεμία σχέση έχει με θρησκευτικές συνειδήσεις καi πεποιθήσεις, καταδικάζει δε τον βασανισμό, είτε προέρχεται απο χριστιανούς, είτε από μουσουλμάνους, ή εβραίους, ή από οποιαδήποτε άλλη θρησκεία.

Ευχαριστούμε τον Δικηγόρο Αθηνών κ. Βασίλη Παπαγεωργίου και την Δικηγόρο Βρυξελλών κα Ι. Κουφάκη για την αφιλοκερδή συμβολή τους και την συνεργασία τους στην προετοιμασία με το καλύτερο τρόπο, του δικογράφου της Αιτήσεως ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ της ανωτέρω περιγραφομένης υπουργικής αποφάσεως .

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία .

[Πηγή: http://indobserver.blogspot.gr/2017/07/blog-post_82.html
& φωτογραφίες απο το διαδίκτυο]

(Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ 'ΚΟΣΣΕΡ', ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ 'ΧΑΛΑΛ' ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΡΕΑΣ 'ΚΟΣΣΕΡ', ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ "ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ" ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ, ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ...)

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

8 σχόλια:

  1. Ἐκτός τῶν ἄλλων πού ὀρθότατα ἐπισημαίνετε γιά τόν φοβερόν πόνον τῶν ἀπροστατεύτων ζώων, χάριν τῶν βαρβάρων, θεωρῶ ἐπιπλέον ὅτι τό κρέας πού ἔχει προηγουμένως περάσει ἀπό λατρευτική μουσουλμανική ἤ Ἑβραϊκή τελετή εἶναι ὅπως τά ἀπαγορευμένα ἀπό τό ἱερόν Εὐαγγέλιον εἰδωλόθυτα. Ἔστω ὅτι εἶσθε προσκεκλημένος/η σέ τραπέζι. Πῶς θά γνωρίζετε ὅτι δέν θά φάγετε Χαλάλ ἤ Κοσέρ; Τίθεται, δηλαδή, καί θέμα Ὀρθοδόξου πίστεως. Νά σταματήσῃ αὐτό τό ΑΙΣΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ρ θ ό τ α τ η η επισήμανση...
    Σας ευχαριστούμε πολύ και είθε να ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΟΥΝ οι Έλληνες και γι' αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ. Χατζηνικολάου αποτύπωσε ακριβώς την σκέψη και τον προβληματισμό μου.Επίσης, σύμφωνα με την εν λόγω πιστοποίηση κατά τη διάρκεια της θανατώσεως του ζώου ο αρμόδιος σφαγέας επιβάλλεται να επικαλεστεί τον Αλλάχ και να πει την φράση ''αλλαχού ακμπάρ'', ξέρετε αυτή τη γνωστή που εκφωνείται πριν από κάθε σφαγή απίστου μη μωαμεθανού...Το 2003 με δημοσιευμένο έγγραφο που διέρρευσε στον ηλεκτρονικό τύπο ο Μουφτής Ξάνθης βεβαιώνει ότι τα κοτόπουλα της εταιρίας Πίνδος διαθέτουν την αντίστοιχη πιστοποίηση καθώς κατά τη διαδικασία σφαγής διαβάζεται μια συγκεκριμένη ευχή (βλ. http://redskywarning.blogspot.gr/2012/12/blog-post_14.html).Αντίστοιχα πιστοποιητικά έχουν εκδοθεί για μειονοτικούς κρεοπώλες στην Ξάνθη.Θα καταλήξουμε να καταναλώνουμε ειδωλόθυτα αν ήδη δεν το πράττουμε εν αγνοία μας και το χειρότερο είναι ότι οι πιστοποιήσεις χαλάλ και κοσέρ δεν αφορούν αποκλειστικά σε ήδη κρεάτων αλλά διευρύνονται σε όλα τα προς βρώση και πόση προϊόντα.Η χαλαλοποίηση και κοσεροποίηση των δυτικών κοινωνιών είναι φυσικά επόμενα του δόγματος της μονομερούς και επιλεκτικής πολυπολιτισμικότητας (στην πραγματικότητα του πολιτισμικού μαρξισμού) εις βάρος των συνηθειών και ηθών των γηγενών πληθυσμών που έστω και τύποις διέπονταν από την χριστιανική ηθική.Όπως προφήτευσε και ο Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν σαλός και μάλλον επαληθεύεται στις ημέρες μας άνοιξαν οι πύλες και εισέβαλλαν τα ρυπαρά έθνη και συμπληρώνω μεταφέροντας όλες τις αποκρουστικές συνήθειές τους και τους αξιακούς τους κώδικες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι παρεμβάσεις και οι επισημάνσεις σας, είναι πάντοτε γόνιμες και πλουτίζουν τον γενικώτερο διάλογο.
      Από την μία πλευρά, είναι ιδιαιτέρως ΘΕΤΙΚΟ, το να γίνεται λόγος και μάλιστα εκτενώς, για ένα θέμα, που δυστυχώς οι πολλοί αγνοούν, ενώ δεν ακούγεται ούτε ...'κίχ', απο τα αγρίως ΣΤΗΜΕΝΑ και κακώς λεγόμενα 'μαζικά μέσα' διαστρεβλώσεώς μας.
      Στο εξωτερικό είναι "γνωστά" τα ειδικώς "προετοιμασμένα" κρέατα και για τους μουσουλμάνους και για τους εβραίους, όπως και τα ειδικά σημεία πωλήσεώς τους...
      Από την άλλη, η απίστευτα "πονεμένη" και "καυτή" ΕΘΝΙΚΗ υπόθεση που λέγεται 'τουρκικός παράγων και Θρακικοί νομοί', όσο περνά ο καιρός θα χειροτερεύει.
      Με ευθύνη ανεξαιρέτως εποχής τών κυβερνήσεων "μας", με την περιέργως "Π Α Ρ Α Δ Ω Μ Ε Ν Η" από δεκαετίες μάλιστα συλλογιστική του κέντρου, ήτοι της κρατικής εξουσίας, απέναντι στην ανύστακτη τουρκική εξωτερική πολιτική και το (απερίγραπτα οργανωμένο & ΚΑΛΟΛΑΔΩΜΕΝΟ) εκεί τουρκικό προξενείο και τα αναρίθμητα ΟΡΓΑΝΑ του...
      Όσο για τον ΑΓΡΙΟ 'πολιτισμικό' μ α ρ ξ ι σ μ ό, είναι εξόχως λυπηρό, ότι "βρίσκει έδαφος", από την στιγμή που δεν παρουσιάζεται στοιχειοθετημένος ΑΝΤΙΡΡΗΤΙΚΟΣ λόγος και εδραιωμένη επιχειρηματολογία απο την 'altera pars', δηλαδή όλους εμάς τους Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς.
      Και την Εκκλησία ασφαλώς, γιατί για την πολιτική εξουσία άς μήν μιλήσουμε και "εκτραχυνθούμε"...(ΚΑΙ τα κόμματα να τα ...ξεχάσουμε, στην συντριπτική τους πλειονότητα).
      Τέλος, άν υποτεθεί ότι "τελειώνει" μία ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ διαστάσεων συζήτηση, για το τί συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο, κυρίως απο το 1974 και μετά, θα θέλαμε να συγχαρούμε την αγαπητή συνεργάτιδα ΚΑΙ για την αναφορά της στον Άγιο Ανδρέα τον 'διά Χριστόν σαλό', του οποίου οι εκπληκτικώς ΣΑΦΕΙΣ προφητείες, αντί να προβάλλονται και να διδάσκονται ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ από ά μ β ω ν ο ς, παραμένουν ίσως "προνόμιο ολίγων"!
      Επιτέλους άς ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ στις ρίζες μας, που ανέκαθεν ήσαν ΚΑΙ η αρχαιοελληνική γραμματεία ΚΑΙ η ορθόδοξη γραμματεία των Πατέρων της Εκκλησίας. Από εκεί θα αντλήσουμε τα ΑΡΙΣΤΑ "εφόδια".
      ΑΝ αυτός ο λαός έψαχνε, αναζητούσε, μ ε λ ε τ ο ύ σ ε και δεν ΕΧΑΝΕ χιλιάδες ώρες στην ζωή του, με τις ασταμάτητα τροφοδοτούμενες ΑΝΟΗΣΙΕΣ & Σ Κ Ο Υ Π Ι Δ Ι Α, του κάθε τηλεοπτικού βόθρου, δεν θα είχαμε φθάσει εδώ που φθάσαμε...
      Σε κάθε περίπτωση σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πολύ.

      Διαγραφή
  4. Αγαπητέ αδελφέ οι άμβωνες είναι κεκονιασμένοι εδώ και δεκαετίες, έχουν σιγήσει επί σκοπού γιατί οι λυκοποιμένες και οι υποτακτικοί τους οδηγούν εκόντες άκοντες το ποίμνιο προς τη σφαγή και την απώλεια (βλ. οικουμενισμός, χάραγμα) και όχι προς τον Σωτήρα Χριστό.Δεν τους συμφέρει ούτε η Αποκάλυψη ούτε οι προφητείες των Πατέρων γιατί καθρεφτίζονται οι ίδιοι σε αυτές οι οποίες αναφέρουν ότι ο κλήρος στα έσχατα θα είναι ο ασεβέστερος όλων και όντως είναι. Είμαστε ένας πνευματικά εγκαταλελειμμένος ή υπό ομηρία λαός που δεν λέει να ξυπνήσει από τον θανατικό λήθαργο στον οποίο έχει πέσει.Η Εκκλησία μας είναι πάντα διωκομένη και εσχατολογική καθώς αναμένει τον Ερχόμενο Χριστό θριαμβεύων αλλά απ'ότι δείχνουν τα πράγματα άλλον ερχόμενο αναμένουν οι ιεράρχες των επισήμων τοπικών Ορθοδόξων Εκκλησιών, τον αντιποιητή-σφετεριστή του Χριστού...Δυστυχώς μέρα με τη μέρα η ΝΤΠ εδραιώνεται όλο και περισσότερο με τη δική μας συναίνεση, φοβούμαι ανεπιστρεπτί πλέον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητή Χρύσα, συμφωνῶ μέ τά σχόλιά σου μέχρι τελευταίας κεραίας! Εἴθε νά γίνῃ τό θαῦμα, διότι περί θαύματος θά πρόκηται, καί νά ἐμφανισθῇ ἕνας ἀξιόπιστος Ἡγέτης μέ Ἑλληνορθόδοξο φρόνημα, τόν ὁποῖον θά μπορούσαμε ν' ἀκολουθήσουμε, νά ἐκδιώξουμε κλωτσηδόν τούς πολιτικούς καί θρησκευτικούς ψευδο-ηγέτας καί νά πάρουμε τήν Ἑλλάδα καί τήν Ἐκκλησία πίσω.

      Διαγραφή
    2. Ἀγαπητὲ κύριε Χατζηνικολάου, σᾶς εὐχαριστοῦμε θερμῶς γιὰ τὰ σχόλιά σας καὶ γιὰ τὴν αὐστηρὴ τήρησι τῆς ἱστορικῆς ὀρθογραφίας καὶ τοῦ ἱστορικοῦ τονισμοῦ, τὰ ὁποῖα γνωρίζετε σὲ ἄριστο βαθμό. Θὰ ἦταν εὐχῆς ἔργον νὰ εἴχαμε ὁλόκληρη τὴν ἱστοσελίδα μας σὲ αὐτὴν τὴν μορφή, ἀλλὰ δὲν τὸ ἔχουμε καταφέρει ἀκόμη γιὰ τεχνικοὺς λόγους. Ἕνα ἀκόμη πρόβλημα (ὄχι τυχαῖο βεβαίως), εἶναι ὅτι οἱ περισσότερες συσκευὲς δὲν ὑποστηρίζουν τὸν ἱστορικὸ τονισμὸ καὶ ἐπὶ πλέον ὅτι στὴν θέσι τῶν τόνων (πλὴν βεβαίως τῆς ὀξείας) καὶ τῶν πνευμάτων ἐμφανίζουν τετράγωνα, καθιστῶντας ἔτσι τὸ κείμενο δυσανάγνωστο.
      Νὰ εἶσθε πάντα καλά!

      Διαγραφή
    3. Ἀγαπητοί συμπατριῶται, εἶναι πολύ παρήγορον ὅτι, ἐκτός τοῦ Ἑλληνορθοδόξου φρονήματός σας, ὑποστηρίζετε καί τήν Ἑλληνικήν γλῶσσαν, ἡ ὁποία τά τελευταῖα 40 χρόνια κακοποιεῖται. Ἡ ἀρχή τῆς κακοποιήσεως ἔγινε ἐπισήμως ἀπό τόν μασόνον Γ. Ράλλην, ὁ ὁποῖος τό 1977, ὡς "Ὑπουργός Παιδείας," κατήργησεν τήν καθαρεύουσαν, ἡ ὁποία εἶναι ἑνιαία (μέ τήν ἔννοιαν ὅτι ἔχει σωστόν καί λάθος) καί εἰσήγαγε τήν "δημοτικήν," δῆθεν χάριν ἁπλότητος. Στήν πραγματικότητα, ὅμως, ἡ "δημοτική" εἶναι πολύ δυσκολωτέρα (τοὐλάχιστον γιά ἐμᾶς πού ἐγαλουχηθήκαμε μέ τήν καθαρεύουσαν καί θέλουμε νά ὑπάρχῃ γλωσσική συνέπεια σ' αὐτά πού λέμε καί γράφουμε), ἐφόσον κατηργήθησαν οἱ κανόνες καί ὁ καθένας γράφει ὅ,τι θέλει! Μοῦ ἔχει τύχει πολλές φορές νά μήν δύναμαι νά ἐκφρασθῶ στήν "δημοτικήν," καθότι δέν γνωρίζω π.χ. πῶς θά πῶ στήν "δημοτικήν" τό "ἐπρόκειτο," τό "ἐθεωρεῖτο," τό "ἐπέκειτο," τό "ὑπέστην," τό "ὑφιστάμην" κ.κπ., οὔτε γνωρίζω ποιά ἐπιρρήματα ἐξακολουθοῦν νά ἔχουν κατάληξιν -ῶς καί ποιά ἔχουν "ἁπλοποιηθῆ," ὥστε νά λήγουν εἰς -α (π.χ. πῶς θά ποῦμε στήν "δημοτικήν" τήν φράσιν "αὐτός ἔπραξε κακῶς," μήπως "αὐτός ἔκανε κακά";) κ.λπ. Φυσικά, οἱ μασόνοι (=σατανισταί) μᾶς εἶπαν ψέματα, ὅτι τάχα ἁπλοποίησαν τήν γλῶσσαν. Ὁ πραγματικός λόγος ἦτο νά μᾶς ἀποκόψουν ἀπό τίς ρίζες μας. Αὐτό τό διαπιστώνουμε καθημερινῶς στίς νεώτερες γενιές, ἀλλά καί στούς ἴδιους τούς ἑαυτούς μας! Ὡς μαθητής Γυμνασίου (1967-1973), διάβαζα τό Εὐαγγέλιον ἀπό τό πρωτότυπον, ἐνῷ τώρα προτιμῶ τήν μετάφρασιν, καθότι ἔχω ξεχάσει πολλές λέξεις τῆς ἀρχαίας Ἑλληνικῆς. Τό θέμα εἶναι τεράστιον.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!