Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΕΚΧΩΡΗΣΕ η Ελληνική Δημοκρατία στο Ισραήλ, την ΕΘΝΙΚΗ Κ υ ρ ι α ρ χ ί α της; Ναί, ή όχι;


Αποτέλεσμα εικόνας για ISRAELI AIRFORCE


(Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ - ΤΑΧΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΤΑΧΑ;...)
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ (μένοντας  ά φ ω ν ο ι !) ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
"Από τις 4 Ιουλίου μέχρι και τις 14 Ιουλίου, σχεδόν ολόκληρη η περιοχή του FIR Αθηνών, νότια της Κρήτης και ανατολικά μέχρι τα όρια με το FIR Λευκωσίας, δεσμεύτηκε για άσκηση της ...Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας! 

Αποτέλεσμα εικόνας για ISRAELI AIRFORCE

Με την ΝΟΤΑΜ υπ.αριθμ. Α1607/17 η περιοχή (απεικονίζονται στο χάρτη) που βρίσκεται μέσα στις συντεταγμένες που αναφέρονται, θα είναι δεσμευμένη για άσκηση της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας, από τις 4 μέχρι τις 14 Ιουλίου και καλούνται ΟΛΑ τα αεροσκάφη που δεν μπορούν να πετάξουν από άλλη διαδρομή, να λάβουν ειδική άδεια."

[πηγή: 'ισχύς']
---------------------------------------------

OYΣΙΑΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΟΣ "ΙΣΧΥΣ": 

12 Ν.Μ ΛΕΕΙ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΓΑΥΔΟΥ. (ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ 10 ΜΙΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙ. ΟΧΙ 12 ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. (ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΗΣ, 6 Ν.Μ). ΣΤΑ 12 Ν.Μ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΤΟ FIR. 
ΑΥΤΟ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ. 
ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ FIR ΘΑ ΕΚΤΕΙΝΟΤΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΝ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟ ΩΣ ΤΟ ΝΟΤΙΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ... 

ΤΟ FIR ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΕΞΩ ΤΗΝ ΓΑΥΔΟΠΟΥΛΑ. ΑΡΑΓΕ ΣΕ ΠΟΙΟ FIR ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΗ; 
ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ; 
TO FIR (ΚΑΘΕ FIR, ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ) ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ-ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣTHN ΑΟΖ ΤΗΣ, ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. (ΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΓΑΥΔΟΠΟΥΛΑ ΩΣ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΑΟΖ; ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.

Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FIR, ΑΛΛΑ Η ΑΟΖ. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΟΖ Η ΑΣΚΗΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ. ΤΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΥΡΙΩΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ. 
ΓΙΑΤΙ; 
ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΩΣ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΕΣ, ΟΧΙ ΧΩΡΟΥΣ. 
ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ-ΠΑΙΡΝΕΙ-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΘΕΛΕΙ, ΑΠΛΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ..."ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ". 
ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ-ΧΩΡΟΥ, ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΕΞΕΠΕΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΤΩΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. 

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ. Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ (ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ) ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ. 
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΞΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ; 
ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΗΘΕΝ ΣΟΒΑΡΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΑ, ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ) ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΜΕ. 
 ΑΥΤΟΙ, ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ...ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ. 

ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ ΠΡΑΤΤΕΤΕ. 
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΩ@ΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ. 
ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΥΠΙΚΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

3 σχόλια:

  1. Δεν θα ήθελα να προβώ σε δυσοίωνη σεναριολογία αλλά είχα διαβλέψει ότι κάτι σκοτεινό πάλι ετοιμάζουν οι Εβραιοσιωνιστές μετά την επίσκεψη του Νετανιάχου στην Θεσσαλονίκη.Κατά την γνώμη μου δεν πήγε καθόλου τυχαία στην συμπρωτεύουσα και οι τότε δηλώσεις του στον Παπαχελά περί παροχής βοήθειας του Ισραήλ σε ενδεχόμενη μελλοντική κρίση την οποία θα διέλθει η Ελλάδα και η επιδίωξη μιας στενότερης συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών, με προβληματίζουν ανησυχητικά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέν είμεθα σπουδασμένοι γεωστρατηγικοί αναλυτές.
      Απλώς έχουμε γνώση της Ιστορίας, έως έναν βαθμό...
      Το πρώτο πράγμα όμως που μάς έρχεται στον νού, μετά τα γραφόμενά σας, είναι ...νηστεία και προσευχή!
      Αμέσως μετά, στενή παρακολούθηση των "σ η μ ε ί ω ν".
      Των όποιων "σ η μ ε ί ω ν"...
      Εμείς οι Έλληνες διαθέτουμε ΠΙΣΤΗ.
      Και ε λ π ί δ α στον Χριστό!
      ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.
      ('Εν άλλαις λέξεσιν', 'φοβού τους ...Παπαχελάδες καί ότι λέγουσιν & πράττουσιν'...)

      Διαγραφή
    2. Aκριβώς αυτό μας προτρέψατε πρέπει να κάνουμε, νηστεία και προσευχή ωσάν τους Νινευίτες μήπως και μας ελεήσει ο Φιλεύσπλαχνος Θεός και μας προφυλάξει με την Χάρη Του!!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!