Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ..."ΠΕΤΑΧΘΕΙ" διακόπτωντας ο Φίλης; Έγινε χ α μ ό ς! (Καί ακούσθηκαν ΚΑΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!)



Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ "ΠΟΝΕΜΕΝΑ" ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 1974 στήν Βουλή ΤΡΙΠΛΟ-ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ξενόφερτο "ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ"!
ΤΗΣ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΚΑΙ ...ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ  Α Π Ο Τ Υ Χ Η Μ Ε Ν Η Σ  ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ!
----------------------------------------------

[ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ', ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ "ΦΥΣΙΚΟ", ΘΑ ΤΟ ΘΑΨΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!]

Αποτέλεσμα εικόνας για κυπρος δεν ξεχνω 1974



Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για κυπρος δεν ξεχνω 1974

Ουσιαστική και ιστορικώς ορθή απάντηση στα παραμύθια της αριστεράς και της ψευδοδεξιάς για όσα διαδραματίστηκαν στην Κύπρο το 1974, έδωσε από του βήματος Βουλής, ο αρχηγός της 'Χ. Α.', Ν.Γ.Μιχαλολιάκος.

Αποτέλεσμα εικόνας για νικος μιχαλολιακος

Ίσως για πρώτη φορά στην αίθουσα της Ολομελείας, ακούσθηκε η ιστορική αλήθεια για την Κυπριακή τραγωδία, από στόματος του Γ.Γ. της 'Χ.Α.', ο οποίος απαντώντας στον μαρξιστή και παντοειδώς  α π ο τ υ χ η μ έ ν ο  πρ. υπουργό Φίλη 

Σχετική εικόνα

που κραύγαζε διακόπτωντας τον ομιλητή, πως η Χούντα πρόδωσε την Κύπρο, δήλωσε τα εξής, προκαλώντας... 
την εκκωφαντική ΣΙΩΠΗ των «δημοκρατών»: 


Αποτέλεσμα εικόνας για κυπρος δεν ξεχνω 1974

«Επί ημερών Χούντας, οι Τούρκοι κατείχαν το 3% του κυπριακού εδάφους. 

Επί μεταπολιτεύσεως, με τον Αττίλα II, κατέλαβαν το 36%, όταν η 'Νέα Δημοκρατία' δια του Καραμανλή, δήλωνε - ΔΙΧΩΣ ΑΙΔΩ! - πως η Κύπρος ...κείται  μ α κ ρ ά ν » !!!


Σχετική εικόνα

Τα ονόματα των προδοτών της Κύπρου, ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν γνωστά στον Ελληνικό Λαό, ανέφερε ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, συμπληρώνοντας πως την απόσυρση των 2 υποβρυχίων από την Κερύνεια, την διέταξε ο τότε Α/ΓΕΝ Πέτρος Αραπάκης, τον οποίο η μεταπολίτευση τιμούσε ως ...επίτιμο προσκεκλημένο στις επετείους "αποκαταστάσεως" της Δημοκρατίας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για Α/ΓΕΝ  ΑΡΑΠΑΚΗΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ



http://www.istorikathemata.com/2012/07/type-209-1974.html)

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"


1 σχόλιο:

  1. Είναι εξόχως ΛΥΠΗΡΟ, ότι η πλειονότης των Ελλήνων, δεν ΚΑΙΓΕΤΑΙ όπως παλαιότερα για τα ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ.
    Αυτοί οι ξενόφερτοι και ΕΤΕΡΟΦΩΤΟΙ που κινούν τα νήματα απο το 1974 και μετά κυρίως, ΕΠΕΤΥΧΑΝ να "πολτοποιήσουν" την ψυχοσύνθεση των Ελλήνων πολιτών, προωθώντας και προβάλλοντας 1.002 ΑΝΟΗΣΙΕΣ και ανούσια πράγματα, ως ΔΗΘΕΝ "ενδιαφέροντα", ή τάχα "επείγοντα" για να τα αποκτήσουν οι πάντες...
    Άν θυμηθούμε, ότι στις δεκαετίες του '50 & του '60, είχαμε νεκρούς σε διαδηλώσεις στην Αθήνα, για το Κυπριακό, θα καταλάβουμε το νόημα των ανωτέρω λεγομένων.
    Σήμερα;
    Σήμερα, το να προσπαθείς να μιλήσεις και μάλιστα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ με στοιχεία, με ονόματα και όχι επιδερμικά, για το Κυπριακό, για το Βορειοηπειρωτικό, για τήν Ίμβρο, τήν Τένεδο (πόσοι ξέρουν ΠΟΥ είναι;), για τις ΑΛΥΤΡΩΤΕΣ πατρίδες της Ιωνίας και ΟΧΙ μόνον, μοιάζει σάν να εξηγείς ...Αστροφυσική και Μηχανική των Ουρανίων Σωμάτων!
    Καί όμως οι Έλληνες υπήρξαμε ΜΑΧΗΤΕΣ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ!
    Υποχρεούμεθα να παλέψουμε και να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ αυτήν την ΑΠΕΡΑΝΤΑ Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Η Μ Ε Ν Η κατάσταση.
    Μέ κάθε πρόσφορο τρόπο.
    Ειδ΄άλλως;
    ΚΡΙΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!