Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Ο Νόμος (στην Ελλάδα) π ρ ο σ τ α τ ε ύ ε ι τους ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! Διαβάστε τί ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ έπαθε ένας πατέρας!!!!


ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΜΗΝ "ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΘΕ", ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ.
ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ...ΠΑΘΟΝΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ...ΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!


(ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΑ; 
Η ...ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ! 
ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ; "ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ"; ; ;)
Γνώρισα τον κ. Καράμπελα, ιατρό στο "Τζάνειο" νοσοκομείο, ο οποίος μού διηγήθηκε το δράμα του. Συγκεκριμένα, πριν από λίγα χρόνια, ένοπλοι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του. Ο ίδιος απουσίαζε και μέσα στο σπίτι βρίσκονταν ο γιος του και ο σκύλος του, ένας γερμανικός ποιμενικός...
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ

Όταν οι ένοπλοι διαρρήκτες κινήθηκαν απειλητικά προς το παιδί, ο σκύλος μπήκε μπροστά για να το προστατεύσει. Οι διαρρήκτες προσπάθησαν να παρακάμψουν βιαίως το παιδί και το σκύλο, προκειμένου να ληστέψουν το σπίτι. Τότε ο σκύλος ΟΡΜΗΣΕ στον ένα διαρρήκτη με σκοπό να τον απομακρύνει και ΠΕΤΑΞΕ τον άλλον, κάτω από την σκάλα!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ

Ο ένας διαρρήκτης, όσο τραυμάτιζε τον σκύλο με ένα ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ, δέχθηκε πλήγμα στην καρωτίδα από το πονεμένο ζώο και τελικά  κ α τ έ λ η ξ ε!

Ο άλλος διαρρήκτης τραυματίστηκε, καθώς έπεσε από την σκάλα του σπιτιού!

Σε μια ...ΣΟΒΑΡΗ χώρα, θα ερχόταν η αστυνομία και αφού εφαρμόζονταν οι συνήθεις διαδικασίες, ο εν ζωή διαρρήκτης θα καταδικαζόταν για διάρρηξη, οπλοκατοχή και απειλή κατά της ζωής...

Το ξαναγράφουμε! Σέ μία ...ΣΟΒΑΡΗ χώρα...
Στην Ελλάδα όμως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. 

Στην Ελλάδα, αν κάποιος διαρρήξει το σπίτι σου, δεν έχεις δικαίωμα να προστατέψεις ούτε τον εαυτό σου, ούτε την οικογένειά σου!

Αντιθέτως, το πλέον πιθανό είναι να καταλήξεις στα ...θυμαράκια (!!!) επειδή σε σκότωσε ο διαρρήκτης, είτε στην φυλακή, επειδή σκότωσες, ή τραυμάτισες (εσύ ή το σκυλί σου, δεν έχει σημασία) τον δράστη. 

Έτσι συνέβη και στην περίπτωση του κ. Καράμπελα, μολονότι ο ίδιος απουσίαζε από το σπίτι του. Ο κ. Καράμπελας, αφού έπεσε θύμα ειρωνείας και χλεύης από την πρόεδρο του δικαστηρίου, κ α τ α δ ι κ ά σ θ η κ ε    σε 4 χρόνια  Φ Υ Λ Α Κ Ι Σ Η !!! 

Ο διαρρήκτης που επέζησε, ο οποίος θα μπορούσε να είχε σκοτώσει τον γιο του κ. Καράμπελα, ΟΧΙ μόνο δεν καταδικάστηκε, αλλά άσκησε και ...α γ ω γ ή ζητώντας ...α π ο ζ η μ ί ω σ η (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) επειδή κατά την ληστεία τραυματίστηκε και δεν θα μπορούσε στην συνέχεια να ...εργαστεί, δηλαδή να ΚΛΕΒΕΙ σπίτια!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ

Δεν μπαίνω σε διαδικασία να περιγράψω την οικονομική και ψυχική ταλαιπωρία του ιατρού με όλο αυτό που συνέβη.
Ο νόμος προστατεύει ξεκάθαρα τον εγκληματία. 
Τέλος. 

Κατέστρεψε τη ζωή ενός ευυπόληπτου πολίτου εις όφελος των εγκληματιών. 
Δυστυχώς, ο τρόπος με τον οποίο απονέμεται η δικαιοσύνη (ή και η αδικία) στην Ελλάδα κινείται στα όρια του  Π Α Ρ Α Λ Ο Γ Ο Υ ! ! !

Είναι αδιανόητο, το ότι οι πολίτες ΔΕΝ μπορούν να προστατέψουν τη ζωή τους, αφού το δικαίωμα στην αυτοάμυνα ...ΔΕΝ ισχύει.

Το μόνο θετικό από όλη αυτή την ιστορία είναι, ότι δεν συνέβη κάτι κακό στο παιδί του και ότι ο σκύλος του επέζησε, παρά τις 'κατσαβιδιές'.

Μάριος Μπρούσκος Στυλιανόπουλος 


&
http://www.eglimatikotita.gr/2017/07/blog-post_31.html]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. Φίλε μου,
    στ΄@ρχίδια του γιατρού η καταδίκη. Αυτός έχει γερό το παιδί του. Σε άλλο χρόνο, ο κατσαβιδάκιας μπορεί να μην είναι τόσο τυχερός και να πάει να δεί τον αποδημήσαντα φίλο του. Ή ο κ. δικαστής, μπορεί να δεί το έργο του Κούνδουρου, που από φιλεύσπλαχνος υπερασπιστής των παριών, έγινε διώκτης τους. Αφού πρώτα βέβαια τον περιποιήθηκαν καταλλήλως, αυτόν και τη γυναίκα του. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!