Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Σέ περίπτωση πού ἀκόμα ἀναρωτιόμαστε γιατί ἡ ἀνθρωπότητα ὁδεύει κατά διαβόλου...



Για όσους δεν παρακολούθησαν την περσινή αλλόκοτη, απόκοσμη, αποκρυφιστική παγανιστική τελετή- η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία και εγκαινίασε την διάνοιξη του μεγαλύτερου τούνελ στην ιστορία, το οποίο διέρχεται τις Ελβετικές Άλπεις, είναι μήκους 57χλμ. και κόστους που ξεπερνάει τα 11 δισεκατομμύρια ευρώ - την οποία παρακολούθησαν οι τότε αρχηγοί κρατών (όπως η Μέρκελ, ο Ολάντ, ο Ρέντζι κ.ά.) και όλο το οικονομικό, πολιτικό κατεστημένο εξ Ευρώπης και ολούθε, ας ξαναθυμηθούμε με τι ψυχαγωγούνται οι ελιτιστές και οι υποτακτικοί τους και σε ποιόν ψευδοθεό κλίνουν γόνυ… Σημειωτέον ότι το εν λόγω τούνελ συμβολίζει την ενοποίηση της Ευρώπης κατά της ανόδου του εθνικισμού και της λογικής των κλειστών συνόρων.
Επίσης, αυτές τις δηλητηριώδεις βαβυλωνιακές δοξασίες τους τις μπολιάζουν συστηματικά επί αιώνες σε όλες τις δομές κοινωνικοποίησης, εκπαίδευσης, ενημέρωσης, και διακυβέρνησής μας.

Παρακολουθήστε τα αίσχη τους:


Χρύσα Πολίτη

2 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Α Ρ Ν Ε Ι Τ Α Ι ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙ ΓΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ.
    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΩΝ "ΗΓΕΤΩΝ" ΣΤΗΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ Α Η Δ Ι Α Σ Τ Ι Κ Η ΕΚΕΙΝΗ "ΤΕΛΕΤΗ", ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΦΑΝΕΡΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ (ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΕΤΙ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ) ΚΟΣΜΑΚΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ "ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ" ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ...
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΤΗΣ 'ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ' & 'ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ', ΥΠΑΚΟΥΩΝΤΑΣ ΤΥΦΛΑ ΣΤΙΣ ΕΞΩΘΕΝ - ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ - Ο Δ Η Γ Ι Ε Σ.
    ΟΣΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΤΑΙ, ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, "ΣΤΥΛΩΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ" ΚΑΤΑ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΩΣ π.χ. Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΙΤΑΛΟΣ ΑΛΝΤΟ ΜΟΡΟ, Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΚΑΖΙΝΤΣΚΥ, "ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ", ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ "ΕΞΕΔΙΩΧΘΗΣΑΝ" - ΟΧΙ ΕΥΚΟΛΑ... - ΟΠΩΣ Ο ΑΓΕΡΩΧΟΣ ΓΑΛΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΝΤΕ ΓΚΩΛ.
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Ο Ν Ι Κ Η Τ Η Σ , ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο Χ Ρ Ι Σ Τ Ο Σ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά αδελφέ, ἐξῆλθε νικῶν καὶ ἵνα νικήσῃ!Η νίκη ανήκει στο Εσφαγμένο Αρνίον, τον Κύριό μας και αλίμονο σε εκείνους που είτε συνειδητοποιημένα είτε εκ δειλίας εμφορούμενοι Τον προδώσουν και Τον απαρνηθούν ...

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!