Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ο Βατοπεδινός (μακαριστός) :"Θα γίνει π ο λ ι τ ε ι α κ ή ανωμαλία"...


Αποτέλεσμα εικόνας για γερων ιωσηφ βατοπαιδινος

Βλέπουμε την αρχή των δεινών μας; 
Γ. Ιωσήφ: "Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία"!

Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, που κοιμήθηκε στο Άγιον Όρος, την 1η Ιουλίου 2009 μ.Χ., τα είχε δει - χάριτι Θεού - ΟΛΑ: 

Tην Οικονομική Κρίση, την Πολιτειακή Ανωμαλία, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις μαζικές Απολύσεις, την Φτώχεια, την σύντομη τουρκική επίθεση, την Ρωσική επέμβαση (με συντριπτικότατο τρόπο) επί της Τουρκίας...

Α Κ Ο Υ Σ Τ Ε με προσοχή, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΤΟΝΙΣΕΙ τότε:






[Πηγή:http://'hggiken.pblogs.gr']

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

5 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΗ ΜΟΝΑΧΟ ΙΩΣΗΦ ΤΟΝ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΚΟΔΟΞΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΙΩΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΕΜΨΥΧΟΥΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΚΥΗΣΕΩΣ.

    ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΦΑΥΛΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΡΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΚΡΑ ΓΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΦΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΛΟΥΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκφράζουμε την βαθιά μας λύπη, για τον τρόπο που επιλέξατε να εκφρασθείτε.
    Εμείς ΔΕΝ σχολιάσαμε ποτέ στο δικό σας ιστολόγιο κύριε, άν "πρέπει", πότε "πρέπει" και "πώς πρέπει" να γράφετε, ή να αναρτάτε ειδήσεις, ή να ..."κατεβάζετε" ειδήσεις, επειδή "έτσι κρίνουμε" εμείς...
    Άν σας δυσαρέστησε η ανάρτηση, δεν έχετε παρά, ή να πείτε ΕΥΠΡΕΠΩΣ τις ενστάσεις σας, ή να μήν μας ξαναδιαβάσετε.
    Όσο για τις προφητείες, θα φανεί σύντομα πόσο και πότε θα επαληθευθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αιρεσεις και Τα παραμυθια του ψευδοπροφήτη Ιωσηφ ειναι γεγονός.
    Αυτα που ειπε ο Ιωσηφ ειναι πληροφορίες απο τους φίλους πολιτικους της ΝΔ που επι των ημερων του εβγαζαν αναμνηστικες φωτό στο βατοπαιδι

    Κατα δευτερον ηταν επιθετικο το σχολιο, του Π.Τ. κι ας συμφωνω με αυτο που εγραψε






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ . ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΡΠΑΓΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΝ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ .

    ΘΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ .

    ΤΟ 2018 ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ . ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΞΕΡΟΥΝ .

    ΦΙΛΙΚΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  5. Για πρώτη φορά μετά από αιώνες, από τον καιρό του αιρετικού Βαρλαάμ του Καλαβρού, παρουσιάζεται αιρετική θέση περί της Θείας Χάριτος.

    Όπως τότε οι βαρλααμίτες θεωρούσαν το άκτιστον, θαβώρειον Φως, ως «χείρον νοήσεως», έτσι και ο π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός θεωρεί ότι «ο νους του ανθρώπου που είναι πρόσωπον και το καθ’ εικόνα και ομοίωσιν, είναι υπεράνω της Χάριτος», το οποίο αποτελεί ξεκάθαρα αιρετική και βλάσφημη διδασκαλία. Άλλες συνθήκες δυστυχώς ‘’επιτρέπουν’’ την ανενόχλητη προβολή της αιρετικής αυτής πλάνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!