Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ...ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΑ! 3 ΧΩΡΕΣ ΛΕΝΕ 'ΟΧΙ'! (Άς λέει "άλλα", το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο...)

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! 
ΑΣΦΑΛΩΣ!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...


Μπορεί το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να απέρριψε «ομοφώνως» (;) την προσφυγή της Σλοβακίας και της Ουγγαρίας, για να ΜΗΝ φιλοξενήσουν «προσφυγάκια» (ΑΚΟΥΤΕ ΣΤΟ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ;) στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος μετεγκατάστασης που επιβάλλει ποσοστώσεις στις χώρες μέλη της ΕΕ, αλλά οι χώρες αυτές (συν η Πολωνία) δεν προτίθενται να υπακούσουν «θέλουν δεν θέλουν»!

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Έτσι, ο Σλοβάκος πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο δήλωσε σχετικά:

«Η Σλοβακία σέβεται την απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου της ΕΕ να απορρίψει τις προσφυγές της ίδιας και της Ουγγαρίας κατά της μεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ, αλλά η αρνητική θέση της στις ποσοστώσεις για τους πρόσφυγες δεν θα αλλάξει. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να εκφραστεί η αλληλεγγύη με άλλους τρόπους από το να εξαναγκαζόμαστε να δεχθούμε μετανάστες από άλλες χώρες που δεν θέλουν έτσι κι αλλιώς να βρίσκονται εδώ».

Αποτέλεσμα εικόνας για foreign minister of Hungary
AKOYTE EΛΛΗΝΕΣ; ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΣΙΔΕΡΑ Ο (ΝΕΑΡΩΤΑΤΟΣ) ΟΥΓΓΡΟΣ ΥΠΕΞ!
ΠΟΥΘΕΝΑ
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Ακολούθησε η εθνική κυβέρνηση της Ουγγαρίας, με συνέντευξη τύπου του υπουργού Εξωτερικών Σιγιάρτο, που δεν ήταν τόσο… ευγενικός, όσο ο Σλοβάκος πρωθυπουργός, χαρακτηρίζοντας «απεχθή και ανεύθυνη» την απόφαση του ευρωδικαστηρίου:

Αποτέλεσμα εικόνας για HUNGARY FLAG
H OYΓΓΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΑΥΡΟΥΣ(!) ΚΑΙ ΤΟΥΣ
ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΥΣ!!!

«Η ουγγρική κυβέρνηση θεωρεί πως η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου είναι ΑΠΕΧΘΗΣ και ΑΝΕΥΘΥΝΗ!!! 
Η απόφαση αυτή θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και το μέλλον ολόκληρης της Ευρώπης. Η απόφαση βασίσθηκε σε πολιτικούς μάλλον, παρά σε νομικούς ή επαγγελματικούς υπολογισμούς.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η πολιτική βίασε τον ευρωπαϊκό νόμο και αξίες», πρόσθεσε. 
Η Ουγγαρία θα συνεχίσει να μάχεται κατά των υποχρεωτικών ποσοστώσεων, αν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συνεχίσει να θέλει να επιβάλει την εφαρμογή τους. Η αληθινή μάχη αρχίζει τώρα και θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα».

Σχετική εικόνα
ΘΑΡΡΑΛΕΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ!
ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΚΟΤΣΙΑ!
ΠΟΥ ΟΡΘΩΝΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΜΑ!

Και οι αρνήσεις ολοκληρώθηκαν με την πλευρά της Πολωνίας, η πρωθυπουργός της οποίας, Μπεάτα Σίντλο δήλωσε: «Ήμουν πεπεισμένη ότι το δικαστήριο θα λάμβανε μια τέτοια απόφαση, όμως αυτό ουδόλως αλλάζει την στάση της πολωνικής κυβέρνησης αναφορικά με τη μεταναστευτική πολιτική».

Αποτέλεσμα εικόνας για Polish FLAG

Παρατηρώντας την υπερήφανη στάση των τριών χωρών, δεν μπορούμε παρά να νιώσουμε απέραντη θλίψη! 
Θλίψη, γιατί οι Ηγέτες τους έχουν την τόλμη να υπερασπίζονται τα συμφέροντά των Πατρίδων και των Λαών τους, κόντρα στα κοράκια της 'Νέας Τάξεως Πραγμάτων', ενώ εμείς εδώ έχουμε ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ που λένε μονίμως «ναι σε όλα»!

Αθανάσιος Βασιλόπουλος

[Πηγή: 'εθνικισμός']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!