Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ (και κρατείται!) ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ 'ΔΙΑΣ', ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ!!!!



Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομικοί ΔΙΑΣ

(Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ -"αριστερής" νεοταξικής - ΕΛΛΑΔΟΣ! 
ΟΤΙ "ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ" ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ "ΠΑΙΔΙΑ"...)
Υπό κράτηση αστυνομικός της Ομάδας 'ΔΙ.ΑΣ' στο Α.Τ. Ακροπόλεως μετά από ...μήνυση (παραβάτου) αλλοδαπού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του 'bloko' αστυνομικός εκτελώντας την υπηρεσία του προσήγαγε τον αλλοδαπό στο Α.Τ., γιατί αρνείτο να δώσει τα στοιχεία του για έλεγχο.

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομικοί ΔΙΑΣ

Εκεί, ο αλλοδαπός γνωρίζοντας το γνωστό παραμύθι ..."διαμαρτυρήθηκε" και ζητώντας το κινητό του τηλέφωνο για να επικοινωνήσει, όπως είπε, με τους “οικείους”.

Όμως εκείνος παίρνοντας το κινητό, τηλεφώνησε στην 'άμεση δράση' και βεβαία σε ...δικηγόρο (ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟ-ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΣ "ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΣ"...) λέγοντας ότι υπήρξε "παραβίαση των δικαιωμάτων του" από τον αστυνομικό που τον προσήγαγε στο τμήμα (μια που δεν του σερβίρισαν έγκαιρα το 'απεριτίφ' και η σαμπάνια ήταν ...ζέστη, όπως θα είχαν κάνει οι αστυνομικοί στην πατρίδα του σε ανάλογη περίπτωση).

Υπέβαλε μήνυση εναντίον του αστυνομικού, όπως είναι και η "συνήθης" τακτική με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι του αστυνομικού να τον κρατήσουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου!

Σχετική εικόνα

Ο αστυνομικός μην έχοντας άλλη δυνατότητα αντιμετωπίσεως αυτής της ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ παραλόγου καταστάσεως, υπέβαλε μήνυση και αυτός εις βάρος του αλλοδαπού και έτσι κρατούνται και οι δύο στο τμήμα της Ακροπόλεως, αλλιώς ο ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ αλλοδαπός θα μπορούσε να αφεθεί ελεύθερος!

[Πηγή:'elkosmos.gr']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

6 σχόλια:

  1. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!!Αναρωτιέμαι ποιο είναι αυτό το δίκτυο δικηγόρων στο οποίο καταφεύγουν οι λαθραίοι προκειμένου να απαλλαχθούν από έννομες διαδικασίες και ελέγχους και να έχουν ειδική μεταχείριση....ΜΚΟ-παρακρατικοί-πράκτορες και αφελείς-χρήσιμοι ηλίθιοι όλοι μαζί από το μετερίζι του ο καθένας εκτελούν ένα καλά οργανωμένο έγκλημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δικηγοροι φερονται επαγγελματικα και χρυσοπληρωνονται τις δυσκολες μερες της κρισης. Τις ΜΚΟ ποιος τι9ς χρηματοδοδοτει; Εμεις με τα δανεικα που μας δινουν υποχρεωτικά και ο Τσιπρας ο λεβεντης που το γυρισε τωρα υπερ του κεφλαιου!!!

      Διαγραφή
  2. ...Έλα όμως καλή μας Χρύσα Πολίτη, που ΔΕΝ πρόκειται να βρεθεί ούτε ...μισός 'ρεπόρτερ', που να διενεργήσει ΔΑΙΜΟΝΙΑ έρευνα, "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ" και άλλες μπούρδες, ώστε να ανακαλύψει και να ξεσκεπάσει το τρισάθλιο αυτό Κ Υ Κ Λ Ω Μ Α.
    Είδες τί συνέβη στο σημαίνον κυβερνητικό στέλεχος της Αϊτής...ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ! (Μέσω ...σφαίρας!)
    Όπως και στην εξαίρετη και επίμονη Βουλγάρα δημοσιογράφο...ΑΝΕΡΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἐάν δέν φύγουν ἀπό τήν ἐξουσίαν οἱ ἀκραῖοι ἀνθέλληνες, ἀπατεῶνες, ΠΡΟΔΟΤΑΙ, θλιβερά τσιράκια τῶν Σιωνιστῶν, αὐτά καί χειρότερα θά βλέπουμε. Οἱ δικασταί πού θά κρίνουν τήν ὑπόθεσιν θά πρέπει, ὄχι μόνον νά ἀθωώσουν τόν ἀστυνομικόν, ὁ ὁποῖος ἔκαμε τό καθῆκον του, ἀλλά καί νά ἐπιβάλουν τήν μεγίστην ποινήν ἤ τήν ἀπέλασιν τοῦ "δυστυχισμένου πρόσφυγος." Ἄν τόν ἀθωώσουν καί αὐτόν, τότε θά εἶναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στό θανάσιμον ἔγκλημα πού συντελεῖται ἀπό τούς Σιωνιστάς (= Σατανιστάς) ἐναντίον τῆς Ἑλλάδος. Οἱ δικηγόροι πού ἀναλαμβάνουν τήν ὑποστήριξιν τῶν ὑβριστῶν τῆς χώρας πού τούς φιλοξενεῖ εἶναι ἤδη ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ στό ὡς ἄνω ἔγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί.
      Έτσι αποτυπώνεται το θλιβερό σκηνικό μας του σήμερα...
      Αλλά ποιοί μηχανισμοί, δικαστικοί, ή άλλοι, θα ΕΛΕΓΧΟΥΝ τους επιόρκους, ή τους "ενδοτικούς" λειτουργούς ΚΑΘΕ βαθμίδος και κατηγορίας;
      Όταν φίλτατε Δημήτριε, "μπορεί ξαφνικά" (...) να "βρεθούν" στο διαδίκτυο περιέργως μέν, αλλά ανέτως δέ, η ακριβής διεύθυνση κατοικίας (!) ενός δικαστού, ή ενός στελέχους ελεγκτικού μηχανισμού;;;
      Δεν το προχωράμε άλλο.
      Όσοι κατάλαβαν ...κατάλαβαν.

      Διαγραφή
    2. Ὀρθότατα! Θά ἦτο πολύ ν' ἀπαιτοῦμε νά διακινδυνεύσουν ὅλοι αὐτοί ἀπό τή χατζάρα τῶν λαθρο-τζιχαντιστῶν!

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!