Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Ακόμα ένας ...«ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ», ΛΗΣΤΕΨΕ και ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ Αμερικανίδα ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ!

ΝΕΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ! 



Ενώ η Ελλάδα στηρίζει πολλά στον τουρισμό για να βγει από το βάλτο των μνημονίων, υπάρχουν κάποιοι που την δυσφημούν παγκοσμίως. Και είναι και… εισαγόμενοι!
Μια 26χρονη τουρίστρια από τις ΗΠΑ, κατήγγειλε για απόπειρα βιασμού και ληστεία έναν 32χρονο «κατατρεγμένο οικονομικό μετανάστη» από την Αλβανία – κι όπως όλα δείχνουν η καταγγελία της έχει βάση.

Αποτέλεσμα εικόνας για σαντορίνη


Αποτέλεσμα εικόνας για σαντορίνη

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, στην Σαντορίνη, μετά την καταγγελία της τουρίστριας, πως όταν αποχώρησε από κεντρικό κλάμπ των Φηρών για να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της, ο δράστης την ακολούθησε κι εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι δεν υπήρχε κόσμος την ακιντοποίησε και προσπάθησε να την βιάσει! 
Εκείνη έβαλε τις φωνές και τελικά ο 32χρονος Αλβανός βούτηξε το κινητό της τηλέφωνο και την κοπάνησε. Λίγο αργότερα, συνελήφθη από την Αστυνομία και βρέθηκε στην κατοχή του το κινητό τηλέφωνο της τουρίστριας.

Αποτέλεσμα εικόνας για σαντορίνη

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

[Πηγή: 'εθνικισμός']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

4 σχόλια:

  1. Ἀγαπητοί φίλοι, πᾶτε γυρεύοντας νά σᾶς χαρακτηρίσῃ "ρατσιστάς" τό πολιτικό σκουπιδαριό! Μπροστά στήν ἀνάγκη πού εἶχε νά ἱκανοποιήσῃ ὁ "φουκαριάρης" Ἀλβανός, τί ἀξίαν ἔχει ὁ Ἑλληνικός τουρισμός καί τά τοιαῦτα; Δέν παίρνετε παράδειγμα ἀπό τήν ἀγάπη τῶν πολιτικῶν καί θρησκευτικῶν Προδοτῶν πρός τούς μέλλοντας σφαγεῖς μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλληλέγγυοι Χρηματοδοτούμενοι Επενδυτές του G.Sorros άντε πηγαίνετε να Υποστηρίξετε τον "Ταξικό σας Αδερφό" σύμφωνα με την Μαρξιστική Ορολογία για τις Κοινωνικές Τάξεις κτλ. Αν και βέβαια θα πρέπει να ξέρουμε ότι ο Μάρξ όπως και ο Λένιν ήταν 100% Κατά των Εισαγόμενων Εργατών απο άλλες Χώρες+Φυλές διότι έριχναν τα Μεροκάματα των Ντόπιων-Γηγενών Εργατών/Υπαλλήλων σύμφωνα με τους Ίδιους.Επι της Ουσίας δηλαδή αυτοί οι 2 που αποτελούν το Ιερό Κείμενο των Απανταχού Λοβοτομημένων Διεθνιστών ήταν Πρώτοι Αντί Κατά του Οποιουδήποτε Μετανάστη κτλ. Άρα σύμφωνα με την σημερινή Ορολογία θα τους ονομάζανε Μισσαλόδοξους-Εθνικιστές-Ρατσιστές κτλ. το πρόβλημα είναι με τους Εγχώριους Ψυχανώμαλους λοβοτομημένους δήθεν Θολοκουλτουριάρηδες Ψευτοαριστεροπροοδευτικούς-Νεοφιλελεύθερους Ελληνόφωνους που Μισούν+Διώκουν οτιδήποτε ΕΛΛΗΝΙΚΟ.Κατ' εμέ αυτό είναι το Μείζον Πρόβλημα και Όχι το τι είπε ο Μάρξ που πλέον δεν έχει σημασία αφού κατέρρευσε όλο αυτό το Σύστημα άσχετα αν κάποιοι Πυροβολημένοι Προσπαθούν να το Αναγεννήσουν απο τις στάχτες του.

    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/07/blog-post_7073.html

    http://redskywarning.blogspot.gr/2012/02/blog-post_07.html

    http://www.triklopodia.gr/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B4%CE%B1%CF%80%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CF%8E/

    Γιατί ΔΕΝ το ακολουθούν απο την στιγμή που θεωρητικά το Υποστηρίζουν;; Απάντηση:Γιατί Μισούν την ΕΛΛΑΔΑ έχουν Πολλά Συμπλέγματα Κατωτερότητας,Παθογένειες,Κομματικό Ιδεοληπτικές Αγκυλώσεις και εν τέλει Ανθελληνική Σχιζοφρένεια αφού Μειώνουν-Προσβάλλουν-Υποβαθμίζουν τις ίδιες τους τις Ρίζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και εφόσον βρείτε κάποιο βιβλίο που να αναφέρει τα παρακάτω καθώς επίσης και τις Συζητήσεις με τον Κάστρο για Δημιουργία Στρατόπεδου Συγκέντρωσης για Ομοφυλόφιλους με την Εξωτερική Πινακίδα να γράφει:Η δουλειά θα σας κάνει Άντρες θα ήθελα να το Αναρτήσετε,μαζί με όλες τις Πληροφορίες απο Ποιές Εκδόσεις κτλ.

    https://odysseiatv.blogspot.gr/2016/12/blog-post_10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε, ίσως να υπάρχει κάποια ξένη έκδοση, θα πρέπει να κάνει κάποιος επίμονη αναζήτηση αγγλιστί & διαδικτυακώς, αλλά να είστε βέβαιος, ΔΕΝ πρόκειται να την φέρουν για να την μεταφράσουν εν Ελλάδι.
      Επειδή εδώ ώ της ανοησίας, είναι το μαρξιστικότερο κράτος της Ευρώπης!
      Και μήν ξεχνάτε, ουδείς εκδότης ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ την δουλειά του και τις ...τζαμαρίες του βιβλιοπωλείου του!
      Επειδή κυκλοφορούν πολλοί ..."άγνωστοι"...

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!