Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Μέ ἰσλαμική λόγχη ἀντί Σταυροῦ στήν ἑλληνική σημαία ὑποδέχθηκε τό κέντρο πολιτισμοῦ «Σ. Νιάρχος» τόν Γάλλο Πρόεδρο


Χωρίς τον Σταυρό, αλλά με μια λόγχη στην κορυφή του ιστού της, τοποθετήθηκε η ελληνική σημαία κατά την διάρκεια της συνάντησης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμμανουέλ Μακρόν.
Στις φωτογραφίες και το βίντεο, που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την κοινή εμφάνιση του Γάλλου Προέδρου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό στις εγκαταστάσεις του κέντρου πολιτισμού του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», φαίνεται ξεκάθαρα, πως η ελληνική σημαία τοποθετήθηκε σε ιστό χωρίς τον προβλεπόμενο από τον σχετικό νόμο Σταυρό, στην θέση του οποίου έχει τοποθετηθεί μια λόγχη.
Αντίστοιχες λόγχες έχουν τοποθετηθεί και στους δυο διπλανούς ιστούς, όπου είχαν τοποθετηθεί οι σημαίες της Γαλλίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την διαφορά όμως, πως για αυτές τις σημαίες δεν υπάρχει αντίστοιχη πρόβλεψη.
Σύμφωνα με τον σχετικό νόμο 851/1978 για την ελληνική σημαία, όπως δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Α-233/22-12-1978, «Οι κατά την προηγουμένην παράγραφον ιστοί και κοντοί είναι χρώματος λευκού, φέρουν δε εις την κορυφήν των, οι μεν των περιπτώσεων της παρ. 1 του επομένου άρθρου σφαίραν λευκήν και επ΄ αυτής σταυρόν λευκόν, εν αρμονική αναλογία προς το ύψος του ιστού ή το μήκος του κοντού, οι δε λοιποί κυλινδρικόν τεμάχιον καμπύλιον κατά την άνω επιφάνειαν αυτού, διαμέτρου διπλασίας της του ιστού ή κοντού και ύψους ίσου προς το ήμισυ της διαμέτρου».

Στιγμιότυπο από το επίσημο δείπνο, που παρέθεσε ο ΠτΔ στον Γάλλο ομόλογό του. Η σημαία έχει τοποθετηθεί σε ιστό, ο οποίος καταλήγει σε Σταυρό, όπως προβλέπεται από τον σχετικό νόμο.


Σχόλιο δικό μου: 

Bρείτε τις ομοιότητες


Μιναρέδες - οι λόγχες του Ισλάμ: σύμβολα κατάκτησης απίστων εθνών δια ξίφους


Εν ολίγοις μας περνάνε το μήνυμα ότι η Ε.Ε. και τα κράτη μέλη της βρίσκονται υπό την κυριαρχία των μωαμεθανών, οι οποίοι όπως αποδεικνύεται ιστορικώς υποκινούνται από τα μεγάλα αφεντικά, τους σιωνιστές. 

Χρύσα Πολίτη

6 σχόλια:

  1. ΕΥΓΕ & ΤΡΙΣ ΕΥΓΕ!
    ΟΡΘΟΤΑΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ.
    Αλλά από τον πρώην Γάλλο υπάλληλο Μακρόν (από πολύ νεαρά ηλικία, πράγμα "περίεργο") της Τραπέζης Ρότσιλντ στο Παρίσι, αλλά και τον πρώην επισκέπτη - λίαν προσφάτως - της ΙΔΙΑΣ ακριβώς τραπέζης στην ΙΔΙΑ ακριβώς πόλη mister Alexis, που πήγε μόνος του εντελώς και ...αφανώς, ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΛΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εἰς παλαιοτέρας ἐποχάς, οἱ προδόται εἶχον ἐπίγνωσιν ὅτι βλάπτουν τήν πατρίδα των καί ἐκρύβοντο. Ἐάν δέ ἐφανερώνοντο οἱ βρωμερές προδοσίες των, τότε ἡ κοινωνία τούς ἀπέρριπτεν. Τήν σήμερον ἡμέραν, οἱ Προδόται καταλαμβάνουν μεγάλα ἀξιώματα καί καμαρώνουν γιά τίς Προδοσίες των, ἐνῷ ἡ κοινωνία τούς χειροκροτεῖ! Σημεῖα τῶν καιρῶν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μά, στην πλειονότητά τους, επιλέγονται ...παιδιόθεν!
      Και ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ καταλλήλως.
      Όταν κριθεί ότι έχει ΕΛΘΕΙ Η "ΩΡΑ", τότε τους παρουσιάζουν ως "σωτήρες" και "ηγέτες".
      Πόσοι γνωρίζουν στην Ελλάδα, ρωτήστε όποιον θέλετε, ποιός είναι ο 'ΜΕΝΤΩΡ' του Μακρόν;
      Που μάλιστα, ακούγεται "απίστευτο" για τους αμύητους, αλλά τον ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ δημοσίως πρό διετίας!
      ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
      Τόν "κατασκεύασε" τον ανύπαρκτο Μακρόν.
      "Απλά"...
      Ο ίδιος άνθρωπος, ο 'μέντωρ' του νύν, ήταν ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ στον Φρανσουά Μιττεράν!
      Γράφει και βιβλία που γίνονται ανάρπαστα στην χώρα του...
      Πόσοι Γάλλοι γνώριζαν ΠΡΙΝ τον Μακρόν;
      Είχε τάχα κομματικό μηχανισμό;
      Ηγείτο κόμματος;
      ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...
      "Απλώς" ο υ ρ α ν ο κ α τ έ β α τ ο ς!

      Διαγραφή
    2. Ἔκανα μία γρήγορη ἔρευνα στό διαδίκτυο καί βρῆκα ὅτι σύμβουλος τοῦ Μακρόν (καί τοῦ ἐπίσης Νεοταξίτου Μιττεράν) εἶναι ὁ Jacques Attali, ὁ ὁποῖος "is Jewish or partially Jewish"! Εἶπα κι ἐγώ μήπως ξεφύγει κάποιος κατασκευασμένος Πρόεδρος, Πρωθυπουργός κ.λπ. ἀπό τήν ἐπιρροήν τῶν Σιωνιστῶν.

      Διαγραφή
    3. Θά επιμείνουμε.
      Ρωτήστε όχι μόνο "απλούς" Έλληνες, αλλά ρωτήστε και τους ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ "καταξιωμένους" ..."μεγαλοδημοσιογράφους".
      ΠΟΙΟΣ είναι ο Ζάκ Ατταλί;
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ!
      Πόσω μάλλον να ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να κάνουν αναλυτικό 'ρεπορτάζ' για τα βιβλία του και ΤΙ ακριβώς γράφει εκεί, ως "προφητείες" για το σήμερα της Ευρώπης...
      ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, αλλά τις "παχουλομισθάρες" τις εισπράττουν για να μας "ταΐζουν" καθημερινώς ΜΠΟΥΡΔΕΣ απο τις τηλεοπτικές τους πολυθρόνες...

      Διαγραφή
  3. ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!!!! ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!