Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΑΜΙΩΤΕΣ : "ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ Π Ι Σ Ω" !(ΖΗΤΑΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! ΑΚΟΥΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΣΥΡΙΖΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ; ΜΠΑΑΑ...)
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την  π λ η μ μ ύ ρ α   των λαθρομεταναστών αλλά και την αύξηση του ΦΠΑ, ετοιμάζει η Κίνηση Πολιτών «Σάμος SOS».
Τα αιτήματα και τους στόχους των αγωνιζόμενων κατοίκων μετέφερε με συνέντευξή του, μέλος της Κινήσεως στον ραδιοφωνικό σταθμό «2000 fm» και έχουν ως εξής: «Θα βάλουμε φραγμό στα σχέδια της κυβερνήσεως για το μεταναστευτικό.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Θα θέσουμε επίσης ζητήματα σχετικά με τη φορολογική πολιτική και θα ζητήσουμε άμεσα ...
να ανασταλεί η αύξηση του ΦΠΑ, στο μέτρο που ισχύει για την υπόλοιπη Ελλάδα. Σαν Έλληνας και σαν Σαμιώτης δεν ανέχομαι η πρωτεύουσα του νησιού να βρίσκεται σ’ αυτή την κατάντια, να καταρρέει τουριστικά, οικονομικά και κοινωνικά. 

Σχετική εικόνα

Δεν ανέχομαι οι συμπολίτες μου να φοβούνται να περπατήσουν στους δρόμους. 
Εικόνες που δημιουργούν μεγάλο πρόβλημα στην κοινωνία και δίνουν μεγάλο χτύπημα στον τουρισμό. Καλούμε τους κατοίκους να συστρατευτούμε. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ξεκινάει ένας αγώνας που δεν έχει γυρισμό. 
Θα οξύνεται και θα εντείνεται ώστε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του νησιού».

[Πηγή:http://paspartoy.blogspot.gr/2017/09/blog-post_64.html#more]

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!